En tøff påkjenning

Man vet aldri hva morgendagen bringer, når vi legger oss for kvelden er det ingen som kan forutse hva vi våkner til. Det kan være sykdom, det kan være brann, vannlekkasje og diverse skavanker. Det kan være hva som helst, og det verste med det hele er at vi ikke vet noen ting om det. Det er ingen som gir oss et varsel på hva du kan forvente deg i morgen.

Dermed må du bare nyte dagen som den er, og som mange sier at vi må nyte dagen som om det var den siste. Det er brutalt sagt, men det er noe i det.

Vi kunne ikke forutse at vi kom til å bli smittet av korona, tross for at vi har vært i en pandemi i flere måneder. Vi har hele tiden gjort de rette tingene føler vi. Ikke reist utenlands, brukt munnbind, brukt antibac og ikke brutt noen som helst av regler. Dermed hadde vi et håp om at vi skulle slippe unna. Det gjorde vi altså ikke, og vi har vært igjennom noen tøffe uker.

Det er en tøff påkjenning når man lever midt oppe i det. Det er vondt å se barna våre er så syke, konemor som har vært veldig syk, og i det hele tatt er det tøft å se hvordan et virus kan herje i en kropp. Eline fikk ikke vært på skolen på 10 dager, Linus mistet 3 1/2 uker av skolen, og jeg er på hjemmekontor. Det rammer hardt når det først slår til.

Mange mennesker ser veldig lett på korona, de tenker at dette rammer ikke de uansett og velger å droppe både munnbind og metern. Nå er det riktignok slik at det meste åpner opp igjen og det sies at vi bare må leve med korona som en vanlig influensa. Dette er noe vi ikke få tilbake, og ihvertfall ikke i den graden som det nå har vært. Det klarer vi ikke.

Det sies jo at når man først har hatt det så er kroppen noe vant med viruset og at det ikke vil slå ut på den måten neste gang. Vi krysser alt vi har for at det ALDRI kommer i kroppen vår igjen!

Nå er vi heldigvis mye bedre, og til og konemor er ikke så svimmel som hun var tidligere denne uken.

Vi har vært igjennom nok nå, og håper dette holder i lange tider.

En påkjenning som kjennes på kroppen!

Ønsker deg en finfin dag, og husk og ta vare på hverandre

tenaaringspappa

Det har skjedd et mirakel

I dag våkner vi opp til en dag fylt med sol, blå himmel og lite vind. Det er deilig med slike dager. Det har vært grått noen dager med regn, vind og kjølige temperaturer. Dette kan faktisk gjenspeile de siste dagene til konemor. Det har vært tunge dager, vi har grått, vi har vært bekymret, men vi har sendt alle våre gode tanker til konemor, og bedt om at henne blir frisk.

Konemor våknet i går og var mer svimmel enn på helsehuset. Hun tenkte et lite øyeblikk at nei dette orker jeg ikke, jeg må tilbake til helsehuset for mer væske og ytterligere behandling. Det er noe med den tryggheten når man er under slike opphold. Det tryggheten gir ofte økt ro i kropp og sjel.

Hun er så svimmel at hun føler hele sengen står bakover inn mot veggen. Hele rommet går rundt, og det er meget ubehagelig. Det er vondt å se på, og føles som dette ikke skal gå over på flere måneder. Konemor har ingen matlyst og ligger egentlig bare å venter på at svimmelheten skal gå over slik at hun kan føle seg bedre. For nå er det dette som “lammer” hele formen.

Så tar vi kontakt med en kiropraktor, etter et tips av mor og far. De er ekspert på svimmelhet, og krystallsyken. For det vi frykter litt nå er at hun har fått dette i tillegg til korona. Det er i såfall helt forferdelig. Grusomt og gå rundt og gynge som på et skip med høye bølger. Jeg blir uvel bare jeg tenker tanken på hvordan dette kan være.

Vi får raskt en time hos svimmeleksperten, han gjør noen tester på konemor, og konstaterer at det heldigvis ikke ser ut til å være krystallsyken. Det ser ut som at dette sitter i skuldrene og i nakken. Dermed gir han en god behandling, knar, knekker opp og maserer.

Jeg sitter i bilen og venter en konemor som er mer svimmel enn noen gang, MEN hun kommer ut glad og fornøyd, for hun føler seg jo nesten ikke svimmel i det hele tatt. Hun smiler, kan sitte i bilen uten ubehag, og vi kjører hjem. Hun går rundt i huset, smiler og har det helt fantastisk. Vi svinger en tur til Rygge, hvor hun velger og bli med, både inn på senetere og i butikken.

På vei hjem, velger vi en tur i skogen med Trico, og konemor er med. Det har virkelig skjedd et mirakel i heimen! Konemor føler seg plutselig i fin form. Så sier hun….Åååå jeg føler meg bare såååå fin nå! Hun spiser middag med oss, er med oss hele dagen, og vi ser en lettet smilende konemor som ikke er svimmel. Det er jo helt fantastisk, og rett før jeg strekker hendene i været og roper halleluja!

Nå blir hun bare kvalm av å tenke på sengen sin, der hun har ligget i 13 dager med feber, angst, bekymring, og med korona.

hun har allikevel en liten bekymring for at hun skal våkne i dag og være svimmel og ør, det er helt naturlig, men det er ingenting som tilsier at hun skal være det. Hun orker til og med å skifte på sengen, slik at vi har nytt og deilig sengetøy på.

Så nå i skrivende stund er jeg spent på hvordan formen er, hun sover fremdeles, men våkner nok snart. Da håper jeg hun har det bra og fremdeles kan sveve på en sky.

Nå skjønner du sikkert hva jeg mener med tunge regndager den siste tiden, og i dag er det sol og klart vær 🙂

Konklusjonen her må bli er du, eller kjenner du noen som er svimmel og ør av korona, ta kontakt med en svimmelekspert som kan se på det, og behandle slik at de føler seg bedre!

Herregud nå løsner det, og vi får sakte men sikkert tilbake vår hverdag!

Konemor retter også en stor takk til dere alle som sender gode varme klemmer, og gode ord. Det varmer enormt mye!

Ha en fin og solfylt dag 🙂

tenaaringspappa

 

Det ringer fra helsehuset….

Nå synes jeg det h…. viruset kan dra dit pepper´n gror. Nå har vi fått nok! Vi har gjort vårt, men hvordan skal vi komme oss helt ut av dette, og hvordan blir kroppen i etterkant. Det er noe jeg selvsagt tenker en del på. Ettervirkningene av viruset kan jo ramme oss på en eller annen måte, men vi krysser alt vi har for at dette skal gå bra.

Konemor har vært innlagt på helsehuset hele helgen, og har fått all den gode hjelpen og pleien hun kan få der. Fått i seg noen poser med intravenøs væske, men mat der er det ikke mye som smaker. Alt smaker egentlig bra dritt!

Det positive her er at viruset ikke har satt seg så mye i lungene, det er veldig bra med tanke på bivirkninger. Hun har også smak og lukt. Hun skulle gjerne heller vært uten smak og lukt, og heller kommet seg raskere på bena som hun sier. Dette er virkelig noe som sitter godt fast. hvis man kan si det på den måten.

Konemor ringte i går glad og fornøyd, hun kan reise hjem fra helsehuset. Hun er er bedre i form, men fremdeles veldig kvalm og svimmel. Det mener legen også kommer av at hun har vært sengeliggende i 13 dager. Vi håper dette er noe som bedrer seg raskt, og at hun kommer seg godt opp på bena igjen.

Jeg bjudar på med ferske rundstykker i dag når hun våkner, da dette er noe som frister. Samt at vi skal fore på med drikke. Det var stor glede og få henne hjem, da det var hennes store ønske, men hun er veldig glad for hjelpen hun har fått, og de som pleiet henne var veldig flinke og gode mennesker som er helg avgjørende for at et slikt opphold skal bli så bra som mulig.

Pr nå sover konemor fremdeles, og vi er spent på formen når hun våkner. Har stor tro på at formen er bedre enn i går, og det vi håper forsvinner nå er svimmelhet og kvalme. Det er vondt å gå rundt og være kvalm, og ikke ha noe som helst å kaste opp.

Undertegnede forsøker så godt han kan og være en god sykepleier for sin konemor, og sammen skal vi komme oss styrket ut av dette!

Ha en virus fri dag, og ta godt vare på hverandre!

Det må alltid en mandag til for at…

Hei Mandag!

Pust lettet ut, helgen er over og vi er godt i gang med en ny uke. Det er alltid litt spenning knyttet til nye uker, for det kan skje mye i løpet av en dag. Det er litt sånn at vi går til helgen med litt tomt hode. Vi er slitne etter en hel uke med mye tanker hele tiden, og mye som skjer både på skole, arbeid, i vennegjengen, i familien osv. Det er mye som skjer, og det er godt tenker jeg at vi ikke alltid vet hva morgendagen bringer. Det er selvsagt mye av de faste ukes planene som ligger klare. Vi har alle våre ritualer som vi skal igjennom. Så greit å ha en liten plan for dagene som kommer.

Det er mange barn som skal på ulike fritidsaktiviteter, og det kjøres hit og dit. Det er mye logistikk som skal spikres, og her er det fort gjort å gå i den berømte fella, ved å glemme eller surre med dagene. Det er nok mange som gjør det:)

Mandager er tunge for mange, men hvorfor er det egentlig slik? Vi har jo hatt en hel helg hvor muligheten for at vi kan slappe av, absolutt har vært til stede. Nå er det ofte slik at vi ikke har tid til å gjøre så mye av de tingene ellers i uka, så mye av planene legges til helge. Det er nok et element i seg selv, som gjør at vi blir slitne etter en helg. Vi sitter gjerne litt lenger oppe på kvelden, og muligheten for å snike til oss noen minutter lenger på morrakvisten er der! Det er null problem å skyve på døgnet, slik at vi kommer i “feilstilling” !

Det må alltid en mandag til for at helgen skal komme på ny, derfor har vi nå allerede startet innseilingen mot en ny helg. Det går så fort, men heldigvis har vi noen dager i mellom her. Ellers hadde vi ikke fått gjort mye i løpet av en uke:) Jeg synes mandager er viktige å trekke frem som gode dager, det er som nevnt starten på en ny uke. Morrakaffen på en arbeidsplass kan være litt “trå” på mandags morgen, men sett heller frem et smil. Det gjør dagen mye bedre enn du tror.

Om vi alle kommer inn på en plass med hodet vendt nedover mot gulvet, vil du for det første ikke se alle ansiktene som forsøker å smile mot deg, og for det andre vil du føle deg litt nedfor. Forsøk å rett deg opp, rett opp ryggen og se fremover. Et ord kan bety så mye når du møter mennesker som forsøker å smile til deg, eller forsøker å hilse.

Det får være motiverende ord for dagen

Vær deg selv, og støtt de som trenger det litt ekstra 🙂

Ha en topp start på uka!

tenaaringspappa

 

Konemor er på legevakta

Det ser ikke ut som dette slipper med det første, og når man tenker at det går fremover, så går det plutselig et steg tilbake. Kroppen til konemor er rimelig kjørt, og hun er helt på bunn. Det vil si at kroppen må bygge seg opp på nytt. Muskulaturen svinner fort når man kun blir liggende i sengen, og nå er vi lei av som har med korona å gjøre!!

I går følte jeg for å ringe legevakta for å forhøre meg om hva vi kan og bør gjøre for å få den stakkars kroppen til konemor i bedre form. Forklarte der det vi ser at hun fremdeles er sengeliggende, og er totalt utmattet.

Etter en samtale med legevaktslegen ber de oss komme ned slik at de kan ta blodprøver, og andre prøver for å utelukke at det er noe mer alvorlig som ligger bak. Noe av det første de sier er at konemor er dehydrert. Det så de tydelig når de skulle ta blodprøve osv. De setter inn en veneflon og konemor må overnatte hos akutten på legevakta. Der skal de gi henne intravenøst og gi henne god omsorg, slik at hun forhåpentligvis kan komme seg raskere på bena igjen.

Det er en trygghet i seg selv at vi blir tatt på alvor. I utgangspunktet krever seg enormt mye av konemor bare å sette seg i en bil og bli kjørt ned til legevakt. Når du fra før er svimmel, ør og har lite krefter, er det ikke akkurat en biltur som frister mest.

Jeg drar fra legevakten litt ett midnatt, og konemor får tildelt et rom hvor hun skal få ro og hvile.

Nadin har kommet hjem, så jeg, Nadin, Eline og Linus drar i konfrimasjon til vår niese og kusine Mia-Josefine. Vi skal være i kirken kl 10.00 Det går helt fint, og svigerfar passer Trico mens vi er i konf.

Tiden går og jeg hører ikke noe fra konemor. Blir selvsagt noe bekymret, men vet at hun er i trygge hender og er godt ivaretatt. Og vet at konemor trenger mye søvn. Ved 14 tiden sender hun en melding, og forteller at hun ikke har sovet så godt og formen er ikke bra. Hun forteller raskt at hun må bli ennå en natt til observasjon og intravenøst.

Det er nok det beste for henne. Kroppen trenger noe hjelp til å komme seg i bedre form, og hun er i trygge hender. Selv om sengen alltid vil være best i sitt egen hjem.

Da håper vi virkelig at i morgen er dagen for stor bedring. Kjenner at dette liker jeg overhode ikke, og nå må konemor bli bedre, slika t kroppen hennes kan føle seg bedre, og ikke helt på bunn. Nå er hun lei!

Vi andre har en fin dag i konfirmasjon og er slitne pr nå. Er lang og fin dag går mot slutten, og nå er det deilig og lege bena høyt og bli værende i sofa´n.

Setter på sangen “bli bra igjen” av Jahn Teigen, og holder motet oppe😘

Ønsker deg en fin helg videre!

Status for konemor

Arbeidsuka er snart over, og vi skal om kort tid tre inn i joggebuksa og henge på sofa´n. Det er mange som legger seg i water, og bare nyter. Det er jo litt det vi skal gjøre når det er helg. For mange er helgen stressende, for da skal man gjøre alt man ikke rekker ellers i uka, på en annen side er det greit for du har jo ikke arbeidet og tenke på. Så helgen er for veldig forskjellig fra familie til familie. Uansett så er det digg med helg, man kan sove litt lenger, kanskje ikke de som har babyer osv, men det er mange av de som også sover lenge 🙂

Konemor har ikke hatt en bra uke, hun har holdt sengen i 9 dager. Du kan lese litt om forhistorien her om du ikke har fått det med deg. Men vi ser en forsiktig optimisme i konemor. Det er ikke mye mat eller drikke som smaker, og som sagt tidligere alt som puttes i munn bare vrenger seg og vil ut igjen.

Jeg har forsøkt å vri hodet, for å finne noe som kanskje kan friste. Steker ferske rundstykker i håp om at det skal være godt, og konemor sier selv hun har veldig lyst på seven up. Dette ser ut til å friste såpass at hun i går klarte å spise 2 stk rundstykker i løpet av hele dagen, men det er jo en stor fremgang selv om det virker smått. Vi klamrer oss fast i det positive, og konemor kunne også sitte 2 minutter i stua i går. Noe som er helt fantastisk.

Hun kaldsvetter litt, for kroppen strever nok og er helt lamslått. Så ser det ut som feberen også har sluppet taket. Da er det all grunn til å se fremover med positive øyne. Det er vondt å se hva dette viruset gjør med en kropp, så kjære deg som leser dette. Ikke ta lett på korona viruset, du vet aldri når det rammer deg og hvordan kroppen din reagerer på dette.

Konemor har vært og er fremdeles veldig syk, men nå som feberen er ute av kroppen vil det forhåpentligvis bli bedre. Det er merkelig å se hvordan et virus kan herje såpass mye i en kropp. Det er absolutt ikke som en vanlig influensa!

Vi skal i konfirmasjon til vår niese i morgen, men det blir uten konemor dessverre. Hun orker ikke det, men kanskje vi kan ta med senga hennes. så kan hun ligge der. Nei det må nok bare la det gå sin gang.

I dag kommer vår kjære Nadin hjem fra Harstad, og skal være hjemme noen dager. Det blir stor stas, men jeg tror ikke hun kommer til å være så mye her i huset, noe som er helt forståelig. Det er selvsagt bekymring for å bli syk for andre som ikke har levd her de siste 3 ukene.

Nadin ordner seg og overnatter nok hos sin kjære!

Det er en spennende helg i vente, og vi gleder oss over de gode nyhetene 😍

Ha en magisk fredag og god helg

tenaaringspappa

Kona er sengeliggende på dag 7

Gode kjære bloggleser

Dagene blir ikke alltid slik du har sett for deg, deriblant viruset. Vi var ikke klar over at viruset skulle slå oss som familie som hardt som det har gjort. Og hun som er hardt rammet nå er konemor. Hun er langt fra bra, og er sengeliggende på dag 7 fremdeles med feber, verking i kropp og er totalt utmattet. Det er ikke noe kjekt å se henne bare ligge der og ikke klare noe som helst.

I går våknet hun og var både fortvilet og litt redd. For nå viser det seg at det har dratt seg litt på. Hun lå der skalv litt og sier Remi jeg har det virkelig ikke bra. Det var helt tydelig at hun er syk. Hun har tidligere kunnet ligge i sengen titte litt på mobilen og få tankene over på noe annet, men i går var det vondt å se konemor. Hun klarte ikke å verken sitte oppreist eller se på mobilen sin.

Og av mat klarer hun å få i seg noen få druer og en liten slurk med brus. Forsøker å tilby det meste som har litt sukker i seg, slik at hun forhåpentligvis kan stable seg på beina igjen. Har ikke vært ute av sengen på flere dager, da hele kroppen verker og hun er svimmel, ør og har det virkelig ikke bra.

Når det stikker i bryst, lunger og det er smerter i nyrer blir man selvsagt noe bekymret, men legen håper å unngå innleggelse på sykehus da det ikke er noe de ønsker for de evnt må. Man føler seg sjelden noe bedre av å ligge på sykehus i isolasjon og ikke ha noe kontakt med familien. Vi håper hun er igjennom det verste nå, og kan bli bedre i dagene fremover.

Vondt å se at konemor er så syk, og ikke kunne hjelpe mer enn det jeg gjør pr nå. Er innom henne hele tiden, sjekker og tilbyr det hun har lyst på. I går fikk hun i seg en kvart lollipopp.

Mange av dere har sendt gode lykkeønsker, det varmer utrolig mye!

Ha en videre fin dag og ta godt vare på hverandre.

Dagen derpå

I går var det mange som valfartet til valglokalene for å avgi sin stemme. I går var det valg, og i dag er det den store klagedagen. Det vil alltid være noen som er skuffet og noen andre er stolte. Det er den store dagen for klagedagen, men nå er nå slik at vi kan bruke vår stemme og vi er jo så heldige at vi kan være med på å bestemme hvem som skal få regjere i vårt land.

Nå er valget over, og det blir et regjeringsskfite. Er det positivt, eller er det negativt. Jeg tror det er sunt for hele Norge at vi får et skifte nå, slik at det blir nye øyne på ulike saker, og kanskje slår det positivt inn. Det loves selvsagt gull og grønne skoger, men det har vi hørt før av de som kommer til makten. De er ikke alene, og vil være helg avhengig av å ha med andre på laget for å få gjennomslag.

Det blir spennende å se hva denne regjeringen skal kunne gjøre for vårt land. De lover at de skal forandre Norge, de lover det ene og det andre. Det gjenstår å se tenker nå jeg.

Uansett så blir det spennende dager, når hverdagen kommer. Vi håper ihvertfall det blir trygt og godt. Det skal være trygt å bo i Norge. Og det er fremtiden til våre håpefulle som står på spill her. Hva tror du er det første de kommer til å gjøre som blir synlig og ha noe betydning?

Føles det litt ekstra sårt for de Erna nå som hun har stått i en pandemi som har vært en ekstrem påkjenning for de alle. Kunne det vært taklet på en annen måte, kunne vi unngått å stenge ned Norge. Det er mange spørsmål som flere sitter igjen med. Uansett så blir det de nye i regjering som skal trygge dette videre og en god strategi for at vi skal være godt rustet om vi rammes av en ny pandemi.

Det føles nok litt som dagen derpå for politikerne i dag. Mange feiret, noen tok seg en gravøl, noen havnet i kjelleren. Andre har det helt greit, og er klar for en ny dag. Det blir mange nye fjes og mange sko som skal fylles med nye personligheter, så blir det spennende å se hvilke skandaler som lekkes frem når nye personer trår til 🙂

Ha en magisk dag, og nyt den!

tenaaringspappa

Ute av isolasjon, men……

Helgen er over, isolasjonen er over men formen den er ikke helt på topp. Det er rart hva korona gjør med kropp, hodet og tanker. Det er litt skremmende å se, og vi hadde ikke forestilt oss at det var slik det fungerte. Man kan nok ikke forestille seg hvordan kroppen din reagerer på dette viruset.

For det første var det veldig deilig og kunne gå over tomtegrensa i går. Det var en litt spesiell følelse, samtidig som kroppen feirer litt for seg selv. For nå var det lov til å gå lenger enn bare rundt i hagen. Det ga jo noen skritt det og, og det viktigste er nok å få seg litt luft. For å ligge inne på et rom i 10 dager, det er ikke bra for kroppen. Du føler deg syk bare av å ligge der.

Korona er noe jeg ikke unner noen. Og man vet ikke hvordan kroppen reagerer på dette. Du kan bli veldig syk, få luftveisplager og til og med få stor plager i etterkant. Det verste med det hele er at du føler deg så omtåket. Sliter litt med å huske, og man rører litt. Det er vemmelig, for du vet det jo egentlig. Jeg trodde kanskje det hadde noe å si med alderen, men neida det skyldes nok ikke det.

Vi har kommet oss oss igjennom på en nokså god måte. Vi har hele tiden vært positive, og bestemt oss for at dette skal vi klare. Pr nå er jeg og Eline ute av isolasjon, men Linus og konemor er klare senere denne uka. Konemor er ikke i form, hun holder sengen for 5 dagen, men vi håper at dagen i da skal gi underverker. Det er ikke noe særlig å se at hun ikke har det bra.

Jeg er fremdeles uten smak, det hender den glimter til bittelitt og gir meg noe smak langt langt der bak, men den er stort sett bort. Men den kommer nok på sikt får man håpe. Har jo hørt at noen er uten smak og lukt flere måneder. Det tenker jeg at ikke skjer! Har bestilt smak og lukt i god tid til julematen står på bordet:)

Det kan meldes om bedring i heimen, og vi håper og tror at konemor er på bena igjen om kort tid!

Nyt mandagen, nyt starten av en ny uke og hold deg frisk. Dette unner vi ingen!

tenaaringspappa

Politikere=Kranglefanter

I disse dager er det valg, men skal vi tro ulike medier så er det allerede avgjort hvilket parti som går seirende ut av dette. Valgpraten har pågått i flere måneder, skjult blant annet korona prat. Blir vi lei før det hele egentlig skjer?!?Hvor lang tid i forveien skal de snakke om dette, og er det noe nytt og snakke om eller står de fast i det samme gamle praten igjennom.

 

Når vi sitter og hører på en tv sending hvor det er valg debatt har jeg mest lyst til å bare skru av hele sendingen. Det er flaut, kleint og det gir egentlig ikke noe. Det eneste politikere gjør i slike opptreden er å krangle. De står i, og kan umulig ha en god selvfølelse etter en slik opptreden. Er det slik politikere bør opptre, og er alt dette media styrt.

I perioder kan det virke som de ulike mediene holder med noen av partiene, og dette merkes i måten de fremlegger sakene på.

Jeg snakket for en tid siden med en politiker som var sentralt i regjeringen. Personen forteller at de fremdeles snakker og drøfter om saker som de hadde som tema også for 10-15 år siden. Det har ikke skjedd noe som helst med de sakene. Da kan man jo undre seg, hva er det som skjer der inne, og hva er de de ulike partiene holder på det. Skal man velge et parti som står og krangler og ikke tåler og bli konfrontert, eller skal man velge de som er stille og rolig.

Hvis man ser de ulike partiene litt ovenfra, så kan de se ut som en barnegjeng som aldri bli enige. Det gjør de nok neppe heller. Og de skal jo fremme sine saker, og alle ønsker jo og komme til makten. Kommer de dit alene, så kan de kanskje få til en forandring, men det er det jo ingen som er store nok til å gjøre. Dermed havner de i regjering med flere andre partier og de igjen har sine synspunkter på det som legges frem. Dermed blir det jo en evig ond sirkel, sett fra utsiden.

Det partiet du velger havner kanskje i toppen, men det blir jo sammen med andre. Dermed er det kanskje ikke sikkert du får gjennomslag for det du opprinnelig kan ønske deg skjer.

Det er nå ikke bare bare å være en politiker, men de har nå valgt dette selv, og de har jo muligheten til å være med på å forme landet vårt, noe som er en fantastisk mulig.

Og det vi skal vite er at det er mye rart i de ulike partiene. Vi hører stadig om skandaler her og der og om det meste. Så dette kan forekomme overalt. Det er jo bare mennesker som sitter ved roret der.

Vi får håpe de er venner utover det vi ser i tv sendingene, og det blir spennende å se hvilken vei valget går.

Nå er det fredag, og en må nytes. God fredag!

tenaaringspappa