Plastikk taco

Endelig er det fredag, endelig kan vi senke skuldrene og legge bena opp i sofa´n. Det har vært en bra uke, og i dag kan det hende regjeringen kommer med gjenåpning av Norge. Er det litt skummelt og tenke på, eller må vi bare lære oss og leve med det.

Det ligger an til å bli tacofredag, men det er også en liten baksmak med det, for det som en gang smakte helt nydelig, det smaker nå litt plastikk. Det er ikke helt dem samme smaken som før jeg fikk påvist korona.

Heldigvis er lukten og smaken kommet et godt stykke på vei tilbake, men det er fremdeles en lang vei og gå. Må nok bare smøre meg med tålmodighet, og ta tiden til hjelp. Jeg har ihvertfall noe smak, og det er kun få dager siden den var helt borte. Det var helt grusomt!

Jeg er et utpreget mandagsmenneske, men fredag de er også fantastiske. Det å våkne opp til en solfylt dag gjør noe med kropp og sjel. Gå seg en morgentur med Trico og trekke inn god frisk høstluft er magisk. Den tiden vi nå har foran oss er så flott med fine farger frisk luft og grei temperatur.

Det er riktignok mange steder det strekker seg ned mot minusgrader, og det hører nok bare årstiden til. Her i byen var det 7 grader i dag tidlig, og det er jo kaldt nok i seg selv. Det er ikke mange gradene ned mot minus nå så kommer frosten. Kort oppsumert en magisk tid vi har i vente utover høsten.

Husk nå da det er bare 3 måneder igjen til julaften, og ønsker du en rolig førjulstid, er det kanskje lurt og begynne å tenke allerede nå på hva du skal kjøpe inn til familie og venner. Ha en god plan så skal du se at det kommer til å gå veldig veldig fint. Det å stresse rundt på et kjøpesenter dagene i desember er ikke mye koselig, det er stress og folk er irriterte de som vandrer der ute.

Blir det pizza eller blir det taco på deg?

Vi mekker oss en taco lumpe, og gleder oss over at det er helg.

Go´fredag til deg 🙂

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg