397 mil senere skjer det….

Mandag 10.juli

I dag er dagen hvor vi skal starte hjemturen, men har bestemt oss for at vi skal bruke noen dager hjemover. Opp til Nord overnattet vi kun 1 gang, men nå ønsker vi å bruke 4-5 dager, for å kunne oppleve litt mer, se litt mer av den flotte naturen som er på denne flotte veien fra Nord til Sør. Vi har en rolig start på dagen, vi rusler en god tur med hundene, spiser litt mat, samt dessert før vi setter kursen sørover i 16 tiden…

Vi bestemmer oss for å kjøre et par-tre timer før vi stopper….Vi kjører 3 1/2 time, og bestemmer oss for å finne første overnattingssted. Den finner vi i Hamarøy, ved vannet. Det som er litt artig er at det er fjære når vi kommer, så vannet er et stykke unna, men vannstanden stiger jo igjen, så det må vi ta med i beregningen.

Opp med telt, fyr i grillen og frem med stolen, for dette må bare nytes fullt ut. Det er midnattssol, og vi nyter som bare det. Helt utrolig, men noe vi ikke trives med er mygg ! Men de lever jo de og 🙂 Vi har en finfin kveld i nydelig sol.

 

Tirsdag 11.juli 

Opp og hopp, klokka går, vi har en lengre bit å kjøre i dag. Vi bestemmer oss for å kjøre til Bodø, da vi ikke har vært der før. Passerer Fauske, og ut til Bodø, vi passerer regn og drittvær, men kan jo ikke være heldige hele tiden 🙂 Mens vi er i Bodø, finner vi ut av vi ønsker å kjøre kystriksveien fra Bodø til Steinkjer. Vi hører veldig mange skryter av alt vi kan se langs denne veien. Vi har 6 stk ferje overfarter foran oss. Dette blir stas. Vi kjører over første ferje fra Forøy til Ågskardet, før vi finer oss et flott sted ved en rasteplass, og rett ved et tjern….Dette er bare helg magisk! Vi snakker med noen tyskere som også har hund, de bor riktignok i en bobil, men er svært hyggelige. Vi slår leir for natten. Se disse bildene da, de er utrolig fint her!

 

Onsdag 12.juli

Vi får oss ei god natt, sover en stund ut på morrakvisten, for døgnrytmen vår, er fremdeles helt ute av kurs. Vi skal i dag kjøre et godt stykke bestemmer vi oss for, og det tar ikke lang tid før den neste ferjen. Det er bare et lite problem, den går ikke før om 2 timer. Vi finner et flott sted, gir hundene en god tur, og lar de få løpe litt fra seg. Det er viktig å tenke på alle 🙂 Denne ferjen bruker ca 1 time over til Kilboghavn. Det blåser en god del, og vi frykter noe dette med sjøsyke osv, for det er no shit. Vi har med hundene opp i båten, for vi får ikke lov til å sitte nede i bilen. Neste ferje tar oss fra Nesna til Levang. Denne dagen kjører vi igjennom flotte steder, og tar hele 5 ferjer. Da har vi gjort unna alle ferjene. Vi er heldige og kan kjøre rett om bord i de fleste, noe som gjør at vi sparer mye tid. Når vi kommer til Horn, er vi egentlig passe lei bil, og ønsker bare å finne oss et sted vi kan overnatte. Vi finner etterhvert et greit sted rett ved hovedveien, men det går fint 🙂 Her har irriterende klegg, blitt til irriterende knott!

 

Torsdag 13.juli

Vi skal ikke kjøre så langt denne dagen, vi kjører et par timer til vi ankommer Trondheim. Der rusler vi rundt i sentrum. Ser Nidarosdomen, torvet og møter hyggelige folk. Deilig og strekke litt på beina. Trondheim er en flott by 🙂 Vi googler litt, og tenker hvor i alle verden skal vi overnatte i Trondheim. Etter litt googling finner vi ut av vi setter kursen mot et lite tjern som heter Kobberdammen. Det småregner litt, blåser og er guffent vær. Fra parkeringen til Kobberdammen er det ca 600 meter. De meterne føles som 6 mil! Vi får opp teltet, kommer oss i orden, og humøret er det ikke noe i veien med. Til og med grillen blir tenk under ei gran 🙂 Vi trodde vi var de eneste som skulle overnatte her, men plutselig kom det 2 personer til, og satt opp telt rett over dammen for oss.

Fredag 14.juli

Vi våkner i lett småregn. Men det skal klarne opp om kort tid, så vi spiser frokost, og pakker sammen. Det er ikke noe kortere til bilen nå, men det regner ikke så det er digg. Like etter vi kommer oss til bilen og får inn all bagasje, så åpner himmelen sine kraner og setter i gang! Vi setter kursen sørover. I og med at vi kjørte E6 til Nord-Norge, så kjører vi Østerdalen mot Elverum. Vi sliter litt med å finne et sted å sove , så vi kjører til Hamar. Klokka er mye, og vi er trøtte og slitne. Herfra er det bare 2 timer og 30 minutter hjem til oss. Vi finner oss bare en parkeringsplass og legger oss til å sove….Joda kl er over midnatt, men vi fyrer opp grillen og spiser en god kveldsmat, før øynene lukkes for natten.

 

Lørdag 15.juli

Dette er dagen vi skal hjem til Fredrikstad. Vi gleder oss til å komme hjem, etter 14 dager på reise, er det alltid god å komme hjem. Mamma og Pappa er på stolpejakt, og er for tiden ved Biri. Vi møtes i Elverum, ved en hundepark som hundene kan løpe fra seg litt. Er heldige med været, for det skulle bli regn i Hamar, men vi kjørte derfra, og slapp unna det hele. Det er nice! Vi kjører hjemover, og nå kan ikke tiden gå fort nok, til vi kommer hjem. Vi svinger inn i gårdsplassen, og er fornøyde med å være hjemme. hundene løper inn i hagen og viser sin lykke de og.

Vi har hatt en helt nydelig reise til Nord-Norge, og sitter igjen med bare gode minner. Mye opplever, og dette må jo bare gjentas ved en senere anledning. Nå skal det roes ned her i heimen, og nyte de 2 siste ukene med ferie. For ferie…det er digg!

Ønsker deg en videre finfin sommer, og håper alt er bra med deg og dine 🙂

Tenaaringspappa

Reisebrev 7

Søndag 9.juli

Søndagen starter rolig og deilig med en nydelig frokost, hvor vi legger en liten plan for dagen. Vi sitter og ser opp på et lite fjell i nærheten som er 526 m.o.h, eller som de kaller det i Lavangen….Ei lita ås.

Vi skal bestige en topp, og gå til et vann som heter Åsavatnet. Vi kjører 5 minutter til parkeringen, før vi gjør oss klare. Lite ante vi om hva som fulgte oss….

Det er nokså bratt opp dit, i ut appen står det at turen vil ta 3 timer…Vi forbereder oss på lang tid, men det viste seg at vi kun bruker 1 1 time og 30 min. Karin er 63 år, men jeg og konemor har noen år igjen før vi er der 🙂

Vi tar noen pauser underveis, og godt er nå det, for vi er jo ikke vant med å bestige slike topper, og tenker jo at kondisen er nokså bra. Vi er ute å går/jogger hver eneste dag med Sarek, så dette bør ikke by på noen store problemer….

Karin går først med Pippi foran seg, bak henger jeg og konemor godt med, men jeg opplever at vi puster og peser noe mer enn Karin. Skulle nesten tro at vi spilte inn en video for astma og allergiforbundet, for vi sliter i visse partier. Puster og peser, men gir oss ikke. Det er bratt som h….Men vi kommer oss opp, og endelig ser vi enden på dette.

Du vet når du tror du ser toppen, kommer til det punktet og jaggu er det ikke toppen der heller. Den er jo litt lenger inn. Det går fint, og vi må gå ei lita bit til inn til det lille tjernet. Noe av problemet er at det svermer 450 gigantiske klegg rundt oss. Og de er ikke søte og små her i Nord, de er store. Det er så store at de kommer med på bildene og når vi filmer.

Vel fremme, fektende og krigende mot klegg, finner vi det flotte Åsevatnet. Konemor er så varm at hun hiver av seg klærne, og hopper ut i det iskalde fjelltjernet. Men om det var digg sa du…Oh yeah. Hun kvikner til og får seg et forfriskende lite bad.

Vi har egentlig med oss kaffe og kjeks, som vi skal nyte der opp. Det kan vi bare glemme. Vi bestemmer oss for å gå ned igjen innen kort tid, for det er helt uholdbart å være der med så møe klegg!

Vi bruker en halv time ned, og det var helt magisk å komme seg inn i bilen, hvor vi slipper og veive rundt oss med armer og bein…Ja du ser det sikkert for deg nå 🙂

Ut på kvelden lager husverten nydelig hjemmelaget pizza med elg kjøttdeig som smakte helt nydelig. Vi spiser, og blunder av noen minutter etter inntak av pizza. Vi var slitne alle sammen, både 2 og 4´bente . Vi legger oss tidlig denne kvelden….

I morgen setter vi kursen videre fra Lavangen, heng på og se hvor ferden går!

Prekæs

Reisebrev 6

Lørdag 8.juli

Etter en superflott dag i går hvor vi var i Senja hele dagen. Så vi frem til å ha en stille og rolig dag, uten store planer. Vi starter dagen med hjemmelaget brød, og har en avslappende formiddag. Vi er lit ute, går noen turer her i området, og blir sittende og snakke om den flotte dagen som var i går.

Karin husverten, mistet sin øredobb, så vi har gått rundt med metalldetektoren her og undersøkt plassen hvor den potensielt sett kan ligge på. Det er bare ett problem…..Metalldetektoren slår ut overalt i gården, men øredobben den finner vi ikke.

Vi kommer frem til at Karin må bo på en gull eller sølvskatt, men den gravingen får bli en annen gang 🙂

Litt utpå kvelden ved 20 tiden, rusler vi en rolig tur med hundene bortover gaten her. Vi blir stående og snakke med de som nesten er naboer….De er svært hyggelige, og sier rett før vi skal gå….Nei skal vi ikke tenne litt i bålpanna, drikke litt øl og kose oss….Vi ser raskt på hverandre og svarer….ja vi er klare. Hundene kan jo her gå fritt rundt i hagen dems, og kose seg.

Pippi og Sarek graver riktignok etter mus, og er hele tiden på musejakt, men den er noe større så vi kommer frem til at det må være en vånd. Altså en mellomting av mus og rotte. Den er ikke pen, men nå er sånne krypdyr sjelden pene, synes nå jeg. Jeg vet det er mange som digger sånne dyr, og det er helt greit 🙂

Vi drar hjem, kler på oss noe mer, for vi skal sitte ute på terrassen. Kommer tilbake vi 3, de er 4 voksne folk fra lyngen…3 timer unna Lavangen. De er veldig hyggelig, kvelden går sin skjeve gang, og vi avslutter ved 03.00 tiden…Da satt hun ene med øyelokka igjen, så vi ble enige om at kvelden har vært helt super med bålkos, godt lag og mye preking. For Nordlenginger de er ikke sjenerte 🙂

Tror det var greit at vi ga oss ved den tiden. Den som er litt kult, er at det er like lyst kl 03.00, som det er på dagtid. Sol er det og !

Nå lager husverten pizza her, så vi høres mer i morgen 🙂

KOs deg og nyt dagen som den er

Reisebrev 5, Senja

Fredag 7.juli

Vi står opp i høvelig tid, jaja kl 10 er vel ikke gæli for oss som har snudd opp ned på døgnet, er døgnville for sola den er oppe hele tiden. Den går jo ikke ned, og heldigvis så har vi rullegardin på soverommet, slik at vi får skjønnhets søvnen vår 🙂

Vi har en dag foran oss som vil skape nye minner, opplevelser og vi måper jo fremdeles av det flott Nord har å by på. Er det noe som kan overgå dette her´a !? I dag går turen til Senja, som en liten utflukt. Og hold deg fast, dette når nye høyder….

Det er ca 2 timer til Senja fra Lavangen, men her i Nord, så er ikke 2 timer noe å snakke om! Det er helt vanlig med slike avstander her, so come on

Vi kjører innom Espenes hvor familien til husverten har et sommerhus. Flott gård som du ser her på bilden…Vi kjører videre innom bl.a Finnsnes, før vi ser brua over til Senja. Og du det er litt kult det hele, og vi er fremdeles helt i 100!

Først kjører vi til Gryllefjord, det er et av stedene der ute. En flott plass, hvor det virker stille og rolig, bortsett fra alle turistene som kommer innom. Herlig natur, som for øvrig Senja er kjent for. Vi svinger en tur innom Torsken, som er nabobygda til Gryllerfjord. Tenk å bo her ute´a !

Nå skal vi til noe som kalles magasuget, og vi tenker hæ, kan det være tilfelle da….Men det er på vei i en sving, og meget høyt opp. Der stopper vi og tar noen bilder, filmer og vi skjønner godt at dette er et magasug.(se bilde)

Nå dere skal vi til Ersfjord stranda. Den har sydenhvite strender, du har midnattsola her, og folk ligger i telt. Det er en del folk her, men på stranda er det svært få. Det er jo ingen som bader her, jo riktignok noen barn er i vannet, men det kan vel ikke ha mer enn 5 gr. Det er rett ut i havet, og på den andre siden har vi Grønland!

Vi lufter hundene på beachen, koser oss i nydelig vær før vi tenker å dra innom Husøy. Dit har vi lenge hatt lyst til å dra, har hørt og sett mye fint derfra, MEN når vi kjører 50 meter, står det at tunnelen er stengt, og at vi må vente på ledebil….Ringer 175, og får vite at tidspunktet for ny kolonne kjøring er om 1 time. Det gidder vi ikke, så vi velger og kjøre tilbake til Lavangen. Stopper innen Espenes og griller på vei hjem i nydelig kveldssol.

Vel hjemme på kvelden er vi proppa med nye inntrykk, nye minner og sett en vakker Senja. Dit må vi tilbake til !

Men du, lag deg en fin dag 🙂

 

Reisebrev dag 4

Torsdag 6.juli

Dagen startet tidlig, eller tidlig for vår del som egentlig er helt døgnville her i Nord. Vi legger oss midt på natta, og står opp tidlig. Vi har ikke helt klart å innhente nok søvn etter kjøreturen vi hadde fra Fredrikstad til Lavangen. Det går fint det, for det er jo ferie 🙂 Som nevnt i går, så ble det satt garn, og vi er veldig spente på hva fangsten blir….

Konemor og husverten Karin, setter på klokka, og kommer seg opp ved 9.30 tiden. De bør ut ved 10 tiden, så det går fint. Jeg blir hjemme og er hundevakt for Sarek og Pippi. Det er like greit, for det kan bli trangt med 3 voksne og 2 bikkjer. Spesielt når garnet trekkes opp. For om det er steinbit der, så blir det bråk! De biter jo så inn i hampen, og fingeren din havner fort i magen til steinbiten!

De rusler ned til båten, spente som de er. De setter kursen mot havet, starter å trekke opp garnet….De kjenner raskt at det er veldig tungt i starten, og det er jo ikke så rart….De trekker først opp en steinbit, så ennå en steinbit og jaggu en tredje steinbit. Tilsammen 25 kg med steinbit, det krever sin kvinne å trekke opp! De har også en torsk, og smørflyndre i garnet. De renser garnet, sløyer fisken og er fornøyd med fangsten. Den største steinbiten er på hele 11.3 kg. Steinbiten er overhodet ikke Valle og hadde aldri vunnet noen skjønnhets konkurranse  men dæven så god den er!

Continue reading “Reisebrev dag 4”

Reisebrev dag 3

Onsdag 5. juli 

I går var det ikke meldt noe spesielt godt vær, men temperaturen var slett ikke så gæli allikevel. Det var i hvert fall ikke regn, og det i seg selv er jo knakende godt!

Det ble satt ut garn av Kari og konemor, dette er vi ikke så vant med å gjøre. Så det ble en ny og lærerik opplevelse. Det å sette ut garn, er en kunst i seg selv. For gjør du det ikke på riktig måte, så blir det krøll. og da kan fangsten være lik 0. Garnet skal tas opp i dag formiddag, og da er vi spent på om det er noe fisk der, eller ei 🙂

Vi går så en 2 timers deilig tur, på en sti langs vannet. Og her i Nord, vokser det vanvittig mengder med gress, se på bildet. Prøver å dokumentere det så godt jeg kan, men det blir jo aldri slik vi ser det in the real life. Du vet det, at min frykt når jeg går i høyt gress, er at det skal være orm der, som jeg har fobi for! Og det fine med det hele, er at her i Nord, så er det verken hoggorm, eller flått! Det er jo helt magisk. Spesielt når vi går i høyt gress.

Det ble laget hjemmelaget fiskegrateng til middag, den kan ikke måle seg meg den ferdigkjøpte greie du får i butta. Den er det langt mindre fisk i, enn den hjemmelagde. Her i Nord blir det mye fisk, fisk og fisk. Det er jo godt det, spesielt når vi har fiska den selv.

Senere på kvelden tar vi en sykkeltur på 5-6 km med hundene. Vi låner oss sykler av husverten, som ikke er 2023 modell, men tro meg de setene der er langt bedre enn på de syklene, du kjøper den dag i dag. Og gira virket, bremsene virket, og luft i dekket var det. Da var det bare å sette i gang!

Vi har en topp dag, hvor det skapes nye minner, opplevelser og lærer stadig nye ting. Vi er fortsatt i lykkerus over alt vi ser, og i det hele tatt denne naturen 🙂

I morgen skal jeg fortelle dere hva var i garnet, og det kan dere glede dere til……

Ønsker dere en finfin dag. Og du, der er jo freeeeeedag!!!

Prekæs

 

Reisebrev dag 2

Tirsdag 4.juli

Etter å ha kjørt i mange timer dagen før, var det godt å sove lenge, og ikke minst i ei god seng. Men tror du vi klarte å sove så lenge som vi ønsket? Neida det blir jo sjelden slik. Men lenge nok til at vi fikk innhentet noen av det tapte dagen døgnet før. Om vi hadde et innholdsrikt døgn, det hadde vi uten tvil 🙂

Dagen startes med en deilig frokost, husverten varter opp med deilig egg, fisk og fersk hjemmebakt brød. Vi har en god frokost, er fremdeles helt i hundre over det vi ser utenfor vinduet. Med fjorden, høye fjell og det er jo noe vi ikke har hjemme i Østfold. Det er riktignok sjø, men ikke på langtnær slike forhold som her i Nord.

I dag skal vi ut med båten og fiske. Vi gjør oss klare etter frokost, og rusler ned til båten. Vi kjører ikke mange minuttene, før vi stopper og tar ut snørene…Vi får ingenting…Men vi har hørt at i Nord, så er det så mye fiks, og den biter hele tiden. Det gjør den ikke akkurat nå.

Vi drar opp og kjører litt lengre ut…..Plutselig sier konemor….Jeg har fisk! Hun drar opp en nokså stor sei. Den er omtrent rundt en kilo. Det er fantastisk. Middagen er i boks! Vi forsøker og dorge litt, og hiver ut snøret.  Vi andre drar og drar, men får vi noe da…Neida 🙂

Konemor drar opp og der er det jaggu en ny sei! Den er noe mindre, men nå begynner vi å snakke middag. Vi prøver en stund til, men det eneste vi får er noe bunn blader…Jeg drar opp mitt snøre, og er i ferd med å gi meg. Da ser jeg at jeg har fangst…Vet du hva jeg fikk….Hehe ei lita sjøstjerne, men det var ikke helt som en sjøstjerne heller…. Jeg legger ved et bilde, og kanskje du vet hva det kan være…Den hadde litt sånn hardt skall…Litt sånn skjellaktig dings.

Vi får ikke mer enn to sei, men er fornøyde med det 🙂 Drar tilbake til hytta, hvor det tilberedes middag. Det blir helt knall. Man får ikke ferskere fisk enn dette! Det smaker helt himmelsk i lag med potet, grønnsaker og smeltet smør.

Vi har en fantastisk dag, med fiske, hyggelig lag og mye sjøluft. Det hindrer oss ikke et par iskalde øl 🙂 Vi har gjort oss fortjent til det…  Vi har en hyggelig kveld, før vi finner sengen ved 2 tiden på natten…Vi blir som sagt helt døgnvill her oppe, siden er så lyst hele døgnet 🙂

I morgen venter en ny og spennende dag

Vi prekæs!

En fuktig start på ferien

Hello tirsdag! Endelig er ferien her, som vi skal nyte og kose oss fullt ut. Det er slik at vi har veldig godt av å koble av litt fra det vi ellers gjør hver eneste dag. 4 uker med ferie, skal bli deilig!

Vi er så heldige at vi har blitt invitert til Lavangen i Nord Norge til Karin, som er en god nabo. Hun har hytte der, og det fine med det hele er at vi da har en lokal guide 🙂 Karin reiser tidligere til Nord, grunnet jobb og vi har plan om å kjøre opp og ta med vår hund Sarek, og Pippi som er Karin´s hund.

Vi startet hjemmefra Fredrikstad på søndag ved 14 tiden, og planen var å overnatte 1 natt, da det er hele 150 mil å kjøre. Vi pakker med oss telt, liggeunderlag og sovepose, og setter i vei 2 voksne og 2 stk firbente. Vi har egentlig ingen stor plan for hvor vi skal overnatte, men vi skal komme oss forbi Trondheim og helst inn i Nordland.

Vi har noen gode stopp på vei mot Trondheim, og hundene er helt eksemplariske. De ligger og sover når vi ruller i vei, og er superklar for litt tur og hygge når vi stopper og slipper de ut. Vi passerer Trondheim, og kommer til Verdal. Klokka har nå passert 01.00. Vi er egentlig passe mettet på bilkjøring, men har en plan om å passere litt over halvveis, altså vi skal kjøre 80 mil før vi stopper.

I Verdal er det selvfølgelig vegarbeid, de skal legge ny asfalt. Det er derfor manuell dirigering gjennom en lang veistrekning. Ikke bare en strekning, men 2 faktisk. Tilsammen ventetid er 45 min!! Ok vi kommer oss igjennom dette, klokka er nå 1.45 på natten. Så kommer vi til Snåsa, der står det et skilt som blinker i mot oss. Der står det……E6 igjennom Snåsa er stengt, det er omkjøring via Namsos 45 km. Oh hell yeah, det var akkurat det vi trengte nå.

Vi svinger av fra E6, og kjører mot Namsos. Etter å ha kjørt 8 minutter, ser jeg til venstre ved et jorde….Plutselig oppdager jeg en stor elg som er på vei mot kjørebanen…Den er kanskje 10 meter fra veien vi kjører på, men snur plutselig og løper i motsatt retning. Heldigvis! Vi møter 4 elg langs veien i løpet av en halv time. Det er litt skummelt og møte de, selv om de løper jo ikke etter bilen, men de er så uforutsigbare og står der skumle som de er…

Planen er at vi skal villcampe ett eller annet sted langs en vei eller ved et vann, og få oss noen timer med søvn. Etter flere forsøk, finner vi en liten stikkvei, og rett på innsiden, er det en liten flekk som vi kan sette opp teltet. Klokka er nå 03.00

I det vi holder på med å sette opp teltet, kommer det selvsagt en sverm av knott. OMG, de svirrer rundt oss, og tenker nok at endelig! Der kommer det litt menneskeblod. De er jo så irriterende, og man ser de ikke så lett egentlig. Men tro meg, du merker de 🙂

Vi legger oss ned kl 03.20, og sier god natt. Kl 05.30, våkner konemor av en alarm hun har glemt og skru av. I det hun våkner, hører hun at det regner….Jaja tenker hun og legger seg ned igjen. Kl 08.30, bråvåkner vi av at det øser ned med regn. Sarek slikker og slikker, og forsøker og holde seg tør fra vann. Det blir bløtt i teltet, og vi finner raskt ut at vi ligger i en liten vannpytt. Det så vi selvsagt ikke noen timer før, for da var det tørt og fint 🙂

Vi blir liggende i noen minutter og høre på regnet, det er egentlig litt koselig og når det regner på et telt. Før vi blir enige om at så fort det nå blir opphold så pakker vi raskt ned og kommer oss avgårde. Vi pakker ned, det regner og står i, men kl 09.00 er vi på vei igjen. Vi har nok aldri pakket ned så fort noen gang!

Teltet var bløtt, soveposen var litt bløt, for teltet var et helt enkelt 2 mannstelt, som var lett og sette opp. Vi har 2 andre telt som er større og bedre, men grunnet plass, så valgte vi å ikke ta de med.

Vi har 11 timer og 40 minutter foran oss, og 78 mil som skal tråles igjennom! Vi er ved godt mot, og hundene de sover.

Resten av turen frem mot Lavangen går fint. Vi er fremme kl 00.00. De siste 2-3 timene var vi sånn passe lei bil , men vi var så gira så gledet oss stort til å komme frem.

Karin tar oss i mot, og endelig er vi fremme. Vi blir servert egg og bacon, og stekt smørflyndre. Deilig kveldsmat 🙂

Her er det jo midtnaddsol, så en skulle tro klokka er midt på dagen, men kl 02.00 går vi til sengs.

God natt!