Mandag

Mandagen er godt å i gang, og det er et hav av muligheter der ute denne uka. Julemarkedene er i gang flere steder og julegateåpning som nevnt tidligere. Det som er litt rart å tenke på er at om 1 mnd nå så er julaften over og vi sitter fornøyde tilbake og kan notere oss nok en høytid i minneboka. 

Heldigvis er det en deilig tid i møte før den tid. Med advent og kalendere som skal åpnes osv. Det gleder vi oss over. Om du ikka har sikret deg en kalender eller gave til pakkekalender, har du denne uka på deg!

Mandagen er i seg selv en flott dag, den er ikke så tung som mange skal ha det til. Det jeg ofte sier er at det må alltid en mandag til for at helgen kommer på ny.  Det er helt innafor. 

Samtidig et det mange dager på å rekke ting før helgen. Du har kanskje startet med julegaver? Nå er vi foreløpig i November, men før du vet ordet av de, så er det 1.desember.  Til info så er det allerede på søndag. Da smeller vi i gang

Ha en trivelig mandag.

-tenaaringspappa-

Gratulerer til alle fedre :)

Det er 10. November og farsdag. I en ellers hektisk og aktiv hverdag, stopper vi opp et øyeblikk og hedrer våre fedre. 

Gratulerer med dagen papsen min

Her er du i ditt rette ess, du som elsker sport, fotball og spesielt Liverpool.

Har funnet frem et passende pappadikt

dikt for pappa

Kjære pappa,
Takk for at du bærer meg på skuldrene dine
når jeg ikke orker å gå mer
Takk for at du leker med meg,
jeg har det så gøy når vi er sammen.

Takk for at du så tålmodig forklarer meg om verden,
det er så mye jeg lurer på
Jeg ser sånn opp til deg pappaen min,
for meg er du supermann!

 

Ha en toppers dag alle i hop

-tenaaringspappa-

Hvilken Julekalender velger du…

Nå er det på høy tid kun få uker, ja faktisk 3 uker igjen så skal vi åpne den 1.luka i vår adventskalender. Det blir en spennende tid vi har i møte. Det har blitt mange muligheter innenfor kalender, og hvilke skal du velge? Hva er din favoritt? Her går det nok mye i tradisjoner, men det å gå utenfor tradisjoner og prøve noe nytt kan være spennende det. Så hva skal vi velge?

Vi får vår del har en tradisjon med pakkekalender! Da snakker vi 3 kalendere og 72! gaver som skal kjøpes inn og pakkes inn. Og en artig sak rundt dette, er at vi dagen før 1.desember sitter sent oppe og gjør dette ferdig, da kan vi sitte til langt på natt. For det må jo være nokså perfekt. Da tenker vi hvert år at neste år får de velge noe annet. 

Det blir jo ikke slik, vi kjøper nye gaver og pakker inn da og. Det er en hyggelig tradisjon, men jeg skal innrømme at vi angrer litt på at vi startet med dette. Det hadde vært mye annet vi sikkert også kunne startet med. Så får de en sjokoladekalender av besteforeldre. Da blir det bra i år og. Nadin har nå valgt å ønske seg en annen type kalender, som inneholder sminke og andre produkter som er aktuelle for tenåringer. 

Det koster jo omtrent det samme sett i pris. 
Nå om dagen er det populært med rampenissen, men føler det er litt sent for vår del, da barna har blitt så store. De skjønner nok veldig fort hvem som står bak dette:)

Om du skal ha pakkekalender, er det veldig lurt å starte nå med innkjøp, slik at du unngår stress rundt dette. Da kan det fort bli kjøpt ting som bare blir lagt i skapet.

Jeg er spent på å høre hvilken tradisjon du har rundt dette med kalender
Send til meg på snapchat, instagram eller Facebook. Søk bare opp tenaaringspappa.

Ha en fortryllende torsdag 

-tenaaringspappa-

Høst og depresjon

Hepp og god kveld 

Høsten kan egentlig minne litt om en depresjon. Vi har nylig gått over til vintertid, og det er en tung tid for mange mennesker. Har full respekt for dette, og den kan være lang. Det kan tildels være få dager som er et lyspunkt, og det de bare ser frem til er at sola skal snu. Hvorfor kan vi ikke bare ha sommertid eller vintertid? Hva i alledager er problemer med det? 

Høsten kan egentlig være som en depresjon, trærne mister mot og mæle og bladene faller ned.. de blåser bort fra det opprinnelige, og blir liggende i et mørke en god stund. De blottlegges helt for blader, og verden stopper litt opp. Mange blir stående tomme og helt uten energi. Det eneste trærne venter på er at de skal få tilbake energien, og starte med små knopper etterhvert som våren nærmer deg. De er kalde og utsatt, da de er blottlagte. 

Når våren endelig dukker opp og knoppene blir til blader. Så fylles du igjen opp med masse positiv energi og du kan se lysere på det tunge. Ja nå ble det mye tungt her, men du skjønner hva jeg mener. Hvordan jeg tenker? 

Det skal sies at ved denne tiden, er det mye mørke. Noe som kan gå innpå hver og en person. Det er uansett viktig å holde motet oppe så langt det går. Prøv å finne små lys i en mørk hverdag og nyt de små gledene. 

Du skal vite at du ikke er alene med slike tanker, det er en høy andel personer der ute.  Men tilbake til mørke dager.  Du reiser til skole/jobb og starer en god dag. Den blir litt hva du gjør den til men en siste ting de ønsker å høre er ….prøv å tenk positivt. For det er ihvertfall 1 ting som ikke er så lett å forstå for de som går igjennom dette. En depresjon er tøft og det tar på kroppen.

  

Noen trener, andre går daglig tur. Vi har alle våre forskjellige hverdager. Uansett har vi hverandre og det er en god tanke. Et godt tips er å snakke med noen. Jeg heier på deg! 

Ønaker deg en nydelig kveld 🙂

-tenaaringspappa-