Kona er sengeliggende på dag 7

Gode kjære bloggleser

Dagene blir ikke alltid slik du har sett for deg, deriblant viruset. Vi var ikke klar over at viruset skulle slå oss som familie som hardt som det har gjort. Og hun som er hardt rammet nå er konemor. Hun er langt fra bra, og er sengeliggende på dag 7 fremdeles med feber, verking i kropp og er totalt utmattet. Det er ikke noe kjekt å se henne bare ligge der og ikke klare noe som helst.

I går våknet hun og var både fortvilet og litt redd. For nå viser det seg at det har dratt seg litt på. Hun lå der skalv litt og sier Remi jeg har det virkelig ikke bra. Det var helt tydelig at hun er syk. Hun har tidligere kunnet ligge i sengen titte litt på mobilen og få tankene over på noe annet, men i går var det vondt å se konemor. Hun klarte ikke å verken sitte oppreist eller se på mobilen sin.

Og av mat klarer hun å få i seg noen få druer og en liten slurk med brus. Forsøker å tilby det meste som har litt sukker i seg, slik at hun forhåpentligvis kan stable seg på beina igjen. Har ikke vært ute av sengen på flere dager, da hele kroppen verker og hun er svimmel, ør og har det virkelig ikke bra.

Når det stikker i bryst, lunger og det er smerter i nyrer blir man selvsagt noe bekymret, men legen håper å unngå innleggelse på sykehus da det ikke er noe de ønsker for de evnt må. Man føler seg sjelden noe bedre av å ligge på sykehus i isolasjon og ikke ha noe kontakt med familien. Vi håper hun er igjennom det verste nå, og kan bli bedre i dagene fremover.

Vondt å se at konemor er så syk, og ikke kunne hjelpe mer enn det jeg gjør pr nå. Er innom henne hele tiden, sjekker og tilbyr det hun har lyst på. I går fikk hun i seg en kvart lollipopp.

Mange av dere har sendt gode lykkeønsker, det varmer utrolig mye!

Ha en videre fin dag og ta godt vare på hverandre.

8 kommentarer
  1. Rart at etter 19 måneder så har fremdeles ikke Norge noe fokus på behandling. Kun vaksiner. Oppdateringene fra statens legemiddelverk pr 14/9 er jo en endeløs liste av mangel på medisiner her til lands. Det er som om behandling er blitt både tabu og ulovlig. Til og med Rimstar er utilgjengelig. Håper din kone begynner bli bedre ganske raskt nå – god energi overføres herved.

  2. Havre suppe ( havre saft)
   Mormor laget det til oss kokte opp havre og silte det med litt solbær saft i
   Det gjorde underverker
   God bedring til Dere alle

  3. Masse god bedring til konemor ❤❤ Håper virkelig det bedrer seg snart og at hun slipper sykehus. En god trøsteklem til resten av familien, er nok en skremmende opplevelse for dere også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg