Legg ned dolokket etter deg

Mer enn en tredjedel av alle kvinner irriterer seg over at doringen blir stående åpen, etter at menn har vært å tisset. Og hvorfor er det slik at den ikke blir lukket igjen når vi er ferdig. La oss dykke litt i problemet, og skape en debatt rundt dette tema. Jeg er fullstendig klar over at denne treffer mange familier, og at dette er svært irriterende for mange. Nå skal de nevnes at det gjelder flest menn, men kan også gjelde kvinner som lar lokket stå åpen.

Ja hvorfor gjør vi det. Det er nok oftest doringen som blir stående åpen når vi menn har vært der. Vi løfter opp dolokk, og doring, men lar dette bli stående! Er det for å lufte ut vannet etter å ha trukket ned, eller er det andre grunner som ikke jeg er kjent med?

Det er et kjent problem i samfunnet vårt, og flere kvinner ber sine menn komme tilbake til badet for å “rydde” etter seg. Det er jo bare rett spør du meg. Når vi har vært ute, så er det ikke akkurat slik at vi lar utgangsdøra stå åpen. OG hvor vanskelig er det å legge dette ned igjen. Nå er det blitt så enkelt med de toalett setene, at vi bare kan gi de et lite puff, så går de sakte igjen. Jeg kan kan forstå skrekken som var for mange år siden, da det ikke var den myke landingen for setet. Da var det nok en stor skrekk for at snurrebassen skulle bli liggende i klem. Og se for deg at du gir den et lite puff, og den lander rett på opplegget! Det problemet er borte, og det er ingen god nok unnskyldning for at vi ikke skal få til dette.

Hvorfor er vi menn så trege med å legge ned doring og lokk? Det er jo så såre enkelt at når du er ferdig med ditt, så legger du den ned.

Når kona di kommer inn og finner doringen stående åpent, hva er rett å gjøre? Bør du rope på mannen slik at han kan komme og legge den ned selv, eller er det riktig at damene rydder etter oss? Når det er sagt så finnes det mange løsninger på dolokk debatten, og kanskje den enkleste er at menn sitter å tisser. Det opplyses om til stadighet at menn bør sitte å tisse, slik at de får tømt seg skikkelig, og dette minsker risikoen for blant annet prostata kreft. Det blir mindre søl også av å sitte 🙂

Hvem skal lukke igjen do lokket om den blir stående åpen?

Kjør debatt…

tenaaringspappa

De vi har signert med er…..

Det har vært mye virksomhet igjennom de 2 siste ukene, det er en del som skal på plass når det gjelder podden vår, og ja det er pod som er det store temaet nå om dagen for vår del. Det er noen brikker som skal på plass, og endelig kan vi fortelle den store nyheten…

Vi har signert en avtale med ADLINK. De er en stor aktør i markedet, og har flere profilerte navn i stallen sin. De har stor tro på vårt konsept, og det finnes ikke noe likt konsept i podtoppen pr i dag. Det er nettopp det som gjør dette litt ekstra stas!

Det føles litt som en unikt opplegg sett fra Jonas og min sin side. Og tro meg, vi gleder oss masse til å vise dere, og til at dere skal få høre det vi kommer meg den 15.februar. Jeg har sagt det før, men det kommer til å bli et fyrverkeri av en sending. Det er ikke noe jeg bare sier fordi vi selv eier dette, men jeg har faktisk ikke hørt noen har gjort dette på måten vi gjør.

Derfor er jeg sikker på at du vil like det, og du kommer garantert til å få trimmet lattermuskelen din 🙂

Tro meg det er ikke lett å roe ned kroppen, når det bruser over hver eneste dag pga podnyheten, og det er masse gode tilbakemeldinger fra dere som gjør at vi gleder oss ennå mer. Flere av dere har kontaktet oss og spurt om ting og tang, fortsett med det. Det er bare stas og jeg forsøker å svare dere alle!

Noe av det jeg synes er viktig som influencer er å ha kontakten med dere, fordi det er dere jeg gleder med dette. Noe som igjen gir meg en god dose positivitet.

Nå skal alt som har med samarbeid gjøre gå igjennom [email protected]

I dag skinner sola fra sin beste side, og den varmer faktisk litt og. Vi er på nest siste dag i Januar, og vipps så er det mandag og ny uke. Februar står og banker på døra. Den er kortere og kanskje det er fordi det er kjent for å være en kald måned. Kan det være derfor den har færre dager :):)

Vi gleder oss masse, og det bør du også gjøre til uke 7!

Ha en magisk og solfylt dag 🙂

-tenaaringspappa- 

Vi har landet en avtale med stor aktør

Dette har vært en uke av de sjeldne, det er endelig fredag!

Den er siste fredag i januar allerede, og hvor ble denne måneden av. Den gikk unna i en fei kan du trygt si. Det har vært en uke utenom det vanlig, og det svært mye positivt og spennende som skjer nå om dagen. Det store nyheten nå om dagen er jo podcasten vår farskapet.

Og naturlig nok tar dette mye tid i starten, slik at vi får ting på plass. Det er en del brikker som skal på plass og de gjør seg jo ikke selv. Avtaler skal på plass, vi har signert med en stor aktør som vil samarbeide med oss.

Dette er noe jeg skal komme tilbake til så fort det er offentlig, men jeg kan jo lekke litt til dere:) Vi har vært i studio 2 dager, først en general prøve for oss selv. Så hovedsendingen som kommer til å bli et fyrverkeri av en sending. Det er bare å glede seg!

15.februar har vi lansering av første sending som nevnt tidligere, og noe av det som er svært spennende. Vi landet en avtale i går med en aktør som har store navn på i “troppen” og vi gleder oss til å samarbeide med de. Når er det noen få brikker som må på plass før første sending er helt i boks.

Så ja det blir mye pod prat om dagen, men det er jo ikke så rart det synes jeg. Og når vi først går inn i et prosjekt, så går vi inn med alle kluter som det heter, vi gjør ikke noe halvferdig. Vi håper og tror at dette skal bli bra, noe vi har fått gode signaler på fra andre som er i samarbeid med oss.

I dag går vi inn for landing med tacofredag, og rolig helg med familien. Det skal vi godt det og etter en hektisk uke med mye greier som skjer. Tacofredag er dere jo kjent med at vi har hatt i lengre perioder nå. Det er høydepunktet i uka. Når lompa slenges på tallerken en fredag efta, så er det helg!

Har du noen spesielle fredags ritualer?

Ha en god fredag gode du, og nyt helgen som vi har i vente 🙂

-tenaaringspappa- 

Alene på Rikshospitalet

En ny dag stær for tur og i dag har vi flere sommerfugler i magen enn hva vi er vant med å ha. Det er uten tvil en spennende dag for Nadin. Hun er på Riksen helt alene….Ikke helt alene, men uten meg eller konemor. Hun dro innover i dag for innleggelse, for i morgen skal hun operere i hofta.

Nadin har i utgangspunktet en svært sjelden hofte sykdom som førte til utsklidning i hofta for noen år siden. Da deiset hun rett i bakken, og ble sittende i en rullestol. Jeg husker veldig godt vi var i Hunderfossen park og hadde en finfin dag. Hun har i tiden inn mot dette hatt en del smerter i benet sitt. Noe vi senere finner ut er en lidelse i hoften.

Det vokser en del bruks i hoftekula noe som fører til smerter osv. Hun hadde en operasjon for et par år siden hvor de renset hoftekula osv. Det ble umiddelbart stivt, men etter flere timer med fysio ble det gradvis bedre. Hunn humpet avgårde overalt.

Hun har hatt jevnlig kontroll på Riksen, og der finner de ikke noe feil. Etter hvert sier legen der, at de ønsker å fjerne skruene som sitter i hofta. Det vil Nadin selvsagt gjøre, i håp om at det blir bedre i fremtiden. Det er synd på henne som har smerter, og føler seg så stiv i hofter og bein.

Det besluttes at skruene skal ut. Og innleggelse er et faktum. Endelig skal hun forhåpentligvis få mindre smerter, kanskje de blir helt borte. Dette er nemlig en sjelden lidelse som de ikke har noe erfaring med i Norge, de innhentet ekspertise fra utlandet.

Nadin reiser til Riksen i dag formiddag, og legges inn. Har de nødvendige samtaler med lege, sykepleier og det som må til. Hun er jo i trygge hender, og får den oppmuntringen hun trenger av de der inne. Men det er noe med det allikevel. Det er litt skummelt da, fordi hun må ordne alt selv, og får ikke ha med seg noen pårørende.

Nå er det ekstra strengt grunnet smittetiltak og alt det drar med seg. Uansett så blir det godt å få dette gjort. Ut av verden og inn i en smertefri hverdag.

Nadin ser ikke ut til å grue seg, og tar dette helt med klinkende ro. Det er sikkert mye verre for pappahjerte og mammahjerte. vi vet jo alle at dette går helt fint. Vi snakkes på tlf, og alt er bra så langt. Hun kunne spise helt til midnatt, så da blir det deilig sykehusmat på frøkna vår:)

Nadin er veldig selvstendig og dette mestrer hun på en god måte!

Ha en magisk dag der ute 🙂

tenaaringspappa

 

Første dag i studio

Endelig er vi i gang !

Som jeg nevnte for noen dager siden så har dette går fort, så det er ikke noe vi har planlagt i mange måneder. Sånn er ikke vi skrudd sammen, jeg var ute å gikk tur i skogen og du vet da flyr det mange tanker igjennom hodet. Har lenge hatt en drøm om å realisere en podcast, gjerne samme med noen andre med en dose humor.

Blir kjent med Jonas på TikTok hvor vi ellers vitser og sprer daglig humor, vi får raskt en kjemi noe vi kan dra nytte av her. Vi er like på mange områder og det er stor stas. Er du glad i humor og glede, da har du kommet til rett kanal!

Jeg sender en melding til Jonas og spør om han også er gira på podcast, han svarer konstant JA. 1 1/2 uke senere sitter vi is studio. Vi har en konseptplan, har laget en teaser, og vi er i gang.

Vi leder en podcast som vil spre mye glede, ha en god dose humor og mange tema som foreldre vil kjenne seg igjen i. Det vil bli en sending hver uke, og vi vil ha store navn på gjestesiden 🙂 Du vet når så like personer på 40 år møtes, så blir det dynamitt !!

Vi har på kort tid fått på plass det meste, nok til å spille inn vår første sending. Vi er så heldige å samarbeide med Aim Studios i Fredrikstad, som stiller med proft studio. Noe som igjen gjør at kvaliteten her blir helt magisk.

I går hadde vi en slags generalprøve. Og det var en dag vi gledet oss til. Nå har vi kjørt igjennom en sending, og resultatet av prøven ble et fyrverkeri av et show. Dette kan du neppe gå glipp av, og en ting skal du vite…Når vi først gjør noe, så er det ikke halvveis. Vi går all-in, og det får du ta del i når du hører. Du vil høre kvalitet, og så fritt talende som vi er blir dette gøy.

Studiodagen i går gikk over all forventning og litt gøy er det å bruke Aim Studios, som er i Fredrikstad. De er lokale, og vi trenger ikke reise langt for å spille inn.

Mange brikker har fallt på plass og vi er i ferd med å signere en større aktør noe som vil gi oss et større navn i podverden. Det er svært gøy å kunne realisere dette, og stort for 2 pappaer på 40!

Det skjer veldig mye i dagene frem mot første innspilling, og jeg råder til til å like oss på instagram, facebook og vi sjekk gjerne ut vår hjemmeside. Farskapet heter vi og vi står og tripper etter å få dette ut til deg. Mandag 15. februar er det premiere!

Prekæs

Flere har gått ned mange kilo med denne

Denne måneden har jeg fått mange henvendelser fra følgere som har lyst til å prøve denne dietten som varer kun i ei uke. Noe som er svært gøy er at samtlige av de jeg er i dialog med har gått ned fra 4-6 kg. Noe de selv er svært fornøyd med. Det er også noen som har forsøkt alt som de selv sier, men ikke fått til å gå ned 1 gr. Så prøver de denne og får til 4 kg ! Det er stort stas, og det gir en god kick til å fortsette det gode løp.

Du får en opplevelse av mestring, noe som generer til at du fortsetter. Du spiser kanskje ikke tomatsuppe den første dagen etter suppedietten, men det er helt greit. Det er normalt og være litt lei suppe etter 7 dager med så mye suppe du ønsker!

Har du lyst til å justere noen kilo, eller få en kickstart på slankingen, da anbefales denne. og alle jeg har hatt dialog med i januar har hatt suksess. Og hvor mange kilog man tar av seg kommer an på om du i tillegg beveger deg, men du må ikke det heller. Du kan fint bare sitte i ro. Kroppene våre reagerer forskjellig, derfor er det vanskelig å anslå hvor mye du går ned før du har prøvd denne.

Ta kontakt om du har noen spørsmål !

 

Det er sikkert mange av dere som har hørt om sykehusdietten, det er en diett du skal gå ned 4,5 – 7,7 kg på en uke.
Det sies at jo mer du spiser av suppen, jo mer går du ned i vekt. Jeg har i lengre tid vurdert og ta den dietten som en kickstart eller rett og slett en ren skjær rensing for kroppen. Jeg har ihvertfall ingenting å tape på det, så hvorfor ikke prøve. Hvor galt kan det gå, i verste fall så går jeg ikke ned noe, men jeg gir det en sjans. Det er nok lurt og finne en uke hvor det ikke er bursdag eller lignende som gjør at du lett kan skeie ut, og ikke fullføre denne. Så vær litt forberedt før du bestemer deg.

Det er viktig at du følger planen som er beskrevet her under, og ikke bytter ut det som står med noe annet.

Oppskrift på suppen 

 • 2 bokser hermetiske tomater
 • 3 store purrer eller 1 stor spansk løk
 • Kjøttbuljongterninger (14-16 stk)
 • 1 pk nudler (ikke krydder)
 • 1 pk stangselleri
 • 2 bokser grønne brekkbønner
 • 2 grønne paprika
 • 1 kg gulrøtter

Bland alt dette sammen, ha i vann så det dekker grønnsakene med god margin, tilsett salt og pepper om du ønsker, koketid er ca 1 time. Til grønnsakene er møre. Denne kan oppbevares i kjøleskapet, og varmes i mikroovn eller kjele som du selv ønsker.

Et lite tips er å ha i nudlene mot slutten av koketiden.

 

Første dag
Spis masse frukt (ikke banan), melon er bra. Masse frukt og suppe.

Andre dag
Spis deg mett på rå, kokte eller boksgrønnsaker. Prøv grønne bladgrønnsaker: salat, spinat osv. Ikke erter, mais eller
tørre bønner. Til middag kan du ta en bakt potet med smør. Ikke frukt i dag, men så mye suppe du vil.

Tredje dag
Spis så mye frukt, grønnsaker og suppe du vil, men bare det i dag. Etter i dag skal du ha gåt ned minst 2 kg.

Fjerde dag
Bananer og skummet melk: dvs minst 3 bananer og så mye skummet melk du orker.
Kroppen trenger kalsium i dag. Nå vil du få mindre sug etter søtsaker. Spis suppe som vanlig.

Femte dag
Biff og tomater. Du kan spise 280-560 g biff og 4 tomater i dag. Spis suppen minst 1 gang, ikke potet.

Sjette dag
Biff og tomater. Så mye du vil, men ikke glem suppe, ikke potet.

Syvende dag
Brun ris, juice uten sukker og grønnsaker. Spis deg mett, men husk suppe i dag. Gjerne kokte grønnsaker og ris.

Ikke drikk alkohol før minst 24 timer etter etter at dietten er avsluttet. Dette pga fettansamling i kroppen.
Suppen kan spises under hele dietten når du er sulten eller lyster på noe, den forbrenner fett.
Biff kan erstattes med kylling eller fisk, men ikke skinn på kyllingen..
Unngå: brød, alkohol, brus (kullsyre). Ikke sterk mat utenom biffen.
Drikk masse, 6-8 glass vann pr dag, pluss en kombinasjon av svart kaffe, te (uten sukker), juice, tranbærjuice og skummet melk. 

Covid-19 har ført til noe positivt

God mandag!

Ny uke, og nye muligheter. Håper helgen har vært fin selvom den har bydd på noen overraskelser for enkelte kommuner. Når jeg sitter å skriver dette innlegget, så tenker jeg at dette viruset vi har fått innpå oss ikke bare har ført med seg noe negativt. Det har da ført med seg noe positivt og på en måte..

For få måneder sider, så var det fullt kjør, tidsklemma var ikke til å unngå, og den sto der hele tiden, det er mange familier som kjenner på tidsklemma hver uke, med kjøring hit og dit, på ulike aktiviteter og du vet den følelsen av å få hold på trening. Det er vondt, men hva skal vi gjøre da når vi ikke har nok timer i døgnet til å unngå dette.

Turntreningen starter ofte så tidlig som kl 16, om ikke før. Da er det bare å løfte opp håndbrekket slik at du får mest mulig fart for å rekke dette. Foreldre må ta seg fri fra jobb for rekke dette, men det som er kjekt er å avtale kjøring sammen med andre foreldre. Dette vil ihvertfall forenkle hverdagen noe.

Jeg tror pandemien har ført til at vi alle får en slags pause fra stress og mas. Og jakten på å rekke rundt til alt som skjer hver eneste uke. Det er ikke alle som får det til, og må rett å slett kaste inn håndkle. Det er her besteforeldre kommer inn. De må steppe inn som taxi sjåfører og matstasjon av og til.

Nå om dagen synes jeg det ser ut som familier er roligere, barn oppleves som roligere, og vi alle har det bedre allikevel tross smitte og utbrudd. Om vi setter det til siden et lite øyeblikk, så går mennesker litt mer i slow motion. Vi trenger ikke lenger å stresse rundt for å rekke rundt til alle aktiviteter. Og flere av oss som er så heldige å være i arbeid, har hjemmekontor. Det forenkler mye .

De som til stadighet reiser på kurs, brukte mange timer i reise hit og dit og overalt. Nå sitter vi på digitale plattformer som forenkler en svært mye. Det skal sies at det er ikke helt det samme å sitte på digitale møter, som fysiske møter. Det kan til tider være mer krevende å snakke via et kamera, enn å være fysisk til stede.

Men tenk så rolig alt har blitt, og hvor mye tid foreldre får sammen med sine barn. vi blir litt tvunget til det, så ja Pandemien har ført med seg noe positivt i dette.

For min del blir det en svært spennende uke med mange nyheter som kommer på løpende bånd, det er bare å følge med å følg med gjerne på insta og snap, så får du nyheten raskere. Det vil blant annet komme noe ingen andre influencere tidligere har gjort!

Ha en forrykende flott mandag

-tenaaringspappa-

Hva er likheten mellom toalettpapir og alkohol?

Enkelte kommuner stenger nå ned, noe som helt sikkert er helt nødvendig for at det muterte viruset ikke skal slå røtter i landet vårt. Det er påvist smitte hos noen mennesker og hva annet skal de gjøre enn å ta grep. Når vi får vite at dette er 70% mer smittsomt så må det jo tas grep!

Den 14.mars 2020 var det tomt for toalett papir i mange butikker, det og hvetemel. Folk gikk ut av butikken med en pall toalettpapir under armen. Folk hamstret!

23.januar 2021 stenges noen kommuner ned, butikker stenges til og med vinmonopolet!  Det som er åpent er matbutikker, apotek og bensin stasjoner. Det aller mest nødvendige slik at folk kan få tak i det de trenger. Hvordan reagerer mennesker på at polet skal stenge….

De stormer til vinmonopolene og tømmer hyllene, for alkohol det er viktigere enn mye annet virker det som. En dag er ikke den samme uten. De største avisene i landet hauser dette opp, og har dette som din toppsak. Er det helt seriøst …Klarer ikke mennesker seg uten alkohol i noen dager?!?

Det skal ikke være stengt for alltid, men en kort periode, slik at vi for kontroll på det muterte viruset. I dag sto folk i kø som var flere hundre meter lang. De MÅ ha den flaska med vin, eller annen alkohol. Er vi så avhengige av dette, at vi ikke kan klare oss uten i noen dager….Da har de kanskje et annet problem som heter avhengighet!?!

Derfor lurer jeg på en ting….Om en person får med seg hvetemel, toalett papir og alkohol på en øde øy, vil de da klare seg i en evnt lockdown? Det finnes så mye annet som er viktigere som folk bør ha i hus, men dette er altså det folk i klarer seg uten. Det ser vi helt tydelig ved slike anledninger!

Noe veldig mange ikke helt forstår er at når de stenger polet i en kommune, og anbefaler at folk ikke skal oppsøke nabokommunenes vinmonopol så gjør mennesker det allikevel. Sånn er folket skrudd sammen. Om det er noe man skal ha tak i, så skaffer man det om det så må være å bryte en regel eller to.

Det er rart å se hvordan enkelte opptrer i situasjoner hvor det er “krise”. Hva som er viktigst å skaffe seg i hus! Det finnes faktisk mye som er langt viktigere enn alkohol.

Dere som er rammet av nok en lockdown, ta vare på hverandre!

Del gjerne

tenaaringspappa

Er alkohol viktigere enn barneidrett?

Ja jeg må kaste meg inn i vepsebolet, for nå synes jeg dette går over stokk og styr. Det er strenge restriksjoner for oss alle egentlig nå om dagen, og mennesker mister jobben sin, de blir permitterte og blir sendt til NAV.  Bra det er hjelp å få, men de som er rammet skulle nok vært foruten denne situasjonen.

Barn og unge er fratatt sin mulighet til å trene, delta i teatergruppa eller løpe rundt i turnhallen, noe som er veldig trist, men helt nødvendig for at dugnaden skal bli komplett. De er flinke og erkjenner det, de får dessverre ikke gjort så mye med det!

Pandemien har snart rammet oss knallhardt på flere områder, og det er virkelige dårlige tider for svært mange. Det er mye vi må avse og den sosiale biten den er satt på vent.

Etter at det ble nasjonal sjenkestopp så går verden under for mange, de får ikke vært sosiale og i tillegg får de ikke gått ut på byen og tatt seg en øl. Den muligheten har vi ikke pr nå, og da begynner hylekoret. For tenk noe så grusomt at de ikke har muligheten til å nyte det ute på byen!

Det er kjempe trist for de som er rammet selvsagt. Det er mange som blir permitterte, og mister jobbene sine. Det er trist at restaurantbransjen også er rammet, MEN er det en selvfølge at den bransjen skal prioriteres fremfor noen andre? Hvorfor er det viktig at voksne mennesker skal ut å drikke alkohol enn at mitt barn skal på lekeland?!?

Det er mange som gleder seg masse til å feire bursdager både her og der, men det får de altså ikke gjort med dagens restriksjoner, men Ola Nordmann, han skal ut å nyte alkohol. Hvor er logikken i dette? Alkohol kan faktisk nytes hjemme, mens fotball laget kan ikke trene hjemme i stua….

Da er det lov å stille seg noen spørsmål…Er alkoholen viktigere enn barn og unges aktiviteter?

Lille Trine på 8 år, hun får ikke gjøre det hun ellers gleder seg til hver eneste uke. Det å stå på en scene og synge og øve til et teater de skal vise frem for familie, venner og andre som kjøper billett. Det er tragisk at de ikke prioriteres mer enn de gjør pr i dag.

Nå er det riktignok enkelte kommuner som åpner opp i sakte fart og det er veldig fint, men det virker som det er viktigere at det åpnes opp for alkohol til maten! Tenk at en restaurant er helt avhengig av alkohol for å kunne drives? Ja mange er jo det.

Jeg håper de som styrer kommuner og landet vårt tenker litt igjennom dette, og ikke prioriterer feil. Mange barn og unge sliter med brakkesyke, og håper å kunne komme seg i trening. Og du vet terskelen for å starte opp igjen den blir høyere og høyere, og flere barn vil nok falle i fra.

Lokale idrettslag og andre bransjer har også svært tunge tider, men det virker ikke som de blir prioritert av den grunn. De må nok bare vente og krysse fingrene!

Del gjerne

tenaaringspappa

 

Nå kan jeg endelig dele nyheten med dere

Dette har gått fort, men vi har fått gjort ekstremt mye på kort tid, og ja dette er i aller høyeste grad kvalitets sikret. Nå går jeg sammen med en annen kjent person og starter podcast.

Jonas som er en kjent vitsemaker på TikTok, samt at jeg også har flere tusen følgere der. Sammen er vi dynamitt og har mye spennende å komme med. Vi skal i gang med Podcasten som vi har døpt til Farskapet, det er en pod som vil bli lagt merke til av flere årsaker, og her og nå kan jeg ikke fortelle alt som er planen, men jeg anbefaler deg absolutt til å følge oss på insta eller facebook, nettopp for å ikke gå glipp av viktig og nødvendig informasjon.

Mandag i uke 7 kommer den første sendingen som vil bli et fyrverkeri av en podcast. Det er bare til å glede seg og legg dato´n inn i din kalender for dette blir show på alle plan. Herregud som vi gleder oss.

Vi jobber i disse dager med å finpusse detaljer, og er i dialog med mange involverte. Det vil bli et bredt utvalg av gjester som komikere, sexologer, vanlige mennesker og alle mulige mennesketyper kommer som gjester.

Skulle så gjerne røpet så mye mer, men det vil litt og litt komme “lekkasje” på insta eller facebook siden vår. Der kan du sende oss melding om du har noe på hjertet! Så bring it on, nu kjør vi.

Vi begge er tenåringspappaer på 40 år, og vi har mye spennende å snakke om, TRO meg. Tør du glipp av dette? Svaret er enkelt nei. Du vil finne vår farskapet i dine medier der du eller finner lyd og musikk.

Du vet i en tenåringsliv skjer det mye, og for oss fedre er det mye kleint som må snakkes om på en humoristisk måte. Alt i fra sex, mens og mange andre temaer

Du vil få stor glede av

 • Pappapod med en stor dose humor
 • En varm podcast som kan veksle mellom det litt seriøse men også
  det hysterisk morsomme

Dette blir dynamitt !!

Prekæs