Slappe foreldre

Endelig kan vi notere oss at det er fredag. Vi har ikke hvilken som helt helg i vente, for halloween står for tur og i tillegg skal vi stille klokka. Nå er det kanskje ikke så mange klokker vi trenger å stille manuelt, men det er alltids en klokke som henger et sted som må ordnes med. Er det en fordel at klokken stilles eller kan vi like gjerne droppe det….?

Foreldre i nyere tid oppleves som mer slappe enn før i tiden. Nå skal vi ikke snakke så mye om før i tiden, da vi lever i 2021 og ting er annerledes. Men jeg synes foreldre bør ta seg litt i sammen, de bør komme mer på banen og ikke bare la barna gå for lut og kaldt vann som det heter. Nå skal det sies at det selvfølgelig ikke gjelder alle, men svært mange tenker mest på seg selv. Og ja foreldre skal tenke på sette av tid til seg selv, men ikke hele tiden da går det på bekostning av oppdragelse, omsorg og annet som familien er i behov av.

Mange barn og unge henger gatelangs til langt ut på kvelden, og de henger ikke bare i gatene de der ofte i sentrum. Og barn på 10-11 år har ingenting i byen å gjøre rundt midnatt. Det er ingen unntak om de bor der, for da bør ikke henge i sentrum allikevel. Har du egentlig kontroll på hva dine barn driver med?

Det er viktig å følge med i tiden vi er i. Spesielt ungdom som hver eneste dag utsettes for fristelser. Det er mange som “hopper” på mange tilbud som kan få store konsekvenser for utdannelse, og fremtiden. Og det er ikke alle som er i stand til å tenke konsekvenser når fristelsen blir for stor. Da tenkes det ofte at det er kult der og da.

Her må vi være våkne, vi bør kjøre og hente hvis vi har mulighetene til det. Vi må se ungdommen i øynene, og snakk gjerne med venners foreldre. Ha en god dialog med de er superviktig. Dette er med på å kartlegge hele vennekretsen og hva som foregår i ungdommens samfunn.

Det finnes dessverre svært mange naive foreldre som tenker at skoleveien er trygg, når barna henger ute i gata eller lignende så er de bare søter og snille, og da må jeg bare spørre dere….Hva får deg til å tro at ditt barn ikke er bøllete og finner på ting som ikke er bra. Det kan være de er søte og snille hjemme, det er ofte for at du skal ha en godt inntrykk av de. Og allerede i det de går ut døra og er på vei til skolen kan de møte andre på veien, på bussen eller på skolen.

Alt er så lett tilgjengelig, og ofte bare et tastetrykk unna. Men er du flink til å prate med barnet ditt og lage en god og trygg grunnmur er det med på å gjøre dagen enklere for de. Det er nå en gang slik at du har vært med på å lage barnet ditt og da får du ta ansvar for de også. Det er ingen andre som skal oppdra ditt barn i teorien. Du er den som skal gjøre de, og vær på vakt for du vet aldri hva som finnes der ute. Våre barn ligger langt foran oss, så de klarer og lure oss godt om de har det som hensikt.

Ja vi lever i 2021, men vi kan ikke bli slappe, vi må være mer på vakt nå enn noen gang. Det å passe på er god omsorg!

I dagfyller vi lacolompene, og samler familien. Det er fredag og husk å stille klokka natt til søndag 🙂

Go´helg

-tenaaringspappa-

Legg ned dolokket etter deg!

Mer enn en tredjedel av alle kvinner irriterer seg over at doringen blir stående åpen, etter at menn har vært å tisset. Og hvorfor er det slik at den ikke blir lukket igjen når vi er ferdig. La oss dykke litt i problemet, og skape en debatt rundt dette tema. Jeg er fullstendig klar over at denne treffer mange familier, og at dette er svært irriterende for mange. Nå skal de nevnes at det gjelder flest menn, men kan også gjelde kvinner som lar lokket stå åpen.

Ja hvorfor gjør vi det. Det er nok oftest doringen som blir stående åpen når vi menn har vært der. Vi løfter opp dolokk, og doring, men lar dette bli stående! Er det for å lufte ut vannet etter å ha trukket ned, eller er det andre grunner som ikke jeg er kjent med?

Det er et kjent problem i samfunnet vårt, og flere kvinner ber sine menn komme tilbake til badet for å “rydde” etter seg. Det er jo bare rett spør du meg. Når vi har vært ute, så er det ikke akkurat slik at vi lar utgangsdøra stå åpen. OG hvor vanskelig er det å legge dette ned igjen. Nå er det blitt så enkelt med de toalett setene, at vi bare kan gi de et lite puff, så går de sakte igjen. Jeg kan kan forstå skrekken som var for mange år siden, da det ikke var den myke landingen for setet. Da var det nok en stor skrekk for at snurrebassen skulle bli liggende i klem. Og se for deg at du gir den et lite puff, og den lander rett på opplegget! Det problemet er borte, og det er ingen god nok unnskyldning for at vi ikke skal få til dette.

Hvorfor er vi menn så trege med å legge ned doring og lokk? Det er jo så såre enkelt at når du er ferdig med ditt, så legger du den ned.

Når kona di kommer inn og finner doringen stående åpent, hva er rett å gjøre? Bør du rope på mannen slik at han kan komme og legge den ned selv, eller er det riktig at damene rydder etter oss? Når det er sagt så finnes det mange løsninger på dolokk debatten, og kanskje den enkleste er at menn sitter å tisser. Det opplyses om til stadighet at menn bør sitte å tisse, slik at de får tømt seg skikkelig, og dette minsker risikoen for blant annet prostata kreft. Det blir mindre søl også av å sitte 🙂

Hvem skal lukke igjen do lokket om den blir stående åpen?

Kjør debatt…

tenaaringspappa

Barnet ditt skal på fest hvor det er alkohol….

Vi foreldre står ovenfor mange dilemma i løpet av en dag. Når barna er yngre er det mye trass, stahet og til tider svært vanskelige barn. De vet svært godt hva de vil når det er for eksempel 3-4 år. Det er en deilig tid. Da har du ofte mest lyst til å ta den ene og denge den andre med. Vi har alle vært der, og det hender vi bryter alt som har med god foreldrerolle og gjøre. Det kan komme noen gloser ut av oss som ikke hører hjemme, og vi vet det er feil. MEN det glipper ut av oss. Det kan være fordi vi er trøtte, slitne og har egentlig bare mest lyst til å være helt i fred, uten noen rundt oss:)

Det er nok av utfordringer underveis vi står i, og det hender vi bare gir etter for å få den saken ut av verden. Selv om det ikke er helt etter boka, spiller det ingen rolle!

Når de blir ungdommer, er de i ferd med å finne sin plass. De ønsker er mer tydelig plass enn som barn. De ønsker å ha en mer tydelig stemme i familien, og de ønsker å blir hørt. Det er helt greit, og det gis rom for det:)

Det er mange foreldre som spør meg om en del ting, noe som er svært hyggelig. Det som er et tema nå om dagen, er ungdom og fest. Hva skal foreldre gjøre, og hva bør foreldre gjør når ungdommen på 14-15 år forteller deg at de skal på fest? eller at de skal hjem til noen, og de forteller at de har hørt rykter om alkohol der, samt at noen snuser og kanskje røyker. Ja hva svarer du på det. Skal de la de gå dit? Skal du nekte de å dra. De viser deg øyeblikkelig stor tillit ved å si at det er alkohol der.

Du er i slike sammenheng nødt for å vurdere individuelt. For ingen barn er like, og det er du som mamma og pappa som kjenner barnet ditt best. Om du kan stole på de nok til at de ikke rører alkohol eller ikke.

En ting er klinkende klart….Vi kan ikke skjerma barna fra alt. De er nødt for å få den muligheten til å vise deg hva de står for, og det er slett ikke sikkert at de rører alkohol selv om det er tilgjengelig der.

Det er flere ting du kan gjøre som kan være prevantive. La de dra om du kjenner det er rett, men si at du kan kjøre de og hente de. Dette gjør at de umiddelbart vil ta seg litt sammen. Det kan være nok til t de holder seg til brus den kvelden. Henter du de, får du et raskt innblikk i hvordan huset der er i ser ut, hvilken type ungdom som er der.

Si også til ungdommen din at du gjerne kan kjøre hjem venninne gjengen også. Da får du et ennå brede innsyn i hva dette er for noe, og det kan være du avduker mye her. Kanskje din ungdom ikke har rørt noe, men venninnene har smakt eller lignende. Det er en fin måte å avdekke slike ting på. Det kan også være en god idé å snake med foreldrene til de andre som skal dit, om du vet om flere.

Du skal her være forberedt på at det selvsagt er kleint, men ved slike oppfølginger bryr du deg om ungdommen, du gir de rom. Noe som er viktig å gi de.

Dette får du til, jeg heier på deg!

-tenaaringspappa- 

Er det ikke litt rart?

Hei gode du!

Min vekkerklokke ringte i dag 06.00, det er tid for å komme seg ut av den ellers så gode og varme dyna. Denne uka meldes det om mye regn, grå dager og typisk høst dager. Det er ikke speislt opplysende og ferdes ute på ettermiddagen/kveld nå. I dis og mørke dager, hvor det aller beste er og holde seg innendørs. Om du allikevel klarer å presse inn en liten tur, er det helt helt optimalt. Det er alltid godt med litt frisk luft i løpet av dagen. Nå har vi Trico, så da er det ikke så mange valg. Ut på tur må vi, men det trives vi godt med.

Det å ta seg en tur i skogen hvor det er godt med lys er en god følelse det og, men mange synes det er skummelt og ferdes i skogen på kveldstid og velger og holde seg hjemme, eller ferdes på andre steder hvor det er lys. Spør en venn om å bli med ut på tur, lag dere rutiner og finn deres sti dere ønsker å gå. Ha dette som en fast avtale et par dager i uka, så skal du se at du vil trives med det. Det er nå en ting at dere sier…..nei skal vi finne en dag hvor vi går tur, da blir det ikke noe. Det beste er å avtale hvilken dag med det samme. Da møtes vi der og der til et bestemt klokkeslett, da er det vanskeligere å avlyse!

Det dukker opp mange tanker når en går eller jogger, du går litt i din egen boble. Det er en tanke som trekker seg litt ekstra frem. Jeg er mye ute i skog og mark, trener og møter mange mennesker i skogen. Der hilser vi ofte på de som vi går eller jogger forbi. Når vi er å sentrum og går forbi mennesker er det svært sjelden det hilses. Det er en stor forskjell på de 2 møteplassene. Hvorfor er det slik? Er det sånn at om du møter en person i skogen når du går tur, så kan du hilse på fremmede uten å tenke over det? Blir man mer sjenert om man går på et kjøpesenter, eller i sentrum forøvrig?

Du har kanskje lagt merke til det når du er ute å vandrer her eller der, ellers blir du ihvertfall oppmerksom på det nå etter å ha leste dette!

Ha en flott dag videre, og kos deg med ditt!

tenaaringspappa

Dette er årets julegave!

Reklame | Cosori.no

Hei gode du😊

Jeg er den typen som er skeptisk til nye produkter, og avventer ofte i det lengste før jeg hopper på et tilbud eller lignende. Det å ha mange kjøkkenmaskiner stående i skaper er en uting, og det er noe vi ikke ønsker. Vi ønsker oss utstyr som kan brukes enkelt og lett å rengjøre. Bli med her så skal jeg vise deg et produkt du ikke kan klare deg uten!

Jeg er glad i mat generelt, men frityrstekt mat kommer høyt opp på listene. Det er noe eget med frityrstekt potetbåter, nuggets eller lignende. Jeg har funnet et produkt som jeg mener kvalifiserer til å være årets julegave. Har du drømt om å ha et produkt som kan erstatte din stekeovn. Et produkt som virkelig gir maten det lille ekstra, og se for deg at du kan lage alt i fra pommes frites til cupcake i en og samme maskin. Det var noe jeg ikke trodde var mulig i det hele tatt.

Vi har en eldre airfryer stående som vi har tatt frem ved noen anledninger, men den har for det meste stått i skapet. Det finnes en helt rå airfryer fra Cosori

De har flere typer airfryer, hvor vi har en som vi har hatt noen dager nå, og dette overgår mye. Glem fastfood, du kan lage de beste kylling nuggets og pommes frites hjemme. Det er så enkelt, og tar kort tid. Det lukter ikke noe frityr olje, og det legger seg ikke fett overalt i boligen din.

Typen vi har hjemme nå er Cosori Premium smart airfryer, den har en rekke forhåndsinnstilte programmer, og det jeg liker med denne er hvor smart den er. Når vi lager nuggets, så tar det 12-13 minutter. Det er jo kortere enn du står i kø hos fastfood restaurantene. Når halve tiden er gått, varsler den at vi må åpne skuffen og snu på nuggets, slik at sluttresultatet blir bra. Den har en egenskap som er helt rå.

Skal du lage kyllingfilet en dag, tar du dypfryst kyllingfilet, legger i airfryeren og vipps så har du et deilig måltid.

Det som er så genialt er at denne er så enkel å rengjøre. bare se her

Jeg var som sagt skeptisk til apparatet, men det finnes ingen airfryer som kan måles med denne. I tillegg til å være smart, kan du koble den til en app som gjør at du kan starte den på vei hjem, slik at middagen er ferdig når du kommer hjem. Det er et hav av muligheter, og vi skal fremover prøve flere retter, og jeg vil selvsagt dele dette med dere. Kanskje du også kan dele noen med meg, når har kjøpt denne! Sjekk alle disse oppskriftene . Jeg tror du finner mye her som kan friste 🙂

Vi har prøvd ut noen små og enkle retter, og noe av det vi har laget er kylling strimler

Nuggets er en stor hit blant barna, og vi har selvsagt prøvd oss på dette og pommes frites

Følg med i dagene fremover så skal gi deg noen gode og smarte tips til middager, og annet snacks laget i denne geniale airfryeren. Du bør ikke vente med å bestille denne, og nå er den også på tilbud og i tillegg til prisen som står nå, gir jeg deg hele 15 % avslag og frifrakt ved bruk av min rabattkode tenaaringspappa15, Klikk deg inn her og bestill med det samme så har du allerede en gave i boks.

Så kan vi sammen inspirere hverandre, og vi kan oppdage denne magiske og unike verden sammen. Går du og lurer på hva du skal kjøpe i gave, til jul, bursdag eller rett og slett unne deg selv , vil denne garantert slå an i hjemmet !

Gled deg til flere innlegg med mye snadder 🙂

Go´ fredag

tenaaringspappa

Pappa, hvorfor kan vi ikke bruke…

Det er mange der ute som ikke aksepterer bruk av caps eller hodeplagg innendørs. For eksempel på skolen. Der skal man ta av seg lua, capsen og ha hodet fritt. Er dette noe som er gammeldags, eller er det mange som fører dette videre. Hvorfor er det egentlig sånn? La oss dykke litt i dette…..

Linus her i huset er en gutt som daglig går med både caps og lue, nei ikke samtidig:) men han er glad i å bruke det. Og det er mange gutter som daglig er “avhengig” av hodet plagget. Så dukker spørsmålet opp, hvorfor kan jeg ikke bruke capsen innendørs? Hva er problemet?

Jeg sliter litt med å forsvare dette, for jeg ser ikke noe problem med at han har den på inne, for eksempel rundt middagsbordet, eller når vi spiser frokost. For oss spiller det svært liten rolle, men vi vet at flere lærere ikke aksepterer det. Her og er det veldig forskjellig fra lærer til lærer, fordi det er mange lærere som aksepterer det, og bryr seg ikke om det på skolen, mens andre må legge den i garderoben.

Er det en gammel skikk som henger igjen, eller er det ufint? Er det virkelig ufint å ha på caps ved bordet? Jeg forstår selvsagt lue, det er et mer uteplagg. Andre kulturer ha på seg hode plagg. Jeg får spørsmål fra flere barn….Hvorfor får de lov til å gå med lue innendørs og ikke vi. De forstår ikke hvis jeg forteller at det er fordi kulturen er slik. Det blir jo en klassisk forskjell her, når noen får lov, mens andre må ta av seg. Og om vi hadde fortalt at det er vår kultur i familien, hadde ikke det blitt akseptert.

Vi opplever at mange unge lærere synes dette er helt greit, og bryr seg fint lite om det. De gjemmer øynene akkurat bak capsen. Det er mange barn som har langt hår. Er det slik at de må sette det opp i hestehale, eller strikk. Jeg kjenner jeg blir ikke helt klok, og jeg får ikke noe godt svar når dette tas opp på de ulike skolene.

Er det noen her som kan svare meg på dette, hadde det vært flott. Finnes det for eksempel en lov mot lue og caps inne, eller er det bare en god gammel skikk, som har gått ut på dato?

For oss her ihvertfall ser ikke vi noe problem her, og det bør være likt, om dette skal håndheves på en god måte, forskjeller kan tolkes feil, og det blir usikre barn.

Bidra gjerne med ditt svar om hvordan dere praktiserer dette hos dere?

Ha en videre finfin dag, og kos deg masse med eller uten hodeplagg:)

tenaaringspappa

Det skjer hvert år!

Hey there

Det er en ellers helt vanlig tirsdag, det som skiller denne fra mange andre dager er at det har kommet 1 cm snø enkelte plasser. Da oppstår det en panikk hos svært mange mennesker. Det er rart med det, men det er ingen som leser OBS varsel som står i mediene, virker det som. Medier, vegvesen og værmeldere er flinke til å informere om glatte veibaner, nå ventes snø osv. Hva gjør bilister. Jo de venter i det lengste, det kommer sikkert ikke noe snør her tenkes det mange steder.

Så våkner de opp og det HAR faktisk kommet noen cm, nå er det mange som tenker…Jaja det går nok veldig fint, jeg skal jo bare!

På dette tidspunktet er det mange som ikke tenker over konsekvensene. Det kommer ikke til å skje med allikevel. Jeg kjører jo så sakte og så forsiktig. Det er nå en ting, det at du er flink til å kjøre. Det du ikke kan være herredømme over er dine medtrafikanter. De kan komme rundt en hver sving, de kan smelle inn i deg bakfra og det oppstår plutselig en ulykke.

Tall og prognoser sier det er omtrent den samme bulkefamilien som år etter år ryker på en smell. De lærer ikke, og havner inn i en annen bil, i grøfta eller hvor som helst av steder. Det er på tide at du går i deg selv. Du må ta kritikk for at det skjer, og du må bare skjerpe deg!

Det finnes gode tips

For det første

  • Skift til vinterdekk i god tid
  • Ikke stress på dette føret
  • Du må forvente å bruke lenger tid til jobb
  • Beregn god tid

Det vil gå bra, og du vil komme deg helskinnet frem til skole/jobb

Vinteren er i hvertfall i anmarsj selv om dette mest trolig ikke blir liggende, så kommer det nok til å skape kaos i trafikken!

Ha en bulkefri dag, og pust med magen 🙂

-tenaaringspappa-

Søskenkjærlighet er et tegn på..

Dette er noe som vi er kjent med alle og en hver, og i de fleste eller alle hjem er nok søskenkjærligheten på topp vil jeg tro. Det er velkjent her i huset, og den er til tider svært god, men den kan også eskalere til munnhuggeri på sekundet. Det skal svært lite til, og kanskje et ord for mye fra den ene til de andre, så blir stemningen varm, og elegant:)

Vi har alle vært der, det er ikke alltid vi elsker våre søsken like høyt, og er de tett i alder kan det være en utløsende årsak. Det er rett og slett sånn det bare er! Skal vi foreldre blande oss inn hver gang, eller er det best at de finner ut av det selv?

Jeg mener det er greit å ha en diskusjon i søskenrådet, men det kan være greit å følge litt med. For om det går over til vold, bør det nok stanses i tide.

Søskenkjærlighet er et tegn på at de er glad i hverandre, samt trygge på hverandre. Det må være noe i dette som gjør at de slår ut håret litt ekstra når de først setter i gang.

Det er ofte som en tikkende bombe, og hvor dette slår til vet man aldri. Det kan like gjerne være i butikken, i bilen, i stua, hvor som helst kan det smelle. Og ofte kan de gå forbi hverandre, og kanskje de toucher en arm eller noe, da kan det komme noen gloser, som igjen utløser en god og helt normal søskenkjærlighet.

Stort sett er det stille og rolig, og de drar mye nytte av hverandre. Sjalusi kan også være en utløsende faktor i seg selv. Det er ikke alltid det går som de ønsker, og da bryter det ut en kamp. Maktkamp i søskenflokken er helt normalt, og de aller fleste vil jo være med å bestemme litt selv. De ønsker da ikke å bli satt i bakre rekke. Det er ikke noe gøy.

Hvordan er det beste at vi foreldre forholder oss til det? Det å ta parti er ikke noe vi skal gjøre, men være rettferdig og veilede barna om de står fast i søskenrådet. Alle vil bli hørt, og slik er det blant voksne også. Vi mennesker er skap slik at vi vil bli hørt, vi vil gjerne at det skal gå vår vei.

Det er ikke alltid det er så enkelt, og man må tilpasse seg mye. Det er bare sånn det er!

Det er mandag, og nye muligheter denne uken, du får helt sikkert tid til noe du ikke fikk tid til sist uke 🙂

Lag deg en finfin dag, og husk du er god nok akkurat som du er!

Go´mandag

Hvor ble det av denne?

Hello fredag! How are you !?!

Da jeg var yngre, ja kanskje til og med i min barndom brukte vi mye spytterør, eller spøtterør som vi sier i Fredrikstad. Det er kanskje noen som til og med kaller det for blåserør. Det var stort å gå i klesskapet til a´mor og finne kleshengere med stang, ja der hvor buksene henger vettu. De kappet vi opp, gjorde klart og laget oss spytterør.

Vi brukte erter til å “skyte” med på hverandre, på blink eller bare ut i lufte for å se hvor langt vi kunne blåse de. Fantastisk moro, men nå er det nok svært få barn og unge som driver med den slags “hyss”. Vi MÅ bare bringe spytterør tilbake til samfunnet.

Det finnes jo et hav av kleshengere som bare henger uten å bli brukt. Vi må ta tilbake det som virkelig var gøy, og som skapte noe. Vi var jo kreative. Det var til og med noen som satt en nål foran på erta, om de skulle være ekstra grusomme mot noen. Det var ikke de fleste som gjorde det, men det var et hav av muligheter for hva du kunne bruke i “skyte” konkurransen.

De harmløse pøbelstreken har jeg tidligere sagt noe om, som ble plukket opp av flere medier. Jeg mener de harmløse pøbelstrekene som det å ringe på å stikke av, gni isopor på vindu og styre tv med en universal fjernkontroll er helt borte. Det er knapt nok ungdom i gata. De sitter som regel foran en pc eller playstation.

 

Få de ut, gå på epleslang, og se hvor spennende det er. Vi har jo bare gode minner fra ungdomstiden, men husk det skal være harmløst. Det skal ikke være slik at det ødelegges noe eller sånt, da har det gått for langt. Og den følelsen når du har ringt på et sted, og huseier kommer løpende etter deg. Det er jo sååååååå spennende.

Dagens ungdom må komme seg ut i gata, og finne på noe, ikke bli sittende inne. Det blir ikke bra i lengden.

Lag det et spøtterør, og fyll den med ei ert eller rognebær så skal du se at dette er gøy og spennende!

I dag noterer vi at det er fredag, noe som er fantastisk. Det brusker i hele kroppen 🙂

Ha en magisk helg

tenaaringspappa

17200 følgere…

Det som startet litt for moro skyld, og litt for å se hvordan dette fungerer har nå tatt av. Det er gøy å se hvor mye dette engasjerer følgere der ute..

Jeg snakker om min karriere på TikTok, jeg startet litt for å se hvor barna ferdes, hva som foregår der inne og hva som skrives i kommentarfeltene. Jeg var litt spent for jeg har hørt så mye forskjellig om appen. Det er ikke bare en app, det er et hav av muligheter.

Dette er sosiale medier på høyt nivå. Det finnes der inne svært mange kompetente mennesker. De formidler ting som er svært nyttig for mange, og det skapes trender som kanskje ikke alltid er så positivt. Det er en plattform som inneholder det meste for å si det sånn.

Jeg er aktiv på flere plattformer, og på TikTok legger jeg ut vitser, ordspill og ulike tema som en pappa kan stå i. Har blitt en underholdningskanal som veldig mange setter pris på. Det er gøy å se hvor mange følgere som er aktive på min side. De liker det som legges ut, de kommenterer og gir tilbakemeldinger.

Jeg opplever svært få negative kommentarer, det er så sjelden at det ikke er hver uke en gang. Så det tenker jeg fint lite på. Skulle det være noen som oppfører seg dårlig, blir de blokkert og vipps så er de ute av min verden. Det skal nevnes at jeg har svært få på min blokkliste.

Det ligger litt jobb bak hver innlegg som legges ut både her på bloggen, insta, snap og på tiktok. Det er jo noe som eksponeres i hele verden, og vet du ikke hva du driver med så bør du heller la vær. Man må tenke seg nøye om hvilken person man ønsker og være i odet offentlige rom. Det er mange mennesker på de ulike plattformene.

TikTok har åpnet mange dører for meg. Jeg møtte Jonas, vi startet podkasten farskapet. Vi har det gøy og tilsammen har vi 60 000 følgere. Det er mange mennesker. Det er ikke gitt at alle oppnår suksess, men pr nå føler jeg meg heldig som får denne muligheten.

PR nå har jeg 17 200 følgere og 270 000 likes på mine videoer. Har holdt på med dette en stund, og har ingen planer om å gi meg med det første. Det gir meg masse energi av å blogge, underholde og ha det gøy og hvem vet kanskje det kommer noe nytt du selvsagt får ta del i. Det er mange baller i lufta, og det åpnes mange dører.

Jeg har det gøy, trives med det jeg gjør og takker deg for engasjementet på mine sosiale plattformer.

Søk opp tenaaringspappa på tiktok og få deg en god latter

Setter stor pris på dine tilbakemeldinger, og nøl ikke med å ta kontakt om det skulle være noe.

Lag deg en fin dag, det fortjener du!

Prekæs