Overnatting på Trampolina

1.skoleuke er over, og den kom vi oss greit igjennom. Det virket som barna så litt frem til dette. Som sagt tidligere, med faste rutiner osv. Dette var digg! På fredag spør Eline om muligheten for at hun og en venninne kan overnatte på trampolina, det var meldt deilig vær og ikke en dråpe reg. Dette er noe som kan bli helt magisk! 

Vi gir GO på dette, og det var vært et ønske om dette en god stund, men pga dårlig vær og litt regn har det ikke latt seg gjennomføre. Eline blir gira og de starter med å rigge seg til med tepper, sovepose, og det som ellers trengs. De gleder seg!

De faller greit til ro og får seg en god natt, de sover godt og synes det faktisk blir litt varmt. Kunne ønske det var noe mer luft . Det fine ved å legge tak over, var at det ikke ble så fuktig. De fyller på med bamser og masse kos og hygge. Dette ble en suksess og det vil jo bror også gjøre neste helg, så her kjører vi bare på 🙂

Så ønsker barna noe unikt om dere har en mulighet for overnatting ute, så er dette noe å anbefale. Det er alltid spennende og overnatte ute. 

Da er det klart for 2.uka i dette skoleåret. OG vi kjører på med sol og det er meldt nokså varmt vær. 

Ha en knallfin mandag!

-tenaaringspappa-

Gratulerer med dagen Linus

Hipp Hurra for Linus gutten vår som fyller 12 år i dag, det strømmer på med mange gratulasjoner. Du en helt fantastisk gutt. Husker godt dagen for 12 år siden hvor han kom ut som et skudd 🙂 Brukte ikke mange minuttene denne gutten, for han var nok ivrig på å komme seg ut og starte det gode liv.

Du er en gutt full av krutt, med masse god energi som du bruker med dine venner hver eneste dag. Nå er det snart skolestart , og du gleder deg til hverdagen igjen. Tenk at du allerede er 12 år, hvor blir denne tiden av. Det sier vi nok hvert år, men det er noe med det. For gikk tiden så fort når vi var små?? Ikke som jeg kan huske ihvertfall:) Uansett så er det nok viktig å stoppe litt opp som jeg har nevnt tidligere og nyte dagene som de er. Ikke tenke på alt som skulle vært gjort osv. Det er noe vi alle er gode på. Gjør det du undres over så blir det plutselig en ting mindre å tenke på! Et godt tips:)

Nyt dagen Linus, og dag tar vi en liten feiring. Den store med familie hadde vi tidligere i sommer. I morgen er det skolestart og du skal starte i 7.klasse. Siste året på barneskolen.

Vi er glad i deg gutten og vår og ønsker deg alt godt i dagen fremover. 

Prekæs

-tenaaringspappa-

En topp ferie

Så sitter en her på dag 2 etter ferien og det føles litt som jeg har vært på jobb hele tiden. Føler du det litt sånn og? MEN sannheten er jo at jeg har hatt en lang og deilig ferie med mye kos og hygge. Feriens 1.dag dro vi til High Chaparral i Sverige. Det var en knallfin park hvor vi koste oss hele dagen. Var heldig med været og overnattet i et flott sommerhus som vi hadde leid noen dager. Flott hus som lå landlig til.

Hit dro vi mens konemor fortsatt var på jobb, og ventet på å ta ut ferie.
Når hun endelig gikk til ferie, dro vi til vestlandet, og Rong utenfor Bergen. Her fikk vi jo oppleve litt av hvert når det gjelder været. Alt fra 12 gr og regn til 33 gr og varmerekord.
Det er vel litt slik den norske sommeren kan være, og det er helt greit. Været får vi ikke gjort så mye med, men det finnes mye vi kan gjøre selv i dårlig vær. Deriblant kortspill. Det er noe som samler familien og vi hygger oss rundt bordet. Spille Idiot er noe de lærer seg tidlig, og synes det er ekstra stas når far ender som opp som taper og blir idiot:)

Det var jo selvsagt ekstra stas å kjøre til vestlandet på natten. Det var lite trafikk og stille og rolig. Det kan anbefales.

Så var det duket for noen dager hjemme, greit å lande et par dager her å vaske klær og pakke for ny tur, for nå er planen å reise til Koster, en øy utenfor Strømstad. Dette var en stor suksess så vi forsøker å gjenta den idyllen. Det ble veldig bra og vi hadde noen fine dager her, men valgte å pakke sammen 2 dager før planlagt grunnet uvær som var på vei mot teltplassen.

For det skal være sikkert, det å pakke ned et telt i striregn, lyn og torden tror jeg ikke er noe særlig å stå etter. 

Det bor noen fastboende der ute på øye, så fant vi dette skiltet utenfor et av husene. Her bor det helt klart masse flotte folk og en del pensjonister.
Vi har hatt en knallfin ferie og synes det er fantastisk å feriere i Norge og Sverige

Håper du har hatt en fin ferie 

-tenaaringspappa- 

Hei Hverdag

Det er rart med det. Før ferien starter er man veldig klar! Nå skal det nytes late dager på stranden, sove lenge og bare kose seg! Nå blir livet helt fantastisk. 

Man gleder seg bare så hemningsløst til alt man skal fylle sommeren med, og det eneste man frykter er at tiden skal fly. La det aldri bli høst, la det være sommer for alltid. Og i starten er det magisk. Man bader, spiser is, strekker hendene i været og tenker YES nå er det 4 uker med ferieeeee.

Men etter noen uker så begynner barna og savne hverdagen igjen, savner vennene sine og rutiner i hverdagen. De har nemlig veldig godt av faste rutiner og til dels normale leggetider.

Det er noe med å glede seg til å dra på stranda og sprade rundt i badeshorts, men etter 3 uker med sand i rumpesprekken, så begynner det å dra seg til. Det er som å ha sjokolade fremme hele tiden. I starten er det fantastisk, men til slutt blir man mett

Noe rart med det hele er at man begynner å like sensommeren også, og etter vi er tilbake i jobb hverdagen igjen så er det ikke så gæli som vi sier i Fredrikstad 🙂
Jeg og konemor er tilbake i arbeid igjen fra i dag, og årets sommerferie er over. Den har jo vært helt super med besøk hos familie, venner og parker. Hele familien er veldig fornøyd 🙂

Ha en topp dag videre

-tenaaringspappa-