Vestlandstur

Konemor gikk til ferie på fredag, etterlengtet sådan. Etter en knalltur til High Chaparral sist uke, står vestlandet for tur denne uken. Nærmere bestemt Rong i Øygarden! Der bor familien til Mirjam, med tanter, onkler, fetter, kusiner og bestemor på snart 92 år 🙂 Vi bråbestemmer oss for å kjøre på natten, noe vi ikke har gjort tidligere.  Barna har lange ønsket det, da kan de sove bort hele turen på 8-9 timer. Vi kjører 00.30 hjemmefra og bruker 8 timer.  Var en flott tur, hvor vi fikk med oss soloppgangen ved Hardangervidda og det var stille og rolig i trafikken.

 

Vi får sms fra Nadin at hun er i Bergen ca kl 13.00 og at hun gleder seg til å komme i land. Vi står på kaia med tårer i øynene, og gåsehud. Vi gleder oss til å se henne igjen. Hun har jo vært på Christian Radich 1 uke. Opplevd masse og hatt en minnerik tur. Dette var en suksess for Nadin!

Her på Vestlandet blir det familie hygge, shopping og dagsturer. Vi gleder oss masse til en deilig uke. Her finner vi samtidig litt roen, og kan egentlig bare nyte dette. Vi har vært her stort sett hvert år, på sommerstid de siste 18 årene. Mirjam har vært her siden i mange år før det igjen. Så her er det mange gode minner 🙂

Ha en toppers dag videre

Prekæs

-tenaaringspappa-

 

 

Feriestart !!

Nå er det kun få timer jeg går til ferie, og det har barna og alle ventet på. I år ble det sen ferie, dette pga ferieavvikling på jobben til konemor osv. Det må jo også klaffe der med at ansatte tar ut ferie. MEN nå dere er det ikke lenge igjen. Riktignok skal jeg ha 4 uker, og konemor ha 3 uker. Så jeg tar den første uken med Eline og Linus til High Chaparaal i Sverige. Det tror jeg blir veldig stas. Vi gleder oss til ferie. 

Nadin skal seile med Christian Radich på søndag fra Fredrikstad til Bergen. Dette er en del av Tall Ships Races 2019, og blir stor stas og en opplevelse for livet. Det er med litt blandet følelse for oss foreldre selvsagt, joda men sånn blir det bare 🙂 Nå ligger Radich i Fredrikstad sammen med 59 andre skuter frem til søndag, så de som ønsker et vakkert skue, ta gjerne turen til Fredrikstad i disse dager. Her er det bl.a skip fra Brasil, Oman, Danmark, Polen og flere land. Pluss at det skjer mye ellers i byen med boder, hyggelige folk og topp stemning. I tillegg til dette så viser byen seg fra sin beste side med sol og sommer temp 

Et flott bilde fra byen var greit beskrivende her. Dette ble tatt ved en promenade langs bryggen onsdag kveld.

Mirjam skal jobbe 1 uke til , så slipper hun alt hun har i arbeid og skal nyte en god ferie sammen med oss. 3 uker der blir godt for familie, kropp og sjel . Da setter vi første uken til Mirjam, turen til Rong i Øygarden, i nærheten av Bergen. Der nyter vi en uke, før vi gjentar en telttur på Koster som i fjor. Nå ser det samtidig ut som været og ikke minst varmen er på vår siden, så dette blir knall .

Det blir lagt ut en del på instagram og snapchat, så bare søk om tenaaringspappa så finner du meg der 🙂
Men nå er det freeeedag og ingen unntak, det blir seff taco i kveld!

God fredag og ferie til dere som går ut i ferie nå 

-tenaaringspappa-