Livet etter at vi ble smittet

Gode du, jeg håper alt er bra med deg og at du holder deg frisk. Det er ingen selvfølge at vi holder oss friske, og er det en ting som er helt sikkert så vet vi ingenting om morgendagen. Den kan gi oss både en god og dårlig dag, og helt ut av det blå kan du få en telefon om at noen i familien er syke eller at det har skjedd noe med nære venner.

Vi fikk korona i hus den 26.august. Det viste seg å bli starten på en trist måned. Det var ingen som kunne forutse hvordan vi kom til å reagere, men vi var i bunn og grunn inneforstått med at vi i husstanden kom til å bli smittet. Det gikk fra den ene til den andre, og den eneste som ikke bli smittet var Trico. Han sto han av og holdt seg frisk. OG Nadin holdt seg frisk, fordi hun bor i Harstad. Det er hun veldig glad for at hun gjør nå.

Hun er en snartur hjemom nå i forbindelse med konfirmasjon til niese for kort tid siden, og det er alltid stor stas når Nadin svinger inn på gårdsplassen. Hun reiser snart tilbake til nord, hvor den første eksamen på høyskolen skal gjennomføres. Det kommer til å gå veldig fint 🙂

Når vi først ble smittet, så skjønte vi det raskt. Vi merket det på kroppen, og sa til hverandre at nå tror jeg at jeg går ned. kort tid etter ringte smittespor. Den ene etter den andre ble satt i karantene og tester og det var litt kaos i en periode. For vi forsøkte å gjøre noen tiltak hjemme for å unngå videre smitte, men det er nesten helt umulig første vi får det i hus. Det er bare sånn det er.

Pr i dag føler jeg meg grei form, men blir fort sliten, smak og lukt har jeg stort sett tilbake men ikke helt og i perioder blir den borte igjen. Det går litt i rykk og napp. Host og herk hver eneste dag, men det vil nok gå over på sikt. Både leser og hører om mennesker som har vært syke i flere måneder, så her må vi nok bare smøre oss med tålmodighet.

Når det gjelder konemor, så er hun også langt bedre, men hun er langt fra helt frisk. Hun er fremdeles noe svimmel, og tør f.eks ikke å kjøre bil alene riktig ennå. Det bør nok ennå gå noen dager før hun velger å gjøre det. Hun tar fremdeles noen behandlinger hos kiropraktor som gjorde underverker med kroppen. Hun har fått matlysten tilbake, og det var som en lege sa til henne på helsehuset…En dag så vil du merke at det bare slipper taket. Det gjorde det plutselig, og nå kan hun være med på mye mer enn for kort tid siden.

Familien har begynt å reise seg igjen, og vi tar sakte men sikkert tilbake det normale liv. Det går smått, men vi ser store forbedringer på kort tid, så vi holder motet oppe.

Hold deg frisk, og ikke sløs bort dagen, du vet aldri hva morgendagen bringer.

tenaaringspappa

3 kommentarer
  1. Dette høres veldig bra ut, og man blir veldig glad for dere. Nå har ikke jeg fulgt bloggen din fast så veldig lenge, må si det er virkelig originale flotte navn i den familien din. Trico er for meg et (hahaha) en skapning (monster) som er en kombinasjon av en hund, fugl og katt. Uansett, jeg antar dette er en gutt? Kan jeg spørre om alder? Spør siden han/hun opprettholdt en slags «immunitet.. fin fin dag videre 👍🏾🌹

   1. Herlig å høre. Trico er valpen vår han er 4 måneder, og kan nok ses på som en kombi av flere dyr ja, full av liv, og navnet kommer av at han er tricolor i fargene 🙂 En Border Collie som skaper liv i heimen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg