Gratulerer med dagen, Nadin

Jeg husker godt denne dagen for 17 år siden, Nadin var på vei og ville ut i den store verden, sett inne fra magen 🙂 Klokken drar seg på og Mirjam har mye rier og alt det som hører med til en fødsel. Klokken blir 13.10 og du kommer til verden Nadin. Mamsen som kun er 17 år da du blir født, gjør en god jobb . Herregud, det ser jo ikke akkurat godt ut!! Jeg var jo ihvertfall med på det hele 🙂 Og klippet navlestrengen .

En nydelig jente kommer til verden.
Du er helt unik og enestående Nadin, samt at du fyller rommet rundt deg med energi. 
Du er en hardtarbeidende ung frøken som garantert vil nå langt her i livet. 
Nå er det kun 1 år igjen til vår “lille” jente er 18 år og myndig. 

Som alle sier, huff hvor tiden flyr. Det er faktisk noe i det! Tiden går veldig fort, det er kansje like greit. Hadde jo vært tråkig om de var evig babyer !!

Så Nadin Gratulerer så mye med dagen !
Er veldig glad i deg , du gjør dagen til vår familie fullkommen.

Ha en flott dag der ute

-Tenaaringspappa- 

Øvelseskjøring på langtur

God påskeaften 

En litt rar følelse når vi satte kursen mot fjellet i går. Nadin satte seg bak rattet og ønsket å øvelseskjøre. Da kunne hun få trening i å kjøre langt. Langkjøring er jo også en del av opplæringen ! Vi satte på L og hang opp innvendig speil som er greit å ha, og satte kursen mot Nesbyen.  Nadin kjørte i ca 2 timer før det var noen andre som håpet å sitte litt foran på turen. 

Det er jo også en greie. At barn/ungdom vil sitte foran. Det husker jeg godt fra tiden hvor jeg og min bror skulle på tur med våre foreldre.  Vi ville jo også sitte foran. Det er noe eget med det 🙂 ofte kunne det bli litt krangling rundt dette . Er nok flere som kjenner seg igjen her. 

Nadin fraktet oss trygt på vei og kjørte fantastisk bra. Hun er veldig flink og kunne nok fint hatt oppkjøring i dag. Da hadde hun bestått !! Her er det faktisk en del snø i høyden,  og vi skal nyte noen dager her med skiturer og godt vær. 

Ha en videre fin påske 

-tenaaringspappa-

Youtube challenge

Det er rart å tenke på hva og hvordan internett og spesielt sosiale medier gjør
med oss, og da spesielt barn og tenåringer ! Og hvor skal dette ende tenker nå jeg. OG får vi egentlig gjort noe med dette. Nylig spurte Eline på 13 år, om de kan overnatte på badet vårt sammen med ei venninne i 24 timer. Dette fordi det er så stort om dagen at flere og flere tar denne utfordringen. Ok sa vi kule foreldre . Tenkte jo ikke at de ville klare eller gidde å sitte/ligge der i varmen i 24 timer. 

De drar til butikken og handler inn litt candy og rigger seg til på badet. Finner frem alt de trenger. Til og med en vannkoker, for her skal det lages nudler. Ikke noe problem med å holde varmen 🙂 Timene går og det er rolig på jentene. Vi er innom og sjekker av og til at alt er greit. De bekrefter dette, men at det er hardt å ligge der!! Kan ikke skjønne det . Vi gir de et par liggeunderlag som de kan bruke, og de vil ta seg en liten blund på øyet. 

Vi andre in the family legger oss ved midnatt, da har de vært på badet i 12 timer. Ting går bra sier de, men blir litt lange timer. De får nå tiden til å gå ved å se film , og småprater . Vi sier god natt og er spent på hvordan det har gått, dagen derpå. De ligger i sengen sin når vi står opp. De sover veldig godt. 

De står opp sånn litt utpå dagen. De ser ikke helt opplagte ut. Men ved godt mot. Spente er vi på tiden , hvor lenge holdt de ut og når la de seg…Eline svarer , joda de satt der helt til 04.30. Da bestemte de seg for å legge seg i sengen på soverommet. Det tror jeg nok var fornuftig, slik at de fikk litt søvn. 

De holdt jo faktisk i nesten 17 timer, det må jeg si var en seier i seg selv !! Veldig godt jobba jenter, dette var nok kult. Gratulerer med utfordringen.

Ha en knall mandag og en god start i påskeuka !

-tenaaringspappa-

 

Litt om familien

Tenker det er greit å fortelle dere litt om oss, slik at dere får et innblikk i hvem vi er. 
Vi er da en familie på 5, jeg og min kone Mirjam er nok et av de sjeldne forholdene.
Mirjam er kun 34 år gammel og 3 barns mor 🙂 Nadin 16 år, Eline 13 år og Linus 11 år. 

Da kan dere jo regne ut selv hvor gammel Mirjam var i det vi startet det rike liv med vårt 1.barn. Vi hadde vært sammen i kun 1 mnd, så var Mirjam gravid. 
17 år og det første barn er et faktum i april 2002. Vi fikk god hjelp fra familie og venner, samtidig har vi vært veldig heldige å ha hverandre.

Pr i dag er vi fortsatt sammen , og giftet oss i 2013.
Det har vært noen opp og nedturer igjennom livet så langt, men vi holder ut og stortrives med hverandre. Det er nok ofte slik at slike forhold ryker underveis når man blir sammen så unge som vi ble. Vi verdsetter hverandre og har stor respekt for det gode liv vi har. 

Ønsker dere en nydelig dag 

-tenaaringspappa-