Øvelseskjøring på langtur

God påskeaften 

En litt rar følelse når vi satte kursen mot fjellet i går. Nadin satte seg bak rattet og ønsket å øvelseskjøre. Da kunne hun få trening i å kjøre langt. Langkjøring er jo også en del av opplæringen ! Vi satte på L og hang opp innvendig speil som er greit å ha, og satte kursen mot Nesbyen.  Nadin kjørte i ca 2 timer før det var noen andre som håpet å sitte litt foran på turen. 

Det er jo også en greie. At barn/ungdom vil sitte foran. Det husker jeg godt fra tiden hvor jeg og min bror skulle på tur med våre foreldre.  Vi ville jo også sitte foran. Det er noe eget med det 🙂 ofte kunne det bli litt krangling rundt dette . Er nok flere som kjenner seg igjen her. 

Nadin fraktet oss trygt på vei og kjørte fantastisk bra. Hun er veldig flink og kunne nok fint hatt oppkjøring i dag. Da hadde hun bestått !! Her er det faktisk en del snø i høyden,  og vi skal nyte noen dager her med skiturer og godt vær. 

Ha en videre fin påske 

-tenaaringspappa-

Litt om familien

Tenker det er greit å fortelle dere litt om oss, slik at dere får et innblikk i hvem vi er. 
Vi er da en familie på 5, jeg og min kone Mirjam er nok et av de sjeldne forholdene.
Mirjam er kun 34 år gammel og 3 barns mor 🙂 Nadin 16 år, Eline 13 år og Linus 11 år. 

Da kan dere jo regne ut selv hvor gammel Mirjam var i det vi startet det rike liv med vårt 1.barn. Vi hadde vært sammen i kun 1 mnd, så var Mirjam gravid. 
17 år og det første barn er et faktum i april 2002. Vi fikk god hjelp fra familie og venner, samtidig har vi vært veldig heldige å ha hverandre.

Pr i dag er vi fortsatt sammen , og giftet oss i 2013.
Det har vært noen opp og nedturer igjennom livet så langt, men vi holder ut og stortrives med hverandre. Det er nok ofte slik at slike forhold ryker underveis når man blir sammen så unge som vi ble. Vi verdsetter hverandre og har stor respekt for det gode liv vi har. 

Ønsker dere en nydelig dag 

-tenaaringspappa-