Hvilken Julekalender velger du…

Nå er det på høy tid kun få uker, ja faktisk 3 uker igjen så skal vi åpne den 1.luka i vår adventskalender. Det blir en spennende tid vi har i møte. Det har blitt mange muligheter innenfor kalender, og hvilke skal du velge? Hva er din favoritt? Her går det nok mye i tradisjoner, men det å gå utenfor tradisjoner og prøve noe nytt kan være spennende det. Så hva skal vi velge?

Vi får vår del har en tradisjon med pakkekalender! Da snakker vi 3 kalendere og 72! gaver som skal kjøpes inn og pakkes inn. Og en artig sak rundt dette, er at vi dagen før 1.desember sitter sent oppe og gjør dette ferdig, da kan vi sitte til langt på natt. For det må jo være nokså perfekt. Da tenker vi hvert år at neste år får de velge noe annet. 

Det blir jo ikke slik, vi kjøper nye gaver og pakker inn da og. Det er en hyggelig tradisjon, men jeg skal innrømme at vi angrer litt på at vi startet med dette. Det hadde vært mye annet vi sikkert også kunne startet med. Så får de en sjokoladekalender av besteforeldre. Da blir det bra i år og. Nadin har nå valgt å ønske seg en annen type kalender, som inneholder sminke og andre produkter som er aktuelle for tenåringer. 

Det koster jo omtrent det samme sett i pris. 
Nå om dagen er det populært med rampenissen, men føler det er litt sent for vår del, da barna har blitt så store. De skjønner nok veldig fort hvem som står bak dette:)

Om du skal ha pakkekalender, er det veldig lurt å starte nå med innkjøp, slik at du unngår stress rundt dette. Da kan det fort bli kjøpt ting som bare blir lagt i skapet.

Jeg er spent på å høre hvilken tradisjon du har rundt dette med kalender
Send til meg på snapchat, instagram eller Facebook. Søk bare opp tenaaringspappa.

Ha en fortryllende torsdag 

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg