Høst og depresjon

Hepp og god kveld 

Høsten kan egentlig minne litt om en depresjon. Vi har nylig gått over til vintertid, og det er en tung tid for mange mennesker. Har full respekt for dette, og den kan være lang. Det kan tildels være få dager som er et lyspunkt, og det de bare ser frem til er at sola skal snu. Hvorfor kan vi ikke bare ha sommertid eller vintertid? Hva i alledager er problemer med det? 

Høsten kan egentlig være som en depresjon, trærne mister mot og mæle og bladene faller ned.. de blåser bort fra det opprinnelige, og blir liggende i et mørke en god stund. De blottlegges helt for blader, og verden stopper litt opp. Mange blir stående tomme og helt uten energi. Det eneste trærne venter på er at de skal få tilbake energien, og starte med små knopper etterhvert som våren nærmer deg. De er kalde og utsatt, da de er blottlagte. 

Når våren endelig dukker opp og knoppene blir til blader. Så fylles du igjen opp med masse positiv energi og du kan se lysere på det tunge. Ja nå ble det mye tungt her, men du skjønner hva jeg mener. Hvordan jeg tenker? 

Det skal sies at ved denne tiden, er det mye mørke. Noe som kan gå innpå hver og en person. Det er uansett viktig å holde motet oppe så langt det går. Prøv å finne små lys i en mørk hverdag og nyt de små gledene. 

Du skal vite at du ikke er alene med slike tanker, det er en høy andel personer der ute.  Men tilbake til mørke dager.  Du reiser til skole/jobb og starer en god dag. Den blir litt hva du gjør den til men en siste ting de ønsker å høre er ….prøv å tenk positivt. For det er ihvertfall 1 ting som ikke er så lett å forstå for de som går igjennom dette. En depresjon er tøft og det tar på kroppen.

  

Noen trener, andre går daglig tur. Vi har alle våre forskjellige hverdager. Uansett har vi hverandre og det er en god tanke. Et godt tips er å snakke med noen. Jeg heier på deg! 

Ønaker deg en nydelig kveld 🙂

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg