Gratulerer med dagen Linus

Hipp Hurra for Linus gutten vår som fyller 12 år i dag, det strømmer på med mange gratulasjoner. Du en helt fantastisk gutt. Husker godt dagen for 12 år siden hvor han kom ut som et skudd 🙂 Brukte ikke mange minuttene denne gutten, for han var nok ivrig på å komme seg ut og starte det gode liv.

Du er en gutt full av krutt, med masse god energi som du bruker med dine venner hver eneste dag. Nå er det snart skolestart , og du gleder deg til hverdagen igjen. Tenk at du allerede er 12 år, hvor blir denne tiden av. Det sier vi nok hvert år, men det er noe med det. For gikk tiden så fort når vi var små?? Ikke som jeg kan huske ihvertfall:) Uansett så er det nok viktig å stoppe litt opp som jeg har nevnt tidligere og nyte dagene som de er. Ikke tenke på alt som skulle vært gjort osv. Det er noe vi alle er gode på. Gjør det du undres over så blir det plutselig en ting mindre å tenke på! Et godt tips:)

Nyt dagen Linus, og dag tar vi en liten feiring. Den store med familie hadde vi tidligere i sommer. I morgen er det skolestart og du skal starte i 7.klasse. Siste året på barneskolen.

Vi er glad i deg gutten og vår og ønsker deg alt godt i dagen fremover. 

Prekæs

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg