Overnatting på Trampolina

1.skoleuke er over, og den kom vi oss greit igjennom. Det virket som barna så litt frem til dette. Som sagt tidligere, med faste rutiner osv. Dette var digg! På fredag spør Eline om muligheten for at hun og en venninne kan overnatte på trampolina, det var meldt deilig vær og ikke en dråpe reg. Dette er noe som kan bli helt magisk! 

Vi gir GO på dette, og det var vært et ønske om dette en god stund, men pga dårlig vær og litt regn har det ikke latt seg gjennomføre. Eline blir gira og de starter med å rigge seg til med tepper, sovepose, og det som ellers trengs. De gleder seg!

De faller greit til ro og får seg en god natt, de sover godt og synes det faktisk blir litt varmt. Kunne ønske det var noe mer luft . Det fine ved å legge tak over, var at det ikke ble så fuktig. De fyller på med bamser og masse kos og hygge. Dette ble en suksess og det vil jo bror også gjøre neste helg, så her kjører vi bare på 🙂

Så ønsker barna noe unikt om dere har en mulighet for overnatting ute, så er dette noe å anbefale. Det er alltid spennende og overnatte ute. 

Da er det klart for 2.uka i dette skoleåret. OG vi kjører på med sol og det er meldt nokså varmt vær. 

Ha en knallfin mandag!

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg