En topp ferie

Så sitter en her på dag 2 etter ferien og det føles litt som jeg har vært på jobb hele tiden. Føler du det litt sånn og? MEN sannheten er jo at jeg har hatt en lang og deilig ferie med mye kos og hygge. Feriens 1.dag dro vi til High Chaparral i Sverige. Det var en knallfin park hvor vi koste oss hele dagen. Var heldig med været og overnattet i et flott sommerhus som vi hadde leid noen dager. Flott hus som lå landlig til.

Hit dro vi mens konemor fortsatt var på jobb, og ventet på å ta ut ferie.
Når hun endelig gikk til ferie, dro vi til vestlandet, og Rong utenfor Bergen. Her fikk vi jo oppleve litt av hvert når det gjelder været. Alt fra 12 gr og regn til 33 gr og varmerekord.
Det er vel litt slik den norske sommeren kan være, og det er helt greit. Været får vi ikke gjort så mye med, men det finnes mye vi kan gjøre selv i dårlig vær. Deriblant kortspill. Det er noe som samler familien og vi hygger oss rundt bordet. Spille Idiot er noe de lærer seg tidlig, og synes det er ekstra stas når far ender som opp som taper og blir idiot:)

Det var jo selvsagt ekstra stas å kjøre til vestlandet på natten. Det var lite trafikk og stille og rolig. Det kan anbefales.

Så var det duket for noen dager hjemme, greit å lande et par dager her å vaske klær og pakke for ny tur, for nå er planen å reise til Koster, en øy utenfor Strømstad. Dette var en stor suksess så vi forsøker å gjenta den idyllen. Det ble veldig bra og vi hadde noen fine dager her, men valgte å pakke sammen 2 dager før planlagt grunnet uvær som var på vei mot teltplassen.

For det skal være sikkert, det å pakke ned et telt i striregn, lyn og torden tror jeg ikke er noe særlig å stå etter. 

Det bor noen fastboende der ute på øye, så fant vi dette skiltet utenfor et av husene. Her bor det helt klart masse flotte folk og en del pensjonister.
Vi har hatt en knallfin ferie og synes det er fantastisk å feriere i Norge og Sverige

Håper du har hatt en fin ferie 

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg