Ute av isolasjon, men……

Helgen er over, isolasjonen er over men formen den er ikke helt på topp. Det er rart hva korona gjør med kropp, hodet og tanker. Det er litt skremmende å se, og vi hadde ikke forestilt oss at det var slik det fungerte. Man kan nok ikke forestille seg hvordan kroppen din reagerer på dette viruset.

For det første var det veldig deilig og kunne gå over tomtegrensa i går. Det var en litt spesiell følelse, samtidig som kroppen feirer litt for seg selv. For nå var det lov til å gå lenger enn bare rundt i hagen. Det ga jo noen skritt det og, og det viktigste er nok å få seg litt luft. For å ligge inne på et rom i 10 dager, det er ikke bra for kroppen. Du føler deg syk bare av å ligge der.

Korona er noe jeg ikke unner noen. Og man vet ikke hvordan kroppen reagerer på dette. Du kan bli veldig syk, få luftveisplager og til og med få stor plager i etterkant. Det verste med det hele er at du føler deg så omtåket. Sliter litt med å huske, og man rører litt. Det er vemmelig, for du vet det jo egentlig. Jeg trodde kanskje det hadde noe å si med alderen, men neida det skyldes nok ikke det.

Vi har kommet oss oss igjennom på en nokså god måte. Vi har hele tiden vært positive, og bestemt oss for at dette skal vi klare. Pr nå er jeg og Eline ute av isolasjon, men Linus og konemor er klare senere denne uka. Konemor er ikke i form, hun holder sengen for 5 dagen, men vi håper at dagen i da skal gi underverker. Det er ikke noe særlig å se at hun ikke har det bra.

Jeg er fremdeles uten smak, det hender den glimter til bittelitt og gir meg noe smak langt langt der bak, men den er stort sett bort. Men den kommer nok på sikt får man håpe. Har jo hørt at noen er uten smak og lukt flere måneder. Det tenker jeg at ikke skjer! Har bestilt smak og lukt i god tid til julematen står på bordet:)

Det kan meldes om bedring i heimen, og vi håper og tror at konemor er på bena igjen om kort tid!

Nyt mandagen, nyt starten av en ny uke og hold deg frisk. Dette unner vi ingen!

tenaaringspappa

7 kommentarer
  1. Det er vel ingen som unner noen noe virus eller sykdom, lidelser eller plager?! Eller jo, har lest noen grusomme kommentarer i kommentarfelt. Så forskjellige er mennesker, det er vannvittig hva mennesker driver med på denne kloden. Uansett.. Du er på beina, bra jobba, fortsatt god bedring til deg og din familie 🌹

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg