Slutt å være egoist!

Hello mandag! Der er du endelig, det er ny uke, nye muligheter, og den må jo bare nytes i sin helhet. For som jeg har sagt tidligere. Det må ALLTID en mandag til for at helgen kommer på ny. Uten deg hadde det jo ikke blitt noe helg:)

Vi nærmer oss jul med storm skritt. Det er ikke mer enn 5 helger igjen, så braker det løs med julefeiring i år igjen. Noe som kan sette kjepper i den feiringen er det velkjente ordet covid19. Vi har ikke akkurat så mye positivt og si om det ordet, men jeg tror heller ikke ordet kommer til å bli visket ut! Vi må leve med det, vi må leve med et virus som kan mutere, og ingen vet riktig helt hvilken vei det tar når det muteres.

Er du villig til å la det ødelegge julestemningen? Er du villig til å sitte alene i jula uten å kunne få besøk eller besøke noen andre? Jeg føler det er mange egoister som ferdes rundt der ute i samfunnet vårt pr nå. De tenker at de ikke kommer til å bli rammet av noe smitte. De kommer ikke til å bli syke. Hvordan kan du være så sikker på det!?!

Nå kan vi lese i medier at det er mange innlagte pasienter med smitte som er syke. Og det som kommer høyt opp i overskriftene er at det fleste av de innlagte nå er fullvaksinerte. Var det ikke det vi skulle unngå ved å ta vaksine? Er den i ferd med å gå ut av kroppen allerede, eller hva er det som skjer.

I Nederland er det lockdown, noe vi overhodet ikke kan ønske velkommen hit! Skjer det så vil mange ta det tungt, og næringen får store rift. Kanskje større en sist. Vi må håpe og tro at dette ikke skjer her i Norge, men dette er noe som stadig er under endring, og karantenereglene endres plutselig. Det er flere som nå er i utlandet, som kanskje må i karantene osv.

Smitten lever i aller høyeste grad, og slutt å vær egoist. Dette kan selvsagt ramme deg! Du kan være den som går rundt med smitten, og sprer den til andre. Er dette noe du synes er ok? Er det nå på tide og sette inn støtet. Vi må tenke oss om, og det viktigste av alt er å holde deg hjemme om du har symptomer. Vi må slutte å tenke at det bare er forkjølelse. For hva om du tenker det, går i butikken, ferdes rundt der ute og du får senere påvist at du har korona! Da har du rukket å smitte mange, og mange vil slite på grunn av deg!

Jeg ønsker meg en normal jul, en normal desember hvor vi kan ha det koselig, vi kan besøke hverandre og folk trenger ikke sitte alene. Da må vi alle sammen ha en felles forståelse av dette. Det er ingen lek, eller et spill. Dette er virkelighet, og bare du og jeg kan gjøre noe med det! Regjeringer er ute å rasler, og gir klar og tydelig beskjed om at hvis ikke tallene går ned så vil det komme nye strenge tiltak! Hva er det vi venter på…

Vi skal snu dette nå, men det krever en liten innsats av deg!

Ha en god mandag, og kjenn etter….er du frisk nok til å gå ut av huset i dag.

-tenaaringspappa- 

7 kommentarer
  1. Godt skrevet. Jeg krysser fingre og tær for at alt blir bra, men tror vel egentlig at vi må slite lenge med covid-19. Forhåpentligvis ikke i det uendelige. Vi har korona i hus, og jeg venter spent på om jeg blir smittet eller ikke selv. Helst vil det gå bra…

  2. Kunne ikke vært mer enig, jeg tror det er altfor mange som bare har en vanlig forkjølelse og går ut bland alle og enhver uansett. DET er ikke så veldig lurt uten å ihvertfall ha tatt en test. Det er så altfor mange som tror de er laget av stål og at slike ting ikke biter på en, men det kan bite hardt på andre. Så enig med deg, ikke vær en egoist!

   Ha en fin mandagskveld da 🤞

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg