Hva har skjedd

Jiiiiiiiiha det er fredag, det er taco, vi har en deilig helg foran oss. Men hva i alle dager er det som har skjedd !?!

Våkner opp i dag langt ut i november, og det er 10 varmegrader. Det blåser varm vind og det er meldt varmere utover dagen. Er det ikke litt rart da, når det er så varmt på denne tiden. Det hadde vært litt kjekt om det kunne vært litt kuldegrader og tørt. Det er langt bedre enn regn og sånt.

Endelig kan vi på ny få helgefølelsen i kroppen. For min del har det vært en hektisk uke med mange kamper dømt, pod innspilling, familieliv og Trico. Det er faktisk litt sånn jeg liker å ha det. At det skjer mye i løpet av en uke gir meg masse energi. Mulig jeg er skrudd sammen på en rar måte, men det er nå slik det bare er.

I helgen skal jeg bare dømme 2 kamper så langt, og det betyr mer familietid. Det er alltids noe som skal ordnes når du er huseier. Man blir på en måte aldri arbeidsledig. Er det ikke hus som skal males, er det hage som må ordes. Det må klippes til, for at det skal se bra ut. Vi liker å ha det ryddig rundt oss, og da må vi bare få det gjort.

Jeg er temmelig sikker på at vi skal ha taco i dag, og der har vi stort ett byttet ut karbonadedeig med kyllingkjøttdeig. Rett og slett fordi det er mer saftig, og ikke minst 30 kr billigere. Det med kyllingkjøttdeig er undervurdert. Vi vet jo at det har eksistert i lengre tid, men har ikke valgt å bruke det fast. Nå er kyllingkjøttdeig fått æren av å delta fast i vår fredags taco.

Det er ikke alltid man kjenner den deilige fredagsfølelsen bruse i kroppen, men i dag dere i dag er den her. Men før det hele skal man jobbe noen timer til. Så settes kursen hjem mot taco bordet:)

Vi får håpe at det nå går mot kaldere tider, og vi drømmer alltid om en hvit jul, noe jeg tror vi kan se langt etter. Det blir nok ikke slik her i år heller. Vi får gjøre det beste ut av det, og ta i mot det som kjæm!

Ønsker deg en nydelig fredag, og håper du har den kriblende fredagsfølelsen du og 🙂

Prekæs

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg