Flytter til Harstad

Det tenkes frem og tilbake, det er mye usikkerhet, men samtidig for et eventyr som ventes. Det er ikke lett og ta en slik beslutning. Hva er riktig å gjøre, og hvordan kommer det til å bli. Det å reise fra familie og venner får frem mange følelser….

Nadin har kommet inn på høyskolen i Harstad, og flytter nordover! Det er ingen lett avgjørelse, for hun har sin kjæreste, sine venner og familien her. Det er hennes trygghet. Hun fikk informasjon i midten av juli, at hun har kommet inn på UIT, og da startet tankegangen. Hva skal hun gjøre, skal hun dra, skal hun ta det steget?

Det er helt naturlig at hun tar noen runder med seg selv om hva hun ønsker. Hun kunne takket nei, og tatt et friår. Hva som hadde skjedd etter det friåret, er det ingen som vet. Vil hun komme inn på skolen senere eller ei.

Vi har hele tiden backet henne, og stått der og forsøkt å veilede så godt vi kan, men det er Nadin som selv må ta avgjørelsen. Det har hun gjort. Det ble noen intense dager med jakt på hybel, og sette seg inn i hvilken fantastisk plass Harstad er. Det er jo en perle av et sted, og nå gleder Nadin seg til å komme nordover, og se hva de har å by på.

Det blir garantert noen sommerfugler, og det er noe som skal på plass i hybelen, men heldigvis er den delvis møblert, så hvitevarer og diverse nødvendige ting er på plass.

Neste uke starter et nytt eventyr for Nadin, og det kommer til å bli helt fantastisk. Det og oppleve et nytt sted, og Harstad er jo en vakker plass. Jeg og Nadin flyr nordover neste uke, og ser frem til og komme i gang. Det som vil bli tyngst er nok det å reise fra kjæresten, men de kommer til få et ennå sterkere forhold ut av dette. Han skal også i militæret dette året, så det vil bli et lite annerledes år uansett.

Det er litt rart og tenke på at vår eldste datter skal til Nord og ta en bachelor !

Vi står der i ryggen din og heier på deg Nadin, vi er utrolig stolte av deg:)

Det blir utrolig spennende og følge din reise de neste 3 årene.

Ha en finfin søndag 🙂

-tenaaringspappa-

8 kommentarer
  1. Harstad er jo en koselig liten plass . Og ho får sikkert masse gode opplevelser der . Lykke til. Skulle ha tatt med hele familien å kjørt opp dere .

  2. Som østlending i Harstad på snart 3.året,e r jeg sikker på at hun vil trives ❤️ Harstad er en koselig liten by – velkommen skal hun (og dere) være

  3. Hei er ny på bloggen. Har en sønn som er på kystjegeropptak i Harstad. Det er vanskelig å ikke vite hvordan det går, og synes det er altfor lite fokus på å være sentenåringsforeldre. Bekymring, flytte hjemmefra, seperasjon. Usikkerhet med hvordan det går med poden. Noen med erfaring?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg