Pappa, jeg har fått korona

Godt Nytt År!

Det er tid for og evaluere året som har gått, det er tid for ettertanke og er du egentlig fornøyd med året som har gått? Det er mange som helt sikkert ikke har hatt et godt år. Det har jo vært et spesielt år, men har det egentlig vært så dårlig? Har du klart og gjøre deg noen tanker så langt?

Vi startet 2021 med nedstenging, pandemi og det var ikke den beste starten på et nytt år, men vi hadde ikke så mye valg. Det var pandemi, og da måtte vi bare gjøre det beste ut av det. Hvis vi trekker frem det positive av pandemi, så får det folket ut i skog og mark. Siden nedstengning 12.mars 2020 har det vært mange mennesker i skog og langs turstier, men det er bare hyggelig det.

Vi har hele tiden vært heldige, og sluppet permittering, oppsigelse og det er vi svært glade for. Det å ha en jobb i denne tiden har vørt viktig for oss som familie. Det er selvsagt viktig for flere, men flere har dessverre vært permittert, og flere har mistet sine jobber. Det er en kjempe byrde for de som er rammet, og jeg håper de fleste har kommet seg ut av dette på en greit måte.

Samfunnet åpnet opp igjen sakte men sikkert, og sommeren ble bedre enn det mange hadde sett for seg. Vi øynet håp om at det verste var over, og vipps så åpnet alt igjen for fullt. Da tok det helt av i samfunnet, og folk valfartet til byen, festet og feiret at samfunnet åpnet opp igjen.

Det var knyttet stor spenning til skolestarten, hvordan ville det bli når alle skoleelevene møtes, vil det bli smitte, vil det blusse opp osv, men den første uka gikk bra. Ukene etter derimot der gikk det ikke så bra.

En dag ringte Eline meg og sa pappa, jeg har testet positivt på en hurtigtest og jeg er sendt ned for å ta en ordentlig test. Hvor skal jeg gå. De sa bare på skolen at  jeg skulle gå ned på test senteret.

Jeg geleider henne dit hun skal, og hun tar en test. Den får vi svar på dagen etter. Den er også positivt, dermed kan vi konstatere at vi har fått korona i hus. Vi gjør våre tiltak for og unngå at resten av familien skal få dette.

På dette tidspunktet renoverer vi badet, og dermed bruker vi porta potti. Eline isolerer seg på sitt rom i flere dager, men det er ikke nok. Jeg tester etter kort tid positivt, Konemor tester positivt, og Linus tester etter hvert positivt. Faktum er at hele familen får korona utenom Nadin. For hun er i Harstad. Det er hun veldig glad for i dette moment. Hun slipper unna.

Konemor må etter noen dager på helsehuset for hun blir dehydrert. Det hele oppfattes som dramatisk noen dager, men vi kommer oss igjennom. Det blir totalt sett mange dager i karantene, men vi kommer igjennom det på en grei måte.

Høsten går og det kommer etterhvert mer og mer smitte. Flere og flere blir syke, flere blir innlagt og det kommer innstramminger. Flere restriksjoner må til go det lir en annerledes jul.

Nå er vi lei, vi er så lei, men må allikevel stå i det. Det blir i år som i fjor et annerledes år. En annerledes jul. Vi kommer oss igjennom dette, vi klarer nok en jul med restriksjoner.

Vi ser frem til et nytt og innholdsrikt år!

Godt Nytt sosiale medier år!

Det er mye spennende som skjer i 2022

tenaaringspappa

3 kommentarer
  1. Merkelig i det hele tatt å tenke på at vi opplever dette, håper dette går mot en ende nå så vi kan ta tilbake livet slik vi kjenner det. Godt nyttår og ha en fin dag😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg