Dagen derpå

I går var det mange som valfartet til valglokalene for å avgi sin stemme. I går var det valg, og i dag er det den store klagedagen. Det vil alltid være noen som er skuffet og noen andre er stolte. Det er den store dagen for klagedagen, men nå er nå slik at vi kan bruke vår stemme og vi er jo så heldige at vi kan være med på å bestemme hvem som skal få regjere i vårt land.

Nå er valget over, og det blir et regjeringsskfite. Er det positivt, eller er det negativt. Jeg tror det er sunt for hele Norge at vi får et skifte nå, slik at det blir nye øyne på ulike saker, og kanskje slår det positivt inn. Det loves selvsagt gull og grønne skoger, men det har vi hørt før av de som kommer til makten. De er ikke alene, og vil være helg avhengig av å ha med andre på laget for å få gjennomslag.

Det blir spennende å se hva denne regjeringen skal kunne gjøre for vårt land. De lover at de skal forandre Norge, de lover det ene og det andre. Det gjenstår å se tenker nå jeg.

Uansett så blir det spennende dager, når hverdagen kommer. Vi håper ihvertfall det blir trygt og godt. Det skal være trygt å bo i Norge. Og det er fremtiden til våre håpefulle som står på spill her. Hva tror du er det første de kommer til å gjøre som blir synlig og ha noe betydning?

Føles det litt ekstra sårt for de Erna nå som hun har stått i en pandemi som har vært en ekstrem påkjenning for de alle. Kunne det vært taklet på en annen måte, kunne vi unngått å stenge ned Norge. Det er mange spørsmål som flere sitter igjen med. Uansett så blir det de nye i regjering som skal trygge dette videre og en god strategi for at vi skal være godt rustet om vi rammes av en ny pandemi.

Det føles nok litt som dagen derpå for politikerne i dag. Mange feiret, noen tok seg en gravøl, noen havnet i kjelleren. Andre har det helt greit, og er klar for en ny dag. Det blir mange nye fjes og mange sko som skal fylles med nye personligheter, så blir det spennende å se hvilke skandaler som lekkes frem når nye personer trår til 🙂

Ha en magisk dag, og nyt den!

tenaaringspappa

2 kommentarer
  1. Et regjeringsskifte, eller i det minste en endring trengte vi, men det vi fikk er som fra asken til ilden, so to speak. Føles ikke trygt i det hele tatt, ikke i min livssituasjon, og ikke for veldig mange rundt omkring. Men men, livet handler mye om å overleve, så får vi bare nyte øyeblikkene vi får for kun å LEVE 🌹 Fin fin dag til deg og dine!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg