Bakteriebombe

Så var det mandag allerede, og dagen er godt i gang. Kjennes det bra ut så langt? Det var faktisk noe lysere i dag tidlig, og det i seg selv er jo helt fantastisk. La oss håpe den lyse deilige morgenen kommer rett rundt hjørnet. Jaja det går nå fort noen dager, men det er deilig at det går mot lysere tider. Det er helt klart.

Det er mye bakterier der ute i miljøet som fyker over alt, men er du en av de som går på kjøpesenter, og f.eks går ned trapper og holder hendene i gelenderet hele veien ned. Er du en av de? Isåfall bør du tenke deg NØYE om før du oppsøker kjøpesenter på nytt. For her er det et hav av bakterier. Det er det ingen tvil om.

Her går det mange mennesker, og flere med dårlig håndhygiene. Det er noe å tenke over når du rusler i vei, og slenger hånden din rundt rekkverket og drar sen sakte ned mens du rusler ned en etg. ELLER på rullebåndet, de sorte deilige beltene der. Der er det nok mange som klør seg både her og der, og ikke vasker seg på hendene. Så tar du der, og du blir syk, eller mottar de bakteriene som befinner seg der. ÆSJ der er det mye rart. Det som kan være greit å tenke over etter en slik ferd, er at du vasker hendene dine når du kommer hjem.

Det er sikkert ikke alle som gjør det, og kanskje starter rett på maten , og da spres dette rundt. Joda det er ekkelt å snakke om, men om vi setter dette frem i lyset, vil det være flere som tenker seg om. Du vet ikke hvor vedkommende har hatt den hånden som dras nedover rekka der!! God håndhygiene er viktig, og helt nødvendig for at en skal holde seg frisk, og ikke bære smitten videre til neste mann.

Noen vil nok si at det er jo smitte overalt, og ja det er mye av det der ute, men med små grep kan du forhindre at det spres til deg, og at du drar dette med deg hjem. Få dette inn på dagsorden så slipper nettopp du å bli syk etter besøk på et kjøpesenter ihvertfall. vi kan ikke forhindre alt i denne verden, men noen grep kan vi ta helt for oss seg, og det bør vi gjøre. Det vil samtidig bli et renere samfunn der ute, om alle går litt i seg selv, og ikke bare tenker at dette skjer ikke meg. Det vil det en dag gjøre.

Det var nok bakterieprat for i dag:)

Ønsker deg en trivelig mandag videre!

Vi prekæs

-tenaaringspappa-

4 kommentarer
  1. What doesn’t kill you…..
   Neida, tulla, enig med deg. Jeg har en flaske med antibac i alle lommer og vesker, den brukes flittig og deles ofte. Noen kaller meg hysterisk, det er de som ofte ligger syk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg