Ville ALDRI gjort det annerledes !

Så var det fredag og en digg følelse, det er siste dag av denne vinterferien. Det blir taco i heimen i dag. Dette er en ren skjær tradisjon. 

Det har vært en enorm respons på gårsdagens innlegg, det er flere som har tatt kontakt og gitt bare positive tilbakemeldinger. Noe jeg setter enormt stor pris på. Jeg er helt ærlig og snakker rett fra levra. Sannheten vil uansett komme for en dag og det er like greit å ikke lyve om noe så viktig. Det har jeg ingenting igjen for å gjøre. Det er flere som har sagt at de har gitt opp altfor raskt og kunne hatt mer stå på vilje. Komme seg over de tunge vanskelige tidene, for de kommer uansett i alle forhold. Alle har noen humper de må komme seg over. De kan fort blir store, og da er det noe tyngre å komme seg over. MEN fortvil ikke for det finnes muligheter for å komme seg over de og. Det er ikke alltid det er den enkleste veien som er best!

Gikk du glipp av gårsdagens innlegg som det snakkes om så finner du den her https://tenaaringspappa.blogg.no/dette-blir-et-meget-spesielt-ar.html

Jeg husker godt den dagen konemor tok en graviditetstest og den var positiv. Det var faktum at vi skal få et barn. Det var flere som mente vi burde ta abort pga konemors alder. Men hun var så voksen for alderen og det var aldri noen tvil om hva vi skulle gjøre. Vi beholder selvsagt barnet. Det har egentlig gått over all forventning. Det gikk tusen tanger igjennom hodet den dagen. Hva gjør vi, hvor skal vi bo, og hva vil foreldrene våre si. Konemor har jo nettopp vært konfirmant ! Vi eide ingenting, og skaffet oss alt vi trengte i god tid før Nadin ville se verden for første gang. Eline og Linus kom på løpende bånd i årene etter. 3 barn på nokså kort tid gikk bra. Konemor var 20 år og 2 barnsmor. All ære til konemor som har vist seg fra en helt klasse side innen barneoppdragelse.

Vi har 3 flotte barn og føler at vi nå har vi produsert nok barn til samfunnet og andre får ta denne stafettpinnen videre:) 

Det er ikke alle 16 åringer som er voksne nok til å starte såpass tidlig, og stifte familie og faktisk 19 år sener er gift med samme mann, og har samme pappa til alle 3 barna. Det er flere vi kjenner til som fik barn i ung alder, som har 2 og 3 nye menn, og det er mange dine, mine og våre barn der ute. Og det byr ofte på problemer for barna både psykisk og andre utfordringer. Så tenk deg om 2 ganger før du “hopper” av og ikke orker mer. Vi føler vi har en nokså unik historie, men du skal vite at vi har hatt en del humper underveis. Som fort kunne ha ført til at vi gikk fra hverandre. Det har gitt oss styrke til å drive videre, og vi blir sterke av dette sammen. Vi har vært heldige og har det helt supert i dag. Jeg ville ALDRI gjort det annerledes

I dag blir´e taco med fredagskos her. Vinterferien har vært helt topp, med skiftende vær. Det kan man trygt si. Med snøstorm, sol, vind og overskyet. alt har denne vinterferien hatt. Det er alltid topp med ferie. Og med dette sparkes helgen i gang!

Nyt fredagen og ta vare på hverandre !!

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg