Dette blir et meget spesielt år !

Hei kjære følgere !

Hvem hadde trodd at det skulle gå slik når jeg møtte konemor da hun KUN var 16 år. Hun ble som nevnt tidligere mamma da hun var 17 år. Vi hadde vært sammen i en mnd da vi fant ut at hun var gravid. Det kom inn ekstremt med sommerfugler i magen på oss begge. Hva gjør vi nå? Tanken streifet oss selvsagt fordi hun var så ung. Hva vil foreldrene tenke, hva vil venner tenke, herregud skolegangen sto på spill for konemor. Valget var enkelt vi beholder barnet, og tenkte at dette skal vi klare. Vi skal kjøre dette løpet helt ut, og det skal vi jaggu klare. Det startet smått med at foreldrene ble noe skeptiske i starten, noe jeg forstår veldig godt, Dette forstår vi nå som vi har egne barn. MEN de sa tidlig at vi skal gi dere full støtte og bistå med det de kan, Vi eide ikke akkurat noe som helst og bodde fremdeles hjemme hos våre foreldre. Det var ikke mange som hadde trua på oss til å begynne med. Det gikk noen rykter nettopp pga alderen til konemor, men det tok vi selvsagt ikke til oss. Det får de styre med de som driver med sånt! Det var kjærlighet fra første stund så vi var sikre på å klare dette.

Foto: Geir A Carlsson

Det er et litt spesielt år i år, med tanke på forskjellige ting som skjer. Noe vi kanskje ikke helt så for oss den gang, men tiden har gått fryktelig fort. Det er det ingen tvil om.

Hva menes med spesielt år ?

 • I januar fylte konemor 35 år
 • I mars fyller jeg 40 år
 • I april blir Nadin 18 år og myndig
 • I mai fyller Eline 15 år og er i år konfirmant
 • I august fyller Linus 13 år, og blir tenåring

Dette er store datoer som vi skal feire, og det er bare til å holde tungen rett i munn, med konfirmasjon, tale fest og moro. Nadin får snart førerkort, herregud som den tiden flyr. Hun gikk nettopp i bleia, og hadde smokk i munnen. Nå går hun på videregående skole og jobber seg opp til en god utdannelse. Litt rart å tenke på at når konemor var 18 år, hadde vi et barn på 9 mnd. Og var et helt annet sted i livet. Nyt ungdomstiden din Nadin. Den får du aldri igjen. En hver alder har sin sjarm! Humper underveis vil alltid støtes på.

Eline er konfirmant og planleggingen er godt i gang, og så og si i boks. Talen har han far startet på og den gleder jeg meg til å presentere på den store dagen. 15 år allerede, er også helt sjukt. går i 9.klasse og utvikler deg hver eneste dag. Du har klare mål om hva du vil utdanne deg til, og løpet ligger der foran deg.

Linus på sin side blir tenåring i august, og stemmeskifte er i anmarsj. Det er ikke lenge siden du gikk dine dager i barnehagen. Nå er du en flott gutt som vokser hver eneste dag og brått er du høyere enn papsen din:) Du går siste året på barneskolen og er snart en ungdomsskole elev. Det gleder du deg masse til.

Så her er det ellers fulle dager og stormende jubel hver eneste dag. Vi er beriket med våre barn og at dette har gått bra til nå er ikke en selvfølge. Det er ikke gitt at dette ville vare når jeg og konemor møttes i 2001. Det har vært noen humper underveis i vårt forhold, men ingen av de har vært så store at de har ødelagt for oss. Vi har klart det, og kommet langt. Vi har alt vi kan tenke oss, og er fornøyd med hva vi har fått til. Slik det ser ut i dag, er ikke dette noe som vil slukne med det samme:)

Et lite tips til deg som kanskje kjenner at det lugger litt, så er det viktig å ikke gi opp uten å forsøke alle grep som kan redde et ekteskap eller et forhold. Viktig med tanke på barna. Stå på så vil du også klare det!

Ha en utmerket dag videre, og tenk positivt. Du er topp akkurat som du er!

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg