Vestlandstur

Konemor gikk til ferie på fredag, etterlengtet sådan. Etter en knalltur til High Chaparral sist uke, står vestlandet for tur denne uken. Nærmere bestemt Rong i Øygarden! Der bor familien til Mirjam, med tanter, onkler, fetter, kusiner og bestemor på snart 92 år 🙂 Vi bråbestemmer oss for å kjøre på natten, noe vi ikke har gjort tidligere.  Barna har lange ønsket det, da kan de sove bort hele turen på 8-9 timer. Vi kjører 00.30 hjemmefra og bruker 8 timer.  Var en flott tur, hvor vi fikk med oss soloppgangen ved Hardangervidda og det var stille og rolig i trafikken.

 

Vi får sms fra Nadin at hun er i Bergen ca kl 13.00 og at hun gleder seg til å komme i land. Vi står på kaia med tårer i øynene, og gåsehud. Vi gleder oss til å se henne igjen. Hun har jo vært på Christian Radich 1 uke. Opplevd masse og hatt en minnerik tur. Dette var en suksess for Nadin!

Her på Vestlandet blir det familie hygge, shopping og dagsturer. Vi gleder oss masse til en deilig uke. Her finner vi samtidig litt roen, og kan egentlig bare nyte dette. Vi har vært her stort sett hvert år, på sommerstid de siste 18 årene. Mirjam har vært her siden i mange år før det igjen. Så her er det mange gode minner 🙂

Ha en toppers dag videre

Prekæs

-tenaaringspappa-

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg