Nå skal vi snart lage de beste risbollene som finnes og det er veldig lettvint. Her under får du oppskriften på disse. Mange bruker sukker, men det finnes andre alternativer til sukker som gjør at du ikke får en knaselyd når du spiser disse:)
Hemmeligheten er å lage en god eggedosis i bunn.
Det du trenger er
4 egg, 5 hvis de er små
1 pk melis
1 pk delfia fett
200 g kokesjolade(dronning)
Puffet ris ca 3/4 av posen (eget ønske)
Muffins former er også greit å ha:)
Pisk egg og melis til eggedosis. 10 min
Smelt delfia fett og sjokolade i en kjele
Ha dette i eggedosisen, og tilsett puffet ris.
Rør sammen til du har en fin konsistens.
Sett utover muffinsformer på et fat, og bruk 2 spiseskjeer til å fordele godsakene i former. Sett til avkjøling en stund, og nå er det bare til å glede seg til de er ferdig avkjølt. Spis og kos deg
Gi gjerne en tilbakemelding 🙂
Gled deg til resultatet !
Ha en fin adventstid
–tenaaringspappa–