Trening er sosialt

Det å trene på et treningssenter er helt fantastisk! Du kommer deg ut, møter andre mennesker som er på senteret av samme behov. De vil trene. Ellers kunne du like gjerne godt vært hjemme:) Du møter sikkert folk du kjenner der, og da kan du slå av en prat. Ta deg en kaffe som dere lenge har snakket om med ei venninne osv. Det er sosialt å komme seg ut. Selv om det beste er jo å trene alene, høre på musikk og gå inn i en slags boble.

Vi møter jo bekjente hele tiden, og det som er litt rart ved det er at vi ofte da sier…Kan vi ikke ta en kaffe en dag, joda svarer du jo ofte da. DEN kaffen vannes ut, for det blir sjelden noe av. Det er nok enklest å bestemme seg for en dag sånn sett.

Her kan du fint kombinere trening og det sosiale. Jeg anbefaler deg som leser denne, og tenke igjennom det ihvertfall. Om du går i tenkefasen for treningssenter eller ikke. Når det gjelder Sportsclub Sarpsborg som vi trener ved, både jeg, konemor, og Nadin. så er vi strålende fornøyd. De har det meste du trenger for å gjøre ulike aktiviteter. 

Alt i fra fysioterapi til Grete Roede kurs kan du få her. De har også en teensclub hvor aldersgrensen er 13 år. Her kan du fint kombinere en treningshverdag, og sosialt med poden, eller om poden selv får en mulighet til å trene. Det er et hav av muligheter. Senteret er åpent fra kl 06.00 hver dager…

Flere ulike åpningstider listet opp her under
Man – Tor: 0600 – 2200
Fre:           0600 – 2000
Lør:            0900 – 1700
Søn:           1000 – 1700

Du skal nok finne en tid hvor du har tid til noe her vil jeg tro.
Samtidig er det superhyggelige ansatte her, alt fra ledelse til ansatte viser deg profesjonalitet. Det er viktig når en har et så fint trenings senter. 

De har massevis av ulike sosiale happeninger, som er verdt å få med seg. og meget hyggelige priser. Du blir ikke ruinert av å være medlem her. Dette bør du absolutt sjekke og om du bor i nærheten. 

Kan ramse opp en god del ting her som er verdt å oppleve her, men det enkleste er om du selv tar kontakt med de og sjekker muligheten for et skreddersydd opplegg som passer deg. Du blir tett fulgt opp og kan enkelt nå dine mål. 

Sjekk ut http://www.sportsclubsarpsborg.no for mer info 🙂

Ha en fortryllende og energirik mandag 

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg