Tacofredag

Kjære leser

Har du hatt ei fin uke, og god start på året? Vi har kommet til fredag og helgen står for tur. Det er helt magisk. Selv om hverdagen nesten føles som helg den og. Vi kan sove noe lengre i helgen. For de som kan det kjennes det bra ut for kropp og sjel. Det er hektisk nok som det er ellers i uka. Det er det ingen tvil om 🙂

Tacofredag er ren skjær tradisjon, og vi handler inn det som trengs på rutine. Det er alltid hyggelig når vi setter oss ned og samler troppen på en fredags ettermiddag. Da Da går startskuddet for helgen:) Det hender til og med at vi slår ut håret og kjører en enkel dessert toppen med peanøtt og nonstop, da er det bare lykke i heimen. Etter dette er vi sånn passe mett, og det er tid for å legge seg i strekk på sofa´n. Her går det ofte galt for undertegnede:) Det planlegges og sette på en kos familiefilm som vi kan nyte. Her sitter jeg ofte og dupper, og har inntatt kvelds modus:) Det hender jeg får med med slutten da! Det er jo da det hele skal avgjøres. 

Det kommer en deilig følelse på fredager som du skal flyte på igjennom helgen. Og den må du ta vare på. Glem husarbeid på fredag. Det kan fort gå galt, for da er du sliten og har vel liten lyst til å finne frem støvsugeren. Eline begynner å bli litt lei taco og her oppstår det raskt en “konflikt”. For hva i alle dager gjør vi, når andre familiemedlemmer ønsker taco, mens Eline snupp er litt lei. Skjønner jo at man blir litt lei av og til. Det kan jo lages en egen rett til henne da, som hun kan kose seg med. Uansett skal vi nok få samlet troppen rundt bordet og kose oss med god mat. Det er jo hele poenget her. 

Innebandy sesongen er godt i gang for dette halvåret, så helgen er allerede booket for dømming. 2 kamper på lørdag og 2 på søndag. Da er det bare til å gjøre klar fløyta og gjøre sitt beste på banen. Får samtidig god trening, for det er mye løping i innebandy. Så her blir det en vinn – vinn situasjon:)  Først noen timer på kontoret før helgen er et faktum. 

Ha en fortryllende helg!

Følg meg gjerne også på 

Instagram – tenaaringspappa

Snapchat – tenaaringspappa

Prekæs

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg