Syden eller norgesferie ?

God fredag til dere 🙂

Det kan være vanskelig å ta et valg, og hva en skal finne på i ferien. Det er mange hensyn som en må tas. Det kan jo være at du en dag tenker, nå drar vi til syden for vi er så lei dette været osv. En annen dag tenker du…Nei det blir norgesferie på oss i år. Det er jo ikke så lett å bestemme seg. Hva vil barna, kona, mannen og resten av familien. Ooooog har du dyr, hvem kan passe hunden,katta, marsvinet osv. Her trengs det god planlegging. Så er nok greit å forsøke å gjøre dette i god tid før ferie

Selv føler jeg at flere og flere tar seg norgesferie eller stikker over grensa til Sverige. Der kan du jo også finne massevis av steder og besøke. Så det er jo et hav av ting man kan finne på her og der, skal ikke stå på det 🙂 Bare å være kreativ.
er det noen steder du mener bør synligjøres så send dette til meg på insta i en DM, så tar jeg det med i neste innlegg. Kjør på om du har ditt drømmested som andre bør vite om . Det er nok litt stressende dette med 2 uker i syden for en familie. eller hektisk er vel rett ord å bruke. Når du lander igjen i Norge da, så føler mange at de trenger 1 ekstra ferieuke for å komme seg til hektene igjen. Da blir jo poenget borte. Men for all del, vi er forskjellige og godt er nå det 🙂

Dette bilder er fra Jæren, det kunne vært ha vært i syden ,men en fantastisk strand i følge de som har vært der. Vært et besøk. Trenger ikke bruke 40-50 000 for å oppleve sydenstrender, da vi har det i Norge og. 

Uansett så er det jo selvfølgelig veldig fristende med stabil varm, sol og det er ofte varmere i sydligere strøk. Vi hadde en knallfin sommer i for, hvor varmen kom tidlig, samt at den varte over en lengre periode. 

Dette bildet tok jeg i 2018, da vi var på telttur til Koster. DET er noe som bør oppleves. Her møter du bare flotte mennesker som jobber på spreng for at vi skal nyte ferie. Det anbefales en tur hit. Litt sånn primitivt, noe barna også vil sette stor pris på . Og du vil oppleve en nydelig solnedgang. Skal gi deg flere gode minner fremover som du kan gjøre, noe som garantert skaper minner hos barna våre.

Meeeeen nå er det fredag og det er digg !!

Nyt dagen

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg