Skal det være så enkelt å legge en familie i grus??

Først og fremst en stor takk til dere alle for tilbakemeldingene jeg har fått etter gårsdagens innlegg ! Innboksen gløder og det er flott med engasjement rundt et så viktig tema, det bringes videre til de rammede! Det sitter mange der ute som er i akkurat samme situasjon som jeg beskriver i går og de som er helt uskyldige, hva sitter de igjen med?? Kun sorg og fortvilelse! Og det er ingen god følelse.

 

Derfor velger jeg å fortsette litt på historien fra i går. Skal det virkelig være så enkelt å gruslegge en familie eller en person? Vet du hva du er i ferd med å gjøre, du som mener du har en god oppdiktet historie?? Der ute i den store verden sitter det mange uskyldige personer for ditt og datt, og jeg slår ikke alle over en kam ved dette innlegget. Nå forholder jeg meg til dette tema. Og dette kan virkelig legge en familie ned i grus. De vil kanskje aldri kunne stå helt oppreist igjen noen gang. Mulig ekteskapet ryker, barna sliter med å sove, de sliter med å gå på skolen. For det var nettopp her det skjedde. Hvorfor får de som anmelder usannheter lov til å gjøre det på den måten?

Politiet på sin side bør nok også gå kraftig i seg selv, og innhente bevis for noe de mener skal ha skjedd før de går til det steget og hente den siktede på arbeidsplassen, skolen osv. Dette får så stor konsekvenser som de mest trolig ikke tenker over der og da. De får et fokus og det er å ta denne personen, og forhindre at det skjer igjen. Men HALLO, hvordan kan dere iverksette så store inngrep uten å fremlegge bevis på det jenta har anmeldt. Hvis du snur på dette og speiler det som har skjedd, så vil jeg tro at den personen som anmelder hadde følt seg særdeles liten når du ble hentet av politiet, påsatt håndjern og ført i arresten. Hadde du vært der med en god følelse? Helt avkledd og blottet for alt, for de er jo redde du skal bringe med deg noe inn på cella. Det er også et element som spiller inn her. Det totale bildet blir forkastelig.

Myndighetene som iverksetter så store tiltak for å pågripe en antatt gjerningsmann KUN basert på en kort samtale med den som anmelder burde selv få smake denne medisinen som det heter. Hvordan hadde du følt det om det kom 4 politimenn og hentet deg på din arbeidsplass, det hadde vært svært krenkende, og forferdelig. Jeg mener det er på tide å se helheten av dette, og ikke bare kjøre et stort løp uten å ha noe helt konkret. For om dette hadde vært gjort i denne saken, hadde ikke familien blitt rammet så hardt som de gjorde. De hadde ikke fått store dype sår som aldri vil gro igjen. De hadde hatt et såkalt normalt liv. Og for ikke å snakke om barna vil slippe å leve i en konstant frykt!

Om du ikke fikk lest innlegget jeg sikter til så finner du den her https://tenaaringspappa.blogg.no/dette-kan-fore-til-dype-sar-i-familien-som-aldri-vil-gro.html

Det å sitte isolert på en glattcelle, er for jævlig i seg selv vil jeg tro. Og i tillegg politiet ransaker huset ditt totalt, de tar med seg alt du har av elektronikk som kan spores. De drar av sengetøy for her kan det jo være tegn på noe. Når familien kommer hjem etter avhør, sitter fremdeles 1 av foreldrene fengslet. De ser raskt at det har vært noen er og hentet alt av dingser du har i heimen. Og gå så hardt til verks uten å ha sikre spor burde de være for gode til å gjøre. Jeg skjønner det helt klart de sakene som er helt åpenbare, de skal man selvfølgelig gå hardt ut og hente det man kan osv. MEN når de ikke er sikre eller har noen som helst spor, da blir det store sår i familielivet. De sitter igjen uten å få igjen en eneste krone. De burde fått en høy erstatning som kan gjøre opp for noe av det vonde. Men en ting er sikkert, og det er at denne saken aldri vil bli borte fra hodet til denne stakkars familien .

Du som foreldre bør tenke deg NØYE om før du går god for dette, og sender poden til politiet om du vet noe som helst. Tenk hva nærmiljøet vil si om dette kommer ut. Det er kanskje en idé og gå ut med historien for den gjelder og kanskje nevne familien som anga med navn ! Det vil være å henge ut noen, men de fortjener det så inn i H…..
Så de som gjorde dette bør helt klart komme med en soleklar unnskyldning til den rammede familien, samt finne opp en solid kompensasjon. For de er ikke ferdig med denne saken for å si det sånn!! Dere vet hvem det gjelder, og bør skamme dere for det dere har gjort mot denne familien !!

Nå er det snart vinterferie, og den skal nytes på fjellet.
Ha en strålende fredag og ferie til deg som skal ha det 🙂

-tenaaringspappa- 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg