Dette kan føre til dype sår i familien som aldri vil gro!!

Mee too er i stor grad en skummel sak. Og er DU som setter dette i gang, klar over hvilken stor skade og hvilke konsekvenser det kan gjøre på en familie eller en person !!

Du som går med tanker om å anmelde noe du TROR kan ha skjedd, eller for å håpe du kan få deg noen kroner i erstatning. Er du virkelig klar over hvilke konsekvenser det kan ha for en person, deres familie, venner og lignende!! Jeg kjenner jeg virkelig blir FORBANNET når jeg sitter å skriver dette innlegget, men det er så utrolig viktig å se konsekvenser at det du er i ferd med å gjøre. Få dette frem i lyset så alle kan bli klar over dette. Politiet er nedtynget i arbeid nettopp i slike saker som er usanne, som er basert på rykter og kanskje venner har anmeldt noe, og dette virker lett. Lett å få seg en god erstatning, men i stedet skulle de som gjør dette med usannhet fått seg et slag med en stor pisk. For dette ødelegger en familie.

Se for deg et scenario som kan skje…En venninne har nettopp anmeldt en person for noe hun mener kan ha skjedd, som et overgrep eller lignende. Noe hun mener å ha bevis for! Hun får gjennomslag for dette, men det foreligger ingen bevis for at det skal ha skjedd noe som helst. Men hun får en allikevel en erstatning, for slik er Norge i et nøtteskall! Ok så forteller hun dette til sin venninne. Venninnen tenker at dette var en god idé, og sparker i gang ballen. Hun dikter opp en historie og snakker f.eks med helsesøsteren på skole eller lignende. Her forteller hun en god historie som kan virke troverdig. Helsesøster mener hun har en god historie og går “god” for den. Venninnen velger å gå til det skritt at hun anmelder dette til politiet. Dette virker fortsatt veldig troverdig , og iverksetter en sak.

Nå er foreldrene selvsagt blitt informert. For de blir kalt inn til avhør, og jenta blir innkalt til avhør. Nå starter helvete for den familien som er i ferd med å få store skader, basert på usannheter! Politiet iverksetter en etterforskning, hvor de henter personen som er anmeldt på sin arbeidsplass, hjemme eller er ute blant venner. Det må være helt grusomt så langt…For noe så krenkende! Den siktede blir kjørt til politi huset og satt på glattcelle. Der blir han eller henne først avkledd helt! Før en tung betongdør lukkes igjen. Her raser tankene igjennom hodet til personen. Nå sitter personen innelåst på en glattcelle. Noe så grusomt. Blir avhørt i flere timer, noe som må være grusomt i seg selv med kamera, politi og opptak av alt du sier.

Mens personen sitter her blir resten av familien kontaktet, ektefelle, barn osv. Ektefelle blir ringt etter, bedt om å komme til politiet for å gjennomføre et avhør, samtidig som barna blir hentet på skolen av barnevernet. Kjørt til et sted hvor de kan bli avhørt. For når det skal gjennomføres avhør av barn skal dette gjøres på en spesiell måte. Som på barnas hus eller lignende. Tenk hvilke tanker barna gjør seg i det det kommer noen HELT ukjente personer inn på skolen, og sier at dere skal være med til et sted. De tankene i bilen på vei til avhør må være helt grusomme. helt utenkelig. Det må være en stor stor smerte som går merkes på hele kroppen. De gjennomfører avhør med kamera og det skal se barnevennlig ut, men det de ikke vet er at det sitter 7-8 personer i et annet rom som skriver og noterer kvalitet sikrer alt du sier. De tenker nok hva er det som skjer nå. De vet ingenting på vei til avhøret om hva som er i ferd med å skje.

De sto opp som en helt vanlig familie samme dag, far dro på jobb, mor dro på jobb og barna gikk til skolen. Plutselig blir hele livet til familien snudd på hodet. Alt blir og føles kaotisk i dette øyeblikk !!

Dette vil naturligvis pågå i noen timer. Det er 1000 tanker som svirrer rundt akkurat nå hos alle i familien. Hva tenker de om det som har skjedd. Barna vet ikke hva som skjer etter avhøret, de gråter og vil egentlig bare til mamma eller pappa, men det får de ikke lov til med samme. Her er det mye krefter i sving, og siktede sitter fengslet. Vel hjemme er mor eller far ferdig med sitt avhør og barna kan kommer hjem. Det blir helt stille i huset når 4 av 5 er hjemme. De gråter mye og er redd for alt som har skjedd på kort tid. Tomheten er et faktum og skaden er skjedd! Hva skjer med den siktede? Kommer han/henne hjem eller hva skjer…De får overhodet ingen svar. for det er ingen som kan svare på det pr nå. Sent på kvelden får den siktede slippe ut, den personen er også helt tom og gråter mye. Hele familien blir sittende igjen som store spørsmålstegn og bare gråter. I mens alle har vært inne til avhør har politiet vært å ransaket huset og GRAFSET i alle personlige eiendeler, dette finner de ut av da de ser sengetøy er borte fra sengene.

Dette på grunn av usannheter som har kommet fra en jente som mener et overgrep skal ha skjedd!! Er det mulig. Politiet på sin side MÅ jo ta dette alvorlig, og iverksetter aksjon. Politiet finner i denne saken ut at det ikke finnes noe som helst av bevis eller at noe skal ha skjedd. De må leve i et vakum i litt over et år. Før det kommer brev i posten om at saken er henlagt! Her er det ekstremt mange elementer som spiller inn og det er mye følelser i sving. Jenta som startet dette sitter igjen med det stort smil om munnen, hun vet jo at ingenting har skjedd, men ønsker å oppnå noe, som f.eks erstatning. Er det virkelig mulig å være så IDIOT å bare gjøre sånn. Skal det være så lett å ødelegge en familie!!

I etterkant sliter barna psykisk, og er redd det skal skje igjen, og at de blir hentet av barnevern/politi eller andre. Tenk å konstant leve i den frykten. Det må være grusomt!
Saken blir avgjort og politiet finner som sagt ut av at det ikke er noe grunn for rettslig steg, da det ikke er bevis som taler jentas vei og at det ikke skal ha skjedd noe som helst. Familien sier nøyaktig det samme, og har like svar i avhøret. Det styrker familien. De sitter igjen med kun tomhet og mange måneder i “vakum”.

Hva skal familien gjøre, de får ikke noe erstatning, og må leve med dette mest trolig for resten av sitt liv. Mens jenta går der ute og kan være en trussel for flere familier. Det skal nevnes at dette er en sann historie jeg kjenner til, og familien har det greit i dag. De er sterke sammen og støtter hverandre så godt de kan. Men disse sårene vil aldri kunne gro helt igjen!

De skulle vært denne saken foruten, men de er helt uskyldig dratt inn i en sak som er grusom.
Ikke gå rundt og tro at du har en god sak uten å være helt sikker. For det kan ødelegge en familie totalt og legge den i grus!

Ha en videre fin dag der ute!

Del gjerne

-tenaaringspappa- 

2 kommentarer
  1. men hva med dem som det virkelig har skjedd med, de har ganske dype sår selv. Ett sånt innlegg som dette kan faktisk stoppe folk som virkelig har vært utsatt for overgrep å ikke anmelde.

   1. Flott innspill Tina, litt av poenget mitt er helheten her. F.eks politiet blr ha sikre bevis før de går til en større aksjon. Ikke bare antakelser. Det er helt klart vondt for de som blir rammet. Men det skal ilke være så enkelt å rive ned en familie som det er i dag. Ha en superdag videre:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg