Sjekk vår nye gang ! Før og etter

Reklame | XL Bygg Knatterudfjellet avd Torp

Vi har lenge gått med planer om å freshe opp gangen vår, men vi har liksom aldri tiden til å komme i gang. Det hjelper så lite at vi er suuuperklare i hodene våre. Jobben må gjøres!

Vi har riktignok en eldre gang som var tørst etter maling, og ny inventar, og her vil du samtidig få noen gode og nyttige tips til farger, samt et nytt møbel som vi snekret ut i fra paller. Det er mote, og ble veldig smæshing!

Den er riktignok ikke så stor, men det er rart hvor lite som skal til før du føler at gangen blir helt ny. Litt sparkel, puss og maling gjør susen, og når du i tillegg har XL bygg knatterudfjellet i nærheten ble ikke valget så vanskelig for oss.

Valget falt raskt på dem, fordi de kan stille med alt fra plank, maling og rør. Her har du en butikk med superhyggelige ansatte, samt konkuransedyktige priser. Du bør absolutt ta deg en tur innom XL bygg knatterudfjellet og sjekke pris.

Jeg legger ved før og etterbilde så er det bare til å la seg inspirere. Det handler om å være litt vågal av og til, og vi fant fem riktig farge og satt i gang!

Det føles neste litt mer herskapelig med denne fargen, og vi brukte en farge på vegg, malte dørene på innsiden som dere ser. Dette ble veldig bra, og vi er storfornøyde.

Vi brukte europaller og monterte alt dette selv. Det skal ikke så mye til alltid for å få til noe nytt som ikke så vanlig.

Om du som mange andre går med planer om å pusse opp, bygge noe, eller bare male så bør du følge med nå! Ta kontakt med Alexander Simonsen tlf 69 35 56 63 eller mail [email protected], og oppgir kodeordet tenaaringspappa så vil du få knallgode priser. Det er ikke noe å nøle på. De kan levere det meste, sjekk gjerne nettsiden deres for inspirasjon også. Eller ring Alexander så får du en god pris!

Du kan også ringe sentralbordet og spør etter Alexander ved avd Torp, så får du god og kyndig hjelp!

Om du har noen spørsmål kan jeg også kontaktes så videreformidler jeg beskjed 🙂

Ha en inspirerende dag videre og nyt sommervarmen!

tenaaringspappa

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg