Nå nærmer det seg

Hei på deg

Vi er midtveis i uken, og det drar seg sakte men sikkert mot helgen. Det er ikke hvilken som helst helg, det er nemlig vinterferie. Det skal bli deilig og roe ned noen dager med familien på fjellet. Lade batteriene og egentlig bare nyte, det er mye spennende i vente. Det er nok av hektiske dager som det er her hver eneste dag, med dømming, familieliv, barna er her og der og hentes, bringes. Det livet settes nå på pause og byttes ut med late dager og snø under bena. Det har det vært svært lite av her i Østfold. Egentlig helt greit at vi kan reise til snø om vi ønsker det. De siste årene har det kun vært slaps og sølete veier, om vi er så heldige at det har kommet 2 cm med hvit dekke.

I og med at jeg dømmer innebandy, er det sesong for dette fra oktober til april, så da blir helgene, samt kvelder ofte fylt opp med dette. Har jeg først tatt på meg en slik rolle, føler jeg at jeg må stille opp der det trengs. Det blir ofte 6-7 kamper i uka, men det er gøy å dømme. Holder meg i form hver eneste uke, selv om jeg har mage så holder jeg meg i form 🙂 Har du lyst til å dømme er det bare til å hive deg ut i deg, og melde deg opp som dommer om det er i andre idretter så vil det alltid være behov for dommere.

 

Har du noen planer for vinterferien, eller skal du kanskje jobbe? Det blir jo slik i hver eneste ferie at vi forskyver døgnet helt. Det blir sene kvelder og da står vi sjelden tidlig opp. Nå har vi såpass store barn, så de våkner ikke 6-7 tiden som de kunne gjøre da de var små. Det var jo kose det og, den tiden hvor de våknet tidlig og var blid og fornøyd. De var hadde sovet og var klar for ny dag de. Savner faktisk litt den tiden. Etter en ferie nå må vi på avvenning for å få i gang hverdags rytmen igjen. Det er ikke slik at vi trapper ned osv, det har vi forsøkt, men det har ingen gevinst. Det blir en brå start den dagen det er skole, og det går som regel veldig veldig fint. Da er det ofte få timer med søvn, men den kvelden er vi alle trøtte og legger oss tidlig. Og vipps så er vi inne i døgn rytmen igjen, og har uken foran oss.

Den tiden vi nå har foran oss er fantastisk, med vinterferie, påske, i mai er det mange fridager. Og det går raskt mot vår og lysere tider. Det er ikke så mange dager på hverdag før det er skoleferie på nytt. Det er helt rått og tenke på hvor fort tiden går. Det er bare til å ta i mot, for den tiden går enten du vil eller ei. Det er ikke vanskelig å fylle en dag med gjøremål. Opplever at døgnet ofte ikke har nok timer, og at det til tider ikke hadde gjort noe om døgnet hadde 30 timer. Da kunne vi fått gjort mye mer den dagen, det er jo ikke helt sånn.

 

Nå skal det jobbes i dag, morgen og fredag så setter vi kursen mot Nesbyen. Det skal bli digg. Du vet i en ellers så hektisk uke, hvor barn og vi foreldre kan være over alle hauger og bauger så er det ikke lett å samle familien slik det var tidligere. Da kunne vi ta 1 dag eller 2 fri fra barnehage og skole og reise bort. Den tiden er forbi. For tar du fri uten å ha gyldig fravær som da er sykdom fra ungdom skole og videregående, så kan du risikere å stryke å det faget du har mye fravær. Den regelen er beinhard, men helt nødvendig. Det var jo knapt nok folk i gymtimen fort kun få år siden, nå kan læreren få gjennomført en god økt, fordi de fleste eleven har gym. Støtter den regelen!

Ha en fortryllende dag

-tenaaringspappa-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg