Må bare ha!

Hello Friday! Du skal vite at du er velkommen . Vi kan ikke annet gjøre en å ta deg i mot med åpne armer. Hva har du planer om denne helgen? Er du som mange andre, og legger de fleste planene til helgen? Det er nettopp det som gjør at helgen blåser i vei. For er det noen dager som har færre timer er det spesielt i helgene. Burde det ikke vært et politisk vedtak på at lørdag og søndag skal ha flere timer enn de andre hverdagene !

Hvorfor var det ingen partier som tenkte på det? Årets valgkamp sak. Helgene er utstyrt med 20 timer ekstra. Det hadde vært helt fantastisk, nettopp fordi vi kunne fått mer tid til det vi har lyst til. Har du barn som er med på aktiviteter så opplever du at det stadig skjer noe i helgene, de trenger på hverdager og har kanskje fremvisning i helgen. Sånn er det for veldig mange.

Uansett så er det digg med fredag, og fredag er nok den beste dagen i helgen. For da har vi 2 hele dager foran oss med fri, kan sove litt lenger enn kl 06.00 og få en roligere start på dagen enn på en arbeidsdag. Så fredag byr hylles litt på lik linje som en mandag. Her i huset får jeg raskt taco lukta i nesen i det jeg står opp, og det er litt rart å tenke over de faste tingene vi gjør spesielt når det gjelder taco.

Handlingen går på autopilot, det å lage dette er jo en smal sak, men om vi f.eks skulle glemme agurk. Så er det krise. Da oppstår det en panikk og den legger seg egentlig ikke før vi drar i butikken og kjøper den. Nå er vi så heldige at vi bor noen få hundre meter fra butikken, så det tar jo bare 1 minutt om vi tar bilen.

Fredag er også en litt kjip dag samtidig som den er best. Fordi vi er slitne av en lang arbeidsuke, vi har stått opp tidlig hele uka, så kommer fredagen som vi ikke ønsker da skal ebbe ut. Når klokka bikker 19-20, så starter hodet og svinge ned mot brystet. Du er nå på et tidspunkt hvor det er vanskelig og holde øyne og hodene oppe. Det er bare en fase vi må igjennom, for om du bare sitter sånn i noen få minutter og kanskje dupper av et par minutter så skal du se at du plutselig er over det, og føler deg sterk nok til å holde ut resten av kvelden.

Fredag betyr taco, og det er noe vi bare MÅ ha. Det er enkelt, digg og en smakfull rett som betyr mye! Med inntak av taco, går startskuddet for helgen! Jihaaaa det er weekend, og vi kan bare nyte.

Fredag er ikke den samme uten!

Ha en forrykende freda og go´helg 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg