Langhelg

I dag er det nok mange som tar seg en god og velfortjent langhelg…Det er faktisk noe jeg og skal gjøre. Har noen timer med avspasering til gode, så da passer det godt å ta de ut denne helgen. Fridager er noe helt spesielt. Da skal vi finne litt ro, og samtidig kose oss og nyte, det er slik vi mennesker er satt sammen. Samfunnet tar nok ikke en velfortjent pause, slik det burde 🙂 Tenk om alt bare stoppet opp slik at vi kunne ligge på sofa`n og ikke gjøre noe en hel dag. Det hadde jo vært knall. Men det kan vi jo for såvidt gjøre allikevel. 

Dagene som tenåringspappa kan være hektiske til tider, men det er fantastisk allikevel. Det er som å vinne i lotto føler jeg ! Heldige meg som får være pappa til våre 3 barn. I dag pusser vi penskoa, for i morgen skal vi i konfirmasjon til niese og nevø. De er tvillinger, og gleder seg masse til den store dagen . Celina og Christopher skal konfirmeres i Ski. Det blir stas med god mat, kake og hyggelig lag. Det gleder vi oss til. 
Her er det bare å finne frem bunad, dress og godt humør.

Fredag er ikke helt spikret ennå, så det tar vi som det kommer. Det er som jeg har sagt tidligere, vi er impulsive så her skjer ting på strak arm. Det er og litt spennende og ikke vite hva morgendagen bringer 🙂 Søndag skal vi være publikum i Norske Talenter innspilling, så da da blir det en familiedag i Oslo. Det blir stas. Det er noe kidsa har hatt lyst til en stund, men innspilling foregår ofte på hverdager, og da er dagene korte nok som de er. Søndag midt på dagen er helt utmerket, da slipper vi stress og kan bare nyte dagen sammen. 

Opprinnelig sett var planen en tur på hytta i Nesbyen, men pga konfirmasjon og mye annet som skjer så ble det endring i planene. Det er helt ok , hytta kan vi dra til ved en annen anledning. Alltid deilig å komme seg bort litt. 

Vi gleder oss uansett til langhelg, og det skal nytes i sin helhet!

Ha en topp dag 

Prekæs

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg