Kun 3 dager igjen

God lørdags kveld

Det nærmer seg nyttårsaften med stormskritt, og det er en flott dag. Vi her i huset gjør vanligvis ikke så mye ekstra med den dagen. Det hender vi reiser bort til venner, har en fin dag i heimen. Ellers reiser vi til hytta på Myking (ved Nesbyen). Det kommer helt an på hva vi har lyst til fra år til år. 

Den dagen er jo ikke akkurat som julaften:) Så nyttårsaften tar vi helt med knusende ro. Det det litt deilig og. Vil tro det er mange der ute som har det litt som oss:) Det som betyr en del er at vi alle har det bra. 

Hva vil du bruke de resterende dagene til? Har du noe uoppgjort som du skal få til i løpet av 2019 begynner du å få svært dårlig tid! MEN du har ennå noen dager på deg! 

 

1 år går enormt fort og tiden flyr i vei, det er det ingen tvil om. Og det skjer mye igjennom året som går. Ellers er det ikke mye forandring fra år til år, annet enn at vi fyller år alle sammen. 

Nyttårsforsett, er det noe som fremdeles eksisterer? NÅ tenker du, nå i januar da skal du trene, spise sundt og ta store grep. Ofte blir det med tanken, eller at det holder 10 min inn januar:) MEN det kan jo være greit å tenke over hva du vil med livet. Så noen tanker bør en ha. Men nyttårsforsett det er kanskje ikke i støtet om dagen?? Ikke vet jeg…snakker kun for meg selv.

Nå er det bare til å kjøre på de siste dagene, og gjøre alt du ikke har fått gjort i år. 

Stopp opp et sekund, og tenk litt over hva har dette året gjort med deg, for deg og er du fornøyd med året som har gått? 

Ha en knallfin lørdagskveld videre

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg