Kjære myndighet, gi de avslag på sin søknad

God mandag !

Har du ladet batteriene i helgen, og er klar for å ikle deg alle de rollene som kreves av oss foreldre denne uka. Lærer, renholder, kantinearbeider, assistent osv. Det er mange roller som skal fylles i en hverdag. Disse tar vi litt for gitt ellers fordi det er skolens ansvar når de er der.

Jeg kjenner jeg sitter her og blir rimelig forbanna når jeg leser nyhetene om at flere nå melder flytting til hytta si, KUN for å kunne være på hytta si i påska. Hva feiler det de som gjør det? Det er ren skjær egoisme! Det er ikke slik at bare om de reiser til hytta så blir dette et coronafri land!! Så enkelt er det ikke!

Det er mangedobling av personer som forsøker å melde om flytting til hytta. Folkeregisteret har fått en kraftig økning i antall flyttemeldinger fra folk som ønsker å bytte bostedsadresse, slik de kan på “bo” på hytta i påsken. Vanligvis mottar de ca. tre slike saker om dagen, men i perioden 14. mars og frem til i går mottok vi 20–40 saker per dag.

Her står hele verden i den verste krisen siden 2. verdenskrig. Mange mennesker dør i Italia, som for tiden ser ut til sette ny rekord i antall døde hver dag. Og i Kina begynner de å få færre smittede og dødsfall. Det har tatt de neste 4 mnd. Vi står fremdeles midt oppe i en dugnad. Du kan ikke bare sette fra deg trillebåra og bare gå. Det vil vi legge merke til alle sammen. Da blir ikke jobben gjort om du bare forlater oss nå og tenker kun på deg selv.

Se for deg et for eksempel et borettslag som skal gjøres klar for våren. Alle blir invitert til en felles dugnad. De må ta med seg diverse utstyr og trår til. Du har fått et ansvar for en viktig oppgave. Så utfører jobben i noen timer før du bare forsvinner fra arbeidet. Det er flere som bare stikker fra. Kun styreleder står igjen. Da blir ikke jobben gjort. Styreleder klarer ikke utføre alle oppgavene og borettslaget blir stående igjen uferdig. Litt på denne måten er det i dag. vi er invitert ut alle sammen for å få dette bort fra samfunnet vårt. Ingen vil ha dette her.

Alle vil vi tilbake til hverdagen raskest mulig. Alle vil kunne nyte våren ute på brygga og sitte der og kose seg, barna vil tilbake på skolen sin. til hverdagen sin som de fleste synes er tryggest. Dette ødelegger du som sniker deg unna og tenker kun på deg selv! Hva får deg til å sende inn en søknad om bostedsadresse til hytta di, fordi du også er rammet av denne dugnaden.

Er du en person som sniker deg unna alt av arbeids i det daglige? Ellers bør du våkne opp nå og ta din del. Du ødelegger for alle andre som står midt oppe i dette og gjør en fantastisk jobb! Her kan en se for oss flere elementer…Hva om du er smittebærer uten å vite det. Du drar med deg smitten til fjells, der hvor det fra før av bor mange eldre og kanskje syke mennesker. De får den smitten du drar med deg, og det kan føre til i verste fall dødsfall. Da er det din skyld!! Dette bør du tenke over om tanken slår deg. Vi også vil gjerne dra på hytta, men det tenker vi ikke på i disse dager!

Jeg håper myndighetene avslår alle de søknadene hvor de ser helt klart at det meldes om flytting til hytter og fritidseiendommer. Det finnes andre ting vi mennesker kan gjøre i påska. Livet er langt viktigere enn hytta di. Den må nå komme i andre rekke. Hvis vi alle nå bretter opp ermene og trår til en ekstra gang. Så kan det være du kan reise til hytta di i sommer. Om flere mennesker ikke tar dette på alvor, kan sommerferien brått stå i fare og du får verken brukt hytta, båten eller campingvogna di. Så tenk litt over dette, Det er viktig at du tenker på oss andre, og ikke bare på deg selv. Vi kan ikke senke skuldrene nå, vi må stå på. Dugnaden har så vidt begynt!

Så kjære dere på folkeregisteret, gi alle de som melder om denne type flytting avlslag!

Ha en flott mandag

Del gjerne

-tenaaringspappa-  

2 kommentarer
  1. Tror nok flytting til fritidseiendommer blir avslått – så lenge eiendommen er regulert til fritidsformål så er det ikke lov å bo der på fulltid!! Da må eiendommen omreguleres!! Skal litt til at man omregulerer fritidseiendommer til helårsbolig i disse tider… Tenker at kommunene har nok annet å hanskes med…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg