Kalendertid

Jadda, nå er vi der. 2.desember og kalendere henger klar til kidsa. Podene står opp og er like spente hver eneste dag frem til julaften på hva som er i kalenderen. Om det måtte være pakkekalender eller annen type kalender. Det er mye spenning knyttet til Desember. Og ventetiden frem til jul kan være lang, men helt nødvendig:) for oss voksne er det viktig, da vi kan bruke denne tiden på å komme i god orden. Ofte få unna litt julehandel, og ellers komme ajour

Tradisjonen tro, satt jeg og konemor sent opp natt til 1.desember og gjoe ferdig dette. Tradisjoner tuller vi ikke med:) og synes det er veldig gøy med spenning!

I år gikk vi for en god løsning med gaveposer. Mer spennende da de ikke helt ser hva som er i gaven, men joda de kan jo kjenne og klemme. Vi la os kl 2! De ser kanskje litt mer kjedelig ut, men det er ok.

Og det skal nevnes at hvor eldre barna blir, jo sendere blir det før vi får startet! For de legger seg senere nå enn da de var 3-4 år:) Det gjør jo ingenting det. Og vi kan opprinnelig talt starte en del tidligere. Noe vi ikke gjør. For da brytes tradisjonen hehe.

Vi gleder oss over det førjulstiden har å by på, og tar i mot med åpne armer. 

Ha en toppers mandag

-tenaaringspappa-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg