Jul i Vinterland

I går rettet vi kursen mot hovedstaden, for å forsøke å få inn litt julestemning. Sammen med bror og familien. Det var vel ikke akkurat noe god stemning i det vi kjørte hjemmefra. Det blåste og regnet så det plasket ned! Vi visste det var meldt noe bedre vær enn som så i Oslo, så vi kjørte innover.

Vel fremme finner vi en parkering som det går an å stå ved, som vi ikke blir ruinert av ! Det er ikke noe poeng å betale dyre dommer for et sted å sette fra seg bilen, men noe må se selvsagt ha siden de stiller plasser til disposisjon:) Vi finner raskt ut at det ikke bare var vår familie som ønsket seg litt ekstra julestemning:) Det var mye folk og du føler at du stamper litt i kø. Du tråkker litt på skoen til de personer som går foran deg. Slik er det nok bare å regne med, da det er en greie som går over nokså få dager. Flest mulig som har lyst ønsker jo å besøke disse. 

Mange spennende boder som en kan utforske, og kanskje finne seg noe spennende su ønsker å kjøpe. Det mest spennende for kidsa var nok boden hvor de selger bubble waffler, og churros. Vi måtte selvsagt en tur dit, og vi kjøpte oss ei slik godbit alle sammen:) Er man på julemarked så er man på julemarked og da skal vi kose oss. 

Tør å påstå at her er det noe for en hver smak. Når du går på slike steder, må du overse at du stamper i folk, og tenke på noe helt annet. Gå der og kose seg, og se på masse forskjellig. For å ikke å snakke om alle de forskjellige folka som er der. Det er herlig å se. 

Denne tunnelen er et møtepunkt for de som ønsker å ta bilder osv, det er helt tydelig når du ser de de står på rekke og rad, men det er jo fantastisk flott der. 

En fin plass du før få med deg for litt jule stemning om du ønsker det. 

Vi avsluttet det hele på en indisk restaurant hvor det ble god mat, en fin dag i hovedstaden med familien. 

Ha en flotters start på uka, og husk det er KUN 9 dager igjen til julaften!

Prekæs

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg