Hvor lenge skal vi egentlig vente!?!

Mandag, der er du jo, du som gir oss en freeeesh start på uka. Du som gir mange hodebry, men du er samtidig helt nødvendig.  Det er en dag mange frykter, men vi bør heller rette blikket opp mot den. Du har jo noe godt ved deg og. I dagen etter deg så er det også noen fine dager. Så ta den vel i mot, kjære Mandag!

Det er noe helt annet som opptar oss om dagen. Det er nemlig det berømte ordet Korona. Vi er så lei, vi kan ikke fordra det ordet, vi klarer ikke mer, vi kan ikke risikere noe mer nedstengning. Da blir det krise for flere menneskegrupper. Vi er på randen til å ikke tåle mer, men allikevel må vi kjempe oss igjennom det.

Det stilles spørsmål til hvorfor det ikke gjøres noe mer enn en anbefaling. Det er jeg helt enig i. Det å anbefale noe er det samme som å si drit i det, satt på spissen. Jeg mener ikke vi skal ta helt av, men er det ikke bedre å være føre var enn etter snar?!?

Den forrige regjeringen som satt ved roret fikk mye uberettiget ris for de det var så trege med å iverksette nødvendige tiltak. De som var raskt ute med å mene noe er det som sitter ved roret pr i dag. Nå skjer det jo svært lite, og smitten er høyere enn noen gang. Den er faktisk høyere enn i starten av pandemien, og det kommer kun anbefalinger om et par små ting. Det er uholdbart. Det må komme noe mer på banen, hvis vi skal klare å slå dette ned til en mer normal tilstand!

Det er vel ikke så mye annet å si enn at dette kommer fra utlandet, folk reiser igjen etter at det åpnet fullstendig opp. De drar smitten med seg tilbake til Norge, og vi får et økende problem vi må jobbe oss igjennom. Det er tøft og vanskelig, samtidig som det er sårt for veldig mange.

Det virker som vi ALLTID skal komme med tiltak etter andre som f.eks Danmark. Hvorfor stenges ikke grenser? Hvorfor kommer det ikke strengere tiltak? Hvorfor gjøres det ikke mer for å bekjempe? Steng grensene og vi kan få en god kontroll på smitten. På den måten kan vi jobbe oss igjennom det og kanskje få en mer normal julefeiring. Kommer de ikke med noen tiltak umiddelbart, er jeg redd vi får en ny julefeiring full av smitte og det ønsker vi overhodet ikke!

Vi må selvsagt gjøre det vi kan vi som ferdes her i landet. Vi kan ikke bare sitte og se på at folk rundt oss blir smittet, og i verste fall dør av dette. Nå er det snakk om tid før den nye varianten ankommer Norge. Den er kanskje her allerede, men den er ikke oppdaget så langt. Den varsles til å være kraftig , og det vemmelige er at vi ikke vet hvordan vi vil reagere om vi blir syke med den varianten.

Det er alvor, og jeg vet veldig godt hva dette gjør med kroppen til et menneske, da vi ble rammet hele husstanden. Vi unner ingen dette, derfor er det superviktig at det gjøres noe nå. Hva venter myndighetene på?!? Smitten bare øker, og vi MÅ kunne forvente at det gjøres noe nå! Jeg kjenner jeg blir bekymret om det bare fortsetter med anbefalinger.

VI får gjøre vårt, det er nå helt og holdent opp til oss selv. ønsker vi en fin høytid uten sykdom må vi stramme inn hver og en av oss!

Ha en fin mandag, og tenk deg om før du ferdes rundt i samfunnet.

tenaaringspappa

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg