Hva skjer’a bagera !

Goood onsdag til deg!

Hjemmekontor dag 3, og det går veldig bra så langt. Jeg holder på mine rutiner, står opp som jeg skal og jeg mener det er viktig å holde på strukturen i hverdagen. Det kan ikke skli helt ut, da vil det føles som ferie 🙂 Det er ikke alle kontorer du kan sitte i skjorta og bokser´n 🙂 Hehe det føles lit rart, men på hjemmekontoret er det ingen kleskode og du kan ta på deg hva du vil!

Det er flere barn og unge som er usikre på hva de får lov til i disse dager, og hva er riktig å gjøre. Det florerer i foreldregruppene med spørsmål om hva poden din får lov til, hvor skal vi legge grensa for hva vi skal gjøre? Kan de henge sammen ute, og ikke inne eller lignende spørsmål står vi foreldre i hver dag. Og hva er egentlig riktig? Det er best å følge helsemyndighetene sine oppfordringer. Der vil du få de beste svaret.

Håper det går veldig fint med dere rundt omkring i de norske hjem, og at dere holder hodet over vann. Det er viktig å ta et friminutt i ny og ned i løpet av dagen. For nå går vi etterhvert inn i en mer krevende fase hvor ungdommen raskt kan bli mer utålmodige og restløse. Tross for at de har fått skoleoppgaver som skal følges. Uansett er dette en merkelig setting for alle.

Jeg tenker mye på de som sliter med sosial angst, de slipper disse utfordringene for nå er det ikke synlig at de sliter med sitt, De kan være hjemme med god samvittighet, men hva skjer med disse menneskene når de igjen skal bryte seg ut av tryggheten. Det vil bli en høy terskel tror jeg, men det kan også fort bli en positiv opplevelse. Det er flere barn der ut som er helt avhengig av daglige og faste rutiner hver eneste dag, disse har det nok tungt nå. Det vil være flere personer som vi slite tungt med sosial angst i tiden fremover, men her er de helt avhengig av hjelp fra sine foreldre.

Det er vondt å tenke på de barn og unge som lever i hjem med vold osv, og andre rusmidler. De som synes det er betryggende å komme seg ut av huset tidlig om morgenen, og “rømme” litt fra hjemmet sitt. Jeg håper det går fint med de, og om det er noen som sliter tungt finnes det hjelp å få. Det er en uvirkelig situasjon for alle. Flere synes det er positivt med mer tid sammen med familien. Det er ikke alle som har den tiden i en ellers hektisk hverdag. Så det kommer forhåpentligvis noe positivt ut av dette også.

Det er mange barn som ikke helt forstår dette , hva som skjer og hva de får lov til som sagt. Er du flink til å ta den praten? Nettopp for å trygge barna for i deres hodet, er det nok svært mange spørsmål som er ubesvarte.

Hva skjer a bagera er et uttrykk som det er lenge siden jeg har hørt, men passer utmerket i disse dager

Ha en strålende dag enten du er i hjemmekarantene, er smittet eller har hjemmekontor!

Hold humøret opp, og vi kommer garantert styrket ut av dette

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg