Høstuka

Johooooooo

Høsten er deilig, det er fine farger og du har god grunn til å sitte med bena plantet i sofa´n! Det er mange som tenker slik, og det er jo digg da. Men høsten er jo fin på mange måter den. Det er helt fantastisk å gå tur om dagen, da det er mye fint der ut å se på. Trærne begynner å gjøre seg klar for vinter´n og bladene faller etterhvert av:)

Vi går nå inn i siste uken før det er en velfortjent høstferie. Og hvor ble de ukene i mellom her av. Vi har jo nettopp startet opp igjen etter en deilig sommerferie. For 3 mnd siden nå så var vi ved st.hans. Skolene gikk til en lang deilig sommerferie, og noen feiret dette. 3 mnd går fort! Om 3 mnd nå så er det julaften. 3 mnd det er jo unna på 1-2-3

(et tilbakeblikk på fjoråret på hytta)

Vi har heldigvis noen dager som skal nytes før den tid, men greit å tenke over dette. Kanskje greit å gjøre seg opp noen tanker om julegaver, kalender osv. Det er jo en grei start. Jaja høstferie er helt topp. Litt sånn midt mellom sommer og jul. Det er ellers ingen røde dager på høsten. Har du noen spesielle planer for høsten? Eller du typen som liker å holde deg innendørs med et deilig mykt pledd rundt deg. Det kan uansett være deilig det på kvelden. 

For vår del, skal det jobbes noen dager til før vi tar noen dager på fjellet. Det blir greit med litt stueforandring. Om det er noen dager som er litt kjedelige og høstmørket tar overhånd, så forsøk deg på en tur ut i frisk luft. Det er å anbefale!

Vi prekæs

-tenaaringspappa-

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg