Høstferie !!

Jippi

Denne uka er det jaggu høstferie for en god del mennesker. Herlig, endelig noen dager en kan roe helt ned og bare kose seg med spill og familietid. Det er jo fortjent det. I en ellers hektisk hverdag skjer det så mye annet. Full av energi, setter vi kursen mot Nesbyen og hytta. Dette blir bra! 

Vi ankommer hytta ved 20 tiden,  og kommer raskt i orden. Har en toppers kveld med spill og hyttekos. Når vi våkner i dag og ser ut har det kommet noen cm med snø! Det var stas. Alltid litt spesielt med det første snøfallet. Samtidig moro for barna. Det er meldt noe mildere utover dagen, så vi forbereder oss på at den forsvinner nokså raskt!

Vi går en deilig tur fra hytta og opp en liten topp. En flott tur, og sola innfrir. En skulle jo helst bare vært ute hele dagen. For det er så innmari deilig vær. Og det må nytes. Det spilles sjakk, yatzy og ryktet går!

Det er deilig med sen frokost, late dager, men samtidig en deilig gåtur. Så kan vi faktisk sette oss ned med god samvittighet:)  Det er viktig å stoppe opp og nyte innimellom.  Det er lett å glemme ellers i uken! 

Ha en energifyllt dag videre 

Prekæs

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg