Feriestart, mandag skjer det

Vi skal Oha hela natten Oha hela da´n eller åssen var det igjen…Det må jo feires på et vis, men hvordan? Vi orker så vidt å gå ut av døren før varmen slår i mot oss. Det er egentlig helt fantastisk. Det er varmere i Norge akkurat nå enn det er i andre europeiske land. Det er helt nydelig, og håper du klarer å nyte det. Når du svinger innom butikken er det godt og kaldt der inne, så går du ut og da sier de fleste hoff det er så varmt, og vi har lett for å klage over at det er for varmt. Men joda det svinger jo som en god Norsk sommer skal gjøre. regn og 14 grader og 29 pluss mnoen timer senere. Det er ikke akkurat stabilt!

Det er faktisk litt i overkant syne jeg, og trives bedre med temperaturer rett over 20 gr. Da orker vi mye mer, og det trenger ikke være 30 for at det skal være sommer. Ulempen ved at det er varmt, er at du sliter med å sove osv. Men kjære vene vi skal ikke klage. Når det blåser så blåser det en deilig føn vind. Er det ikke slik det heter 🙂 Tar du deg en dupp i sjøen, så er det ikke avkjølende lenger, det er jammen meg 23-24 grader der og.

Kan ikke huske det var så varmt ved denne tiden, og ved starten av skoleferien. Det snakkes om at det er 20 år siden det sist var så varmt i juni. Så noen rekorder kommer det her og der, det er litt stas da. Det er nok bare værgudene som gir oss dette tilbake for den tunge tiden vi mennesker har vært igjennom dette halvåret som har vært.

Det er godt å gå til ferie, og tenke at det er 4 uker til arbeidet igjen kaller. Det kommer sikkert til å gå fort det, men vi må bare nyte dette så godt vi kan. Det blir ikke de helt store sprellene på oss i år i og med at vi får en valp i hus om 2 uker. Det er helt grei, vi farter nok rundt ellers så det er digg med en hjemmesommer 🙂 Det er mange muligheter til dagsturer og .

Det skjer mye spennende i huset da, til mandag startes arbeidet med å rive nåværende bad, og det skal bygges nytt. I tillegg skal vi male huset, for det står for tur, men det har vært ustabilt en periode så vi håper det blir med stabilt til uka. Det er jo noe som bare må gjøres, så her gjelder det å svinge kosten! Vi skal ikke slite med å få tiden til å gå for å si det sånn 🙂

Legg meg til på insta og snap, så får du ta del i galskapen!

Jeg har en bønn til dere, og det er pass godt på hverandre i sommer. Det vil bli mange mennesker som ferdes i parker, på strender og ellers rundt om i vårt rike land. Du vil se mange som kanskje aldri har kjørt en bobil før, som nå skal rygge seg inn både her og der. Hjelp heller den sjåføren, og ser du noe som ikke er normalt så ring etter hjelp.

Pass godt på hverandre og nyt sommeren

Ønsker deg en magisk varm dag!

Prekæs

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg