Et godt tips til deg!!

Whoop Whoop, en ny fantastisk dag har våknet.

Jaja, jeg vet det er et stykke ut på dagen:) Strekk litt på kroppen og kjenn etter…Er du frisk og rask? Det er isåfall veldig bra. For i disse dager havner du raskt i karantene om du har vært i nærheten av en som har, ja som har osv. Da havner du 14 dager hjemme. Det høres jo fristende ut for mange, men dette er noe du ikke misbruker! Det gjør du bare ikke!

Vi noterer oss i dag at det er omlag 200 smittede siden i går. Så her dundrer det i vei. Men tar du det egentlig på alvor? Er au den typen som tenker det der skjer ikke meg allikevel, så er det kanskje på tide å tenke annerledes. Her må vi ha en nasjonal dugnad, slik at vi får stoppet dette. Det er viktig å se alvoret, for det får ringvirkning for mange de ute som jeg skrev litt om i går. Jeg møter flere som bare fnyser av dette og ikke ser alvoret.

Jeg lærte faktisk i går av Linus en ny hilsemåte de gjør i skolen, og det er å hilse med bena 🙂 Som vist på bildet herunder.

Den er jo helt grei den, så slipper du å ta noen i håndflaten og risikere stor smittefare her. Bare et råtips 🙂
Ellers så er de full rulle nå med finpussen rundt konfirmasjonen til Eline, Det er i underkant av 8 uker igjen, og det går forholdsvis veldig fort. Du vet jo selv hvor fort denne tiden går. Nå har vi det meste under kontroll, og det er en god følelse i seg selv! Et godt tips til deg som har konfirmant om 2-3 år. Bør du allerede nå sjekke om det lokalet du ønsker er ledig, og booke det med samme om det er mulig. Så tidlig som mulig bør du gjøre dette. For det er ofte flere som vil leie der du leier, og risikerer du å stå der med lua i hånda 🙂

Dette var noe vi raskt fant ut når Nadin konfirmerte seg i 2017. Vi kom litt sent ut med lokale, men fant et flott sted som vi følte at det var helt riktig å være. De ordner med alt fra dekking av bord, mat drikke osv. Alt i en pakkeløsning sparer oss for mye tid 👌 Det er nok ting ellers som må ordnes,. men selskapslokale er det smart å være ute i god tid med. Det er en fantastisk tid vi har i møte. Det er allerede nydelig å stå opp og det er lyst. Så skal vi snart stille klokka igjen. Da blir det ennå mer lyst. Det gjør helt klart noe med kroppen!

Jeg føler det fleste stopper litt opp i disse dager, og venter bare på at de skal i karantene. Prøv så langt du klarer å lev som normalt, men ta forhåndsregler. Det er viktig å tenke igjennom hva du gjør, og du MÅ jo ikke oppsøke utsatte steder. Dette går over med tid og stunder, og alt vil bli som normalt igjen. Det er bare snakk om tid 🙂

He en utmerket dag

Prekæs

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg