Er du flink til det ?

Om 2 uker er den store dagen over, men det er sikkert mange der ute som fortsatt har mye igjen som skal ordnes. Vi kjenner at det begynner å klemme seg til, men en ting er vi kanskje ikke så flinke til i en hektisk hverdag….

Det er å stoppe litt opp og tenke over verdiene av dette, jula og det vi driver med. Hvorfor feirer vi jul? Hvorfor kjøper vi egentlig julegaver? Det skal helst være gaver som går langt ovet stjerna på juletre! Hvem har skapt dette? Det er vel ingen andre enn oss mennesker:) 

Kredittkortene går varme, og pengene sitter løst nå i disse tider. Det er tross alt halv skatt. Og det høres så bra ut med det. De som skjer er jo at dette jevnes ut over året. Og kansje du får baksmell av dette skattetrekket. Kanskje du like godt skulle trukket vanlig skatt også i desember. Det kan være smart. 

Det er ikke alle som har økonomi eller råd til å være med på denne dansen, og det er ikke en god følelse for de det gjelder. Stopp opp og tenk litt over dette og disse tingene og verdiene. Uansett, det som ihvertfall er heelt sikkert er at det blir jul i år og. Den kommer enten du vil eller ei. Ta det bare helt med ro og kos deg gjennom førjulstiden enten det er sånn eller sånn.

Ha en koooooz førjulstid

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg