Er det verdt å stå 8 timer i kø for dette

Happy Friday 🙂

Allerede har det blitt fredag, du vet uka består jo bare av mandag og fredag! Hadde det ikke vært litt kjekt om det var noen dager i mellom der også!? Dagene går i ett, og før vi vet ordet av det så er det ferietid. Det er digg den tiden vi har i vente 🙂

Er det virkelig verdt å stå i kø i flere timer for å få kjøpt seg billig bacon? I dag åpnes det opp for at de fullvaksinerte og de med “gyldig” korona pass kan dra på harryhandel, og noen er sikkert klare på grensen kl 15.00 da det åpner. MEN er det verdt det, og er det i det hele tatt noe poeng å dra dit kort tid etter åpning? Her er det noen spørsmål man må stilles seg. Det kommer garantert til å bli kaos til de grader når det åpnes!

Det åpnes riktignok opp, men du må fylle ut skjema på vei tilbake, og ta en hurtigtest. De for deg den endeløse køen det vil bli, når skal MÅ innom teststasjon, og har du ikke med ferdig utfyllt skjema, så må du i en annen kø osv. Dropp det er mitt råd, om du ikke ønsker å stå i endeløse køer. Det finnes få ting som er mer kjedelig enn å stå i en kø!

Så er det mange som roper om urettferdighet, og det er det jo men hele livet er urettferdig i seg selv. Det er nå en gang slik at alle kan ikke få alt. Sånn er det bare. Nå blir det samtidig spennende å se på tallene her i Norge etter at grensene åpner igjen. For det vil garantert vært mange som valfarter over grensen etter billig bacon!

Og jeg forstår jo at man drar dit hvor prisen på det meste er billiger, og man får seg i tillegg en tur til det store utland, men alt det kaoset som fører med dette er det best å unngå. Når dette har gått seg litt til noen uker, så kan det kanskje være et håp om å dra over grensen og muligens slippe det kø kaoset.

Men du det er jo fredag, og kjenn på følelsen. Det er digg med helg 🙂

Go´helg

tenaaringspappa

2 kommentarer
  1. Nei det er absolutt ikke verdt det, å veldig mange glemmer at selv om du er vaksinert så kan du bli smittet, i tillegg så kan du spre den dritten videre å ta det med deg hjem. Eller havne på karantene hotell i 3 døgn å betale 1000 kr døgnet, da er det brått billigere å handle i Norge likebeiv

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg