Ved denne årstiden, er det eplekaker i mange hjem. Det høstes epler, bakes og lages syltetøy.
Lukten av rykende fersk eplekake har en høy score!
Nå skal jeg vise deg hvordan du kan bake eplekake i din airfryer
Du trenger
150 gr mykt smør
150 gr sukker
3 mellomstore egg
1 ts vaniljeestrakt
120 gr hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2-3 epler
1 ss malt kanel
3 ss sukker
2 ss perle sukker
Bruk en rund form som er 20 cm (denne er kjøpt på Nille)
Husk at smøret bør være mykt
Ha i sukker
Pisk smør og sukker hivtt, og ha i vaniljeestrakt og ett og ett egg, mens du stadig pisker. Pisk godt i mellom hvert egg
Og bakepulver
Bland dette godt sammen
Til du får en fin konsistens
Skrell eplene, fjern kjernehuset og kutt dem i tynne skiver
Ha sukker og kanel i en pose og bland godt
Press eplene forsiktig ned i røren
Strø over perlesukker
Inn i airfryer
160 grader i 40 minutter
Stikk noe tynt ned i kaka for å se at den er ordentlig ferdig og at det ikke henger igjen deig på den
Avkjøl kaka
Nå gjenstår det bare å nyte, og du denne passer utmerket med en dæsj krem, eller is ved siden av
Om du ikke har kjøpt deg en airfryer, kan jeg varmt anbefale en Cosori airfryer
Bruk min rabattkode og få hele 15 % på både airfryer og tilbehør
Den er så god at du fort kan overspise!
-tenaaringspappa-