En pall med dopapir under armen!!

I dag 2 kom beskjeden vi alle har ventet på. Den kom etter min mening ihvertfall 2 uker for sent. De som sitter og bestemmer i dette landet burde kommet mye tidligere på banen og gjort de grepene på et tidligere stadiet. Da ville det kanskje vært færre smittet allerede og vi kunne hatt mer kontroll på situasjonen. Men endelig kom beskjeden vi har ventet lenge på. Norge gjør de strengeste tiltakene som er gjort siden fredstid. Skoler stenges, barnehage stenges kulturarrangement utsettes, butikker stenges. De som for øyeblikket skor seg godt er nettbutikker som for lenge siden startet med dette.

Vi registrerer i alle sosiale medier at folk går mann av huse og hamstrer det de kan av matvarer medisiner og så videre. Er det noen som har sagt at butikkene kommer til å stenge? Hvorfor hamstrer vi så mye uten å ha grunnlag for det? Er vi så griske og tenker kun på oss selv så lenge vi får det vi skal ha så går hjulene rundt. Dette er egoitisk !

 

Får se for deg et scenario. Det går tomt i butikkhyller for diverse varer som kanskje kunne kommet godt med for andre personer og andre familier. Butikkene sier samtidig at de vil få forsyninger av brød melk og diverse hver dag, så det er ingen grunn til panikk og hysteri i butikkene.

All ære til de som jobber i helse og omsorgsetaten. De gjør en enorm innsats og tar hånd om de som er eventuelt smittet eller sitter i karantene i påvente av svar vil gjerne sende en stor takk til dere som står på hver eneste time.

Det er totalt dopapir kaos i dag, hyllene tømmes, og det norske folk sikrer seg så de har dopapir ut 2021. Det ser ihvertfall sånn ut! Her er det ingen umiddelbar krise at du skal sitte der med kluten i hånda 🙂

Ha en nydelig kveld og ikke la panikken ta overhånd!

Prekææææs

2 kommentarer
  1. Dagligvarebutikker får inn nye varer i butikkene 4 dager i uken så det å hamstre på den måten folk gjør er helt unødvendig og skaper store problemer både for kunder, medmennesker, ansatte og butikkene generelt. Det som gjør at det kan bli vanskelig å få inn varer til butikkene til slutt er denne hamstringen.
   Det er nok mat til alle så lenge man handler som normalt og ikke hamstrer. Hamstringen er den som kan ødelegge for ganske mange.

   Ha en flott helg, nå skal jeg slappe av resten av kvelden etter en lang dag på jobb ( coop extra.)

   1. Takk for godt innspill! Er så enig med med deg. Du som jobber i butikk, kjenner nok dette godt på kropp og sjel. Dere er viktige i denne tiden! All ære. Ha en topp helg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg